Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.250 YTL'ye Motor Tavsiyesi Olan Var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.250 YTL'ye Motor Tavsiyesi Olan Var mı?

2.250 YTL'ye Motor Tavsiyesi Olan Var mı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_motorbiker06
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.07.2006 - 13:44    Mesaj konusu: 2.250 YTL'ye Motor Tavsiyesi Olan Var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR 2.250-2.500 PARAM WAR .
HANGİ MOTORU ÖNERIRSINIZ :!: :!: :!: .....__________________
0-YADA 2.EL OLMASI ÖNEMLI DEGIL!!!!

-----------------------------
Tamamı büyük harf başlıkları editliyoruz.Ayrıca yine tamamı büyük harf mesaj yazmak "bağırmak" anlamına geliyor.Biraz daha dikket edelim lütfen Dil çıkarıyorum .Web Team...
Başa dön
crazy_motorbiker06 Çevrimdışı crazy_motorbiker06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Burcom
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.07.2006 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial KT125 Bende var. Ben memnunum.
Başa dön
Burcom Çevrimdışı Burcom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TuranogluEmre
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya Adapazary

MesajTarih: 24.07.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2220 ytl ye bende sana 125kt modelini öneririm arkadaşım gerçektende çok iyi bir ürün çıktı Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 48 saniye:

eğer vitesli tercihinse tabii Dil çıkarıyorum
Başa dön
TuranogluEmre Çevrimdışı TuranogluEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babaeskili
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: IRLANDA

MesajTarih: 24.07.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el az kullanılmış Yamaha ybr 125 al kesinlikle.Satarsan da 2. eli rahat gider.Piyasadaki çinli 125 lerin hepsinden kat kat iyidir için rahat olsun..
Başa dön
babaeskili Çevrimdışı babaeskili Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 24.07.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen boşver 2.el motor al japon olsun al bir dt 125cc bin vitesli önerim yok ben scooter isterim dersen git honda veya yamaha al çinli alıp uğraşacağına al bir japon uğraştın mı tadı olsun bari Dil çıkarıyorum
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en büyük oy japon olduğu için 2.el bi ybr olacaktır tahminimce Bravo
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.07.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-29279-sat.html%FDl%FDk+ybr

Yakın arkadaşım ybr satıyor 2000 ytl istiyor.Düşünürsen linkten bakabiirsn
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 24.07.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AL DAYUN SPACE DİE BİR MOTOR ALARM VAR UZAKTAN ÇALIŞTIRMA VAR SONSUZ VİTES(YANİ BEŞTEN SONRA BOŞ VAR) ŞEKLİ GÜZELL BİZİM BURDA ÇİN MOTORLARININ EN SAĞLAMI BU ÇIKTII EN SAĞLAM HEMDE EN GADDAR KULLANILANN BU MOTOR KESİNLİKLE ÖNERİRİM SANA PİŞMAN OLMASSIN TAM BİLMİYORUMM AMA 2400 CİVARI OLMASI LAZIMM

http://www.irmakpazari.com/
Başa dön
batuhan55 Çevrimdışı batuhan55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pule
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 3hafta önce 2.220ye kt125 aldım cok memnunum suan 860kmde hiç sorun olmadı düz yolda 110 cok rahat hava ve yol iyiyse 120+ görüo tek sorunu vibrasyon ama oda cok asırı değil kesinlikle tavsiye ederim (yolda bütün ybrleri yedim) Çok gülüyorum
Başa dön
pule Çevrimdışı pule Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 24.07.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KT 125 DE NE İMİŞ VAR BURDA ÇOKKK GEÇERİMM DİODU ONUN İSTEDİĞİ YOLDA 4. VİTESLE GEÇTİMM KYMCO CK 125 YOLLARIN KRALI BANA KALIRSA SAKIN ALMA
http://img.photoamp.com/i/fHeTIhLm.jpg

---------------------------
Fotoğraf 640x480'den büyük olduğu için link haline getirildi.Web Team...
Başa dön
batuhan55 Çevrimdışı batuhan55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
marjinall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.07.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pule demiş ki:
ben 3hafta önce 2.220ye kt125 aldım (yolda bütün ybrleri yedim) Çok gülüyorum
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
marjinall Çevrimdışı marjinall Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
aderans82
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 24.07.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_motorbiker06, meraba.bende istersen bende 2005 mondial MCT 250cclik var.kendim nisanda CBR600F aldığım için,mondiali bakımını yaptırıp güvendiğim bi motorcu arkadaşımla memlekete ANKARAya yolladım.3000 km de çok temiz öyle titreme filanda yok.kendimde mühendisim zaten.Satmaya filanda çalışmadım.ŞU ara paraya sıkışığım daha doğrusu shoei kask egsoz filan alıcam. istersen MSNden görüşürüz..motoru bi görmeye gidersin.Tabiki bu diğer arkadaşlar içinde geçerli.1950 den vericem .gerçi alcağım kask ve egsoza yetmiyor ama nabalımm:) MSN: maxcover82@hotmail.com
Başa dön
aderans82 Çevrimdışı aderans82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.el ybr al kullan sattıgın zamanda zarar etmezsin.

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne yaa freddy_den başka ybr diyen çıkmadı hadi ybr hastaları yalnız bırakmayın beni Çok gülüyorum
crazy_motorbiker06, bende ybr al derim sağlam motor , kafan rahat kullanırsın Göz kırpıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ninja_zx600
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 92 model kawasaki klr 250 var endruo istersen 05373910101 bana ulaşabilirsin
Başa dön
ninja_zx600 Çevrimdışı ninja_zx600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.80 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal