Tarih: 24.07.2006 - 13:44 Mesaj konusu: 2.250 YTL'ye Motor Tavsiyesi Olan Var mı?
ARKADASLAR 2.250-2.500 PARAM WAR .
HANGİ MOTORU ÖNERIRSINIZ :!: :!: :!: .....__________________
0-YADA 2.EL OLMASI ÖNEMLI DEGIL!!!!
-----------------------------
Tamamı büyük harf başlıkları editliyoruz.Ayrıca yine tamamı büyük harf mesaj yazmak "bağırmak" anlamına geliyor.Biraz daha dikket edelim lütfen .Web Team...
2. el az kullanılmış Yamaha ybr 125 al kesinlikle.Satarsan da 2. eli rahat gider.Piyasadaki çinli 125 lerin hepsinden kat kat iyidir için rahat olsun..
sen boşver 2.el motor al japon olsun al bir dt 125cc bin vitesli önerim yok ben scooter isterim dersen git honda veya yamaha al çinli alıp uğraşacağına al bir japon uğraştın mı tadı olsun bari _________________ the myth-unforgiven child
Tarih: 24.07.2006 - 15:01 Mesaj konusu:
AL DAYUN SPACE DİE BİR MOTOR ALARM VAR UZAKTAN ÇALIŞTIRMA VAR SONSUZ VİTES(YANİ BEŞTEN SONRA BOŞ VAR) ŞEKLİ GÜZELL BİZİM BURDA ÇİN MOTORLARININ EN SAĞLAMI BU ÇIKTII EN SAĞLAM HEMDE EN GADDAR KULLANILANN BU MOTOR KESİNLİKLE ÖNERİRİM SANA PİŞMAN OLMASSIN TAM BİLMİYORUMM AMA 2400 CİVARI OLMASI LAZIMM
ben 3hafta önce 2.220ye kt125 aldım cok memnunum suan 860kmde hiç sorun olmadı düz yolda 110 cok rahat hava ve yol iyiyse 120+ görüo tek sorunu vibrasyon ama oda cok asırı değil kesinlikle tavsiye ederim (yolda bütün ybrleri yedim)
Tarih: 24.07.2006 - 15:07 Mesaj konusu:
KT 125 DE NE İMİŞ VAR BURDA ÇOKKK GEÇERİMM DİODU ONUN İSTEDİĞİ YOLDA 4. VİTESLE GEÇTİMM KYMCO CK 125 YOLLARIN KRALI BANA KALIRSA SAKIN ALMA
http://img.photoamp.com/i/fHeTIhLm.jpg
---------------------------
Fotoğraf 640x480'den büyük olduğu için link haline getirildi.Web Team...
crazy_motorbiker06, meraba.bende istersen bende 2005 mondial MCT 250cclik var.kendim nisanda CBR600F aldığım için,mondiali bakımını yaptırıp güvendiğim bi motorcu arkadaşımla memlekete ANKARAya yolladım.3000 km de çok temiz öyle titreme filanda yok.kendimde mühendisim zaten.Satmaya filanda çalışmadım.ŞU ara paraya sıkışığım daha doğrusu shoei kask egsoz filan alıcam. istersen MSNden görüşürüz..motoru bi görmeye gidersin.Tabiki bu diğer arkadaşlar içinde geçerli.1950 den vericem .gerçi alcağım kask ve egsoza yetmiyor ama nabalımm:) MSN: maxcover82@hotmail.com
bu ne yaa freddy_den başka ybr diyen çıkmadı hadi ybr hastaları yalnız bırakmayın beni crazy_motorbiker06, bende ybr al derim sağlam motor , kafan rahat kullanırsın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız