Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2004 YBR 125 fiyatta indirim!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2004 YBR 125 fiyatta indirim!!

2004 YBR 125 fiyatta indirim!!

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 24.07.2006 - 17:24    Mesaj konusu: 2004 YBR 125 fiyatta indirim!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FIYATTA INDIRIM OLDUGU ICIN YENIDEN TOPIC ACILMISTIR. MOTOR AYNI MOTOR.. COK ACILEN SATILIK.. FIYAT 2.200YTL

Herkese selamlar,
Bu yaz gunleri ile sokaklardaki motorlar iyice artti. Herkes bir motor aliyor. Ben ise TR de tatil icin bulunmaktayim. ABD de universitede okuyorum, bu sebeple TR deki motorumu yazlari gelince kullanirim diye satmamistim gecen sene yazin. Ancak ABD de bir motor almak istedigim icin parya ihtiyacim var. Bu yuzdende 2004 model olan Yamaha YBR mi satmaya karar verdim.

Motor;
2004 model
Kirmizi
~7900km
Hic bir problemi yok
Kazasi belasi hicbir seyi yok
Cezasi bile yok
Ruhsati tertemiz-devredilecektir
Motorunda hicbir problem yoktur
Tum bakimlari yapilmistir
1000km-4000km-7000km bakimlari serviste yaptirilmistir
Kapali garaj motorudur-yagmur yememistir
Herseyi ile orijinaldir....

Fiyat 2.200YTL

resimleri de burda....
daha fazla bilgi almak yada motoru gormek icin email gondermeniz yeterlidir
akmanarda@gmail.com
Motor Besiktas/Istanbul dadir.

stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal