Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzin + Katkı Maddesi kullanımı sonuçları?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzin + Katkı Maddesi kullanımı sonuçları?

Benzin + Katkı Maddesi kullanımı sonuçları?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 24.07.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Benzin + Katkı Maddesi kullanımı sonuçları? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle 125 cc motorlarda bir performans farkı yaratırmı benzinle beraber katkı maddelerinden kullanmak?
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.07.2006 - 07:07    Mesaj konusu: motor katığı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayır, yararlı değildir. Çünkü motorun ihtiyacı olan tüm katıklar kaliteli bir motor yağında zaten vardır. Yapışan ve viskozite artıran olmak üzere iki gruba ayrılan katıklar, motor yağının katık dengesini bozarak uzun vadede motora zarar verir. Otomobil üreticileri dışarıdan katık kullanılmasını tavsiye etmezler. Motor yağı katığı kullanmanın sakıncaları şunlardır:
Yağa sonradan ilave edilen katıklar, motor yağının mevcut katıklarıyla reaksiyona girip yapısını bozabilir. Bu durumda genelde yağda katılaşma şikayetleri oluşmaktadır
Yine bu katıklar, silindir duvarlarında daha iyi yağlama için açılan honlama çizgilerini tıkar. Bu da yağın silindir duvarlarına tutunmasını zorlaştırarak yağ filminin oluşmasını engeller ve motor aşınmasını artırır.Umarım tatmin olmuşssundur.Temiz sürüşler diliyorum...
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
werewolf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİLER Bİ DE BEN YAGA DEİLDE BENZİNE DE KATKI MADDESİ VARMIS ; karbilatörü temizliomus die duydum dogrumudur bu tur motorlara yararmı
Başa dön
werewolf Çevrimdışı werewolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet benzin katkı maddesi var. 16.09 gezimize çıkmadan motora koydum. Ertesi gün dönüş yolunda motor yolda kaldı. Gülümsüyorum
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fishbone108
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 20.09.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzin için soruyor ixon
Alıntı:

125 cc motorlarda bir performans farkı yaratırmı benzinle beraber katkı maddelerinden k
sanırım.Benzine katılanlar faydalı,karbüratörü temizleyenleri var

kimseye benzeme kendin gibi ol....
hayata uyma,hayaty kendine uyarla ...
Başa dön
fishbone108 Çevrimdışı fishbone108 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sade
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.09.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun benzinine hiç bir şekilsde katkı maddesi konmaz.
bunu yapan ve korkunc sonuclarını yazan bir topic var
bence onu bir inceleyin.....
Başa dön
sade Çevrimdışı sade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.09.2006 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorun benzinine hiç bir şekilsde katkı maddesi konmaz.
bunu yapan ve korkunc sonuclarını yazan bir topic var
bence onu bir inceleyin.....

evet hemde o arkadaş,yağ haznesine koymuştu Şok oldum Üzgünüm

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katkı dizel araclara konur...sakın 125cc lere koymayın eger cok canım ısterse 100 OKTAN al onda zaten yeteri kadar katkı mevcut Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dontspeak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın sakın sakınnnnnnn ne yaga ne benzine nede karbüratör temizlemek için katkı sakın kullanmayın kötü sonuçlar dogruyor ben direkten döndüm
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben karbüratör temizleyici kullandım. Motorun çekişi çok düştü. Depo yedekteyken tekrar doldurdum, sonuç yine aynı. Depoyu 2 kez doldurdum ama sonuç değişmiyor. Sonra benzini boşalttım, benzinin rengi kahverengine dönmüş. Depoyu tekrar temiz benzinle doldurdum, motor düzeldi. Kesinlikle, benzin katkıları zararlıdır.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.11.2006 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ixon, dedıgın cc dekı motora zararlı olacagını dusunuyorum Beğenmedim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal