Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Annelerin şikayeti üzerine ceza!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Annelerin şikayeti üzerine ceza!!!

Annelerin şikayeti üzerine ceza!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 26.07.2006 - 08:15    Mesaj konusu: Annelerin şikayeti üzerine ceza!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anneler şikâyet etti, motosikletlere ceza yağdı

AKP'li Topuz motosikletli gençlerin ailelerinin şikâyeti üzerine fotoğraf makinesiyle yola çıkınca denetim arttı. Dokuz günde 125 bin YTL ceza kesildi

26/07/2006

YURDAGÜL ŞİMŞEK (Arşivi)
ANKARA - İstanbul'daki motosikletçileri takibe alan AKP'li Gülseren Topuz, yollardaki denetimlerin artmasını sağladı. Fast-food şirketlerinde çalışan gençlerin anne-babalarından, "Çocuklarımız siparişleri zamanında yerine götürmek için kendilerini tehlikeye atıyor" diye şikâyet alan Topuz, bir gününü İstanbul trafiğinde geçirdi. Plakasız, kasksız, kurallara uymayan motosiklet sürücülerini tek tek fotoğraflayan Topuz, İstanbul Emniyet Müdürü Celaleddin Cerrah'ın kapısını çaldı. Cerrah, denetimleri artıracakları sözünü verdi ve sonuçlarını da gün gün Topuz'a gönderdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Topuz'a gönderdiği bilgiye göre, 11 Temmuz-19 Temmuz arasında yapılan denetimlerde motosiklet sürücülerine toplam 125 bin 391 YTL'lik ceza kesildi. 771 motosiklet sürücüsü trafikten men edilirken, 862 motosiklet sürücüsü mahkemeye sevk edildi. Denetimlerde 1808 kasksız ve 532 belgesiz sürücü tespit edildi.
Topuz, kaskların çoğunun koruma özelliği olmayan Uzakdoğu malları olduğunu gördüğünü belirterek, "Motosikletler geçen yıl sadece İstanbul'da 741 kazaya karıştı. 811 kişi yaralandı, 13 kişi öldü" dedi. TÜİK istatistiklerine göre 2004'te 1 milyon 210 bin 710 olan motosiklet sayısı 2005 Ekim ayında 1 milyon 406 bin 476'ya ulaştı. 10 yıl önce trafiğe çıkan motosiklet sayısı 819 bin 922'ydi. İstanbul'da kazaya karışan araçların yüzde 7.31'i motosiklet.
AKP'li Topuz, bu yıl okullardaki şiddet olayları nedeniyle seçim bölgesinde 'tebdil-i kıyafet'le internet kafeleri tek tek gezerek 'riskleri' rapor haline getirmişti.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=193975
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2006 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama iste bu uygulamalarin rutin olmasi gerekli...

biri soylediginde veya biri oldugunde degil...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 26.07.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e zaten sürekli olarak yapılması gereken şeyler değil mi bunlar...
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 26.07.2006 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum denetimlerin artmasını canı gönülden istiyorum.....artık kendimi arabalardan çok mermi gibi giden scooterlerden kolluyorum........ Şok oldum
victorsteelleo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.07.2006 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok iyi olmus zaten kadıkoyde fast food motorcusu arkadaslarım yollardan cok kaldırımdalar....
Başa dön
victorsteelleo Çevrimdışı victorsteelleo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.07.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yahu kullanılan kaskların koruma özelliği olömayan çoğu ucuz çin malları diyolarda, niye bu çin mlaı kaskların yada belli standartlara uymayan kaskların ülkeye girişini ve satılmasını engellemiyorlar

f--a, Dil çıkarıyorum bravo lafı ağzımdan almışsın.Önce dağıt millete sonra tırmala dur.Avrupa ülkeleri ithal domatesi biberi dahi binbir türlü teste sokarken,bizde yolgeçen durumu.yazık yazık,önce çuvaldız olayına girmek lazım bence

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zl1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.07.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceza yassınlar iyi olur 13 yaşındaki çocuk bile motora binip cadde sokak gesiyo kazk yok pilaka bile olmayan motorlar var eskiden daha İYİ İDİ ucuz motorlar çıktı herkez aldı şimdide motor terörü estiriyolar daha çok iyi günler tercübeli binici sayısıda çok az daha ne faturalar kesilecek motorculara görün bakın Üzgünüm
Başa dön
zl1000 Çevrimdışı zl1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CyriC, kendin açıkça yazmışın hak ediyolar cezaları Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 26.07.2006 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Garip bir haber açıkçası. Benim dikkatimi asıl çeken nokta bu kadar büyük çaplı bir olayın çıkış nedeninin sipariş elemanlarının anneleri olması :!: Yani olay bu kadar basit mi?
Yarın öbürgün bu annelerimiz "Bu motorlar çok pahalı evlatlarımız alamıyor" dese motor fiyatları ucuzlayacak mı Gülümsüyorum

Not: Motordelilerini ilgilendirecek bir haber olarak gördüğüm için paylaşmak istedim. Haber konuları ayrı bir yere mi açılıyor bilmediğim için GENEL altında açtım konuyu.
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 26.07.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar izmirde de durum aynı bu arada bu arada ben de ceza yiyenlerden biriyim 2 hafta sonra ehliyet alıcak olmama rağmen dayanamadım ve ege üni. kampüs girişinde polis tarafından çevrildim...(kaskım kafamdaydı ve herhangi bir kural ihlali yapmadım)
650 ytl yedim
bu arada polislerin tavrı üzerine de tez yazılır
tamam yaptığım yanlıştı ama terörist muamelesi gördük resmen...
Başa dön
oncel1345 Çevrimdışı oncel1345 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.07.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de uygulamalari siddetle savunuyorum.Hatta son bir haftadir ayni poils beni ceviriyor.Ben her seferinde " tesekkurler iyi is yapiyorsunuz" diyorum.Polis bu gun yine ordaydi beni gorunce "sen gec" dedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
linkkafe
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.07.2006 - 17:05    Mesaj konusu: aman ne guzel afferin sayın vekil!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esselam

sayın topuz ismi ile müsemma uygulamalara devam ediyor kendi capında
aileleri bir üç kuruş için bebelerimiz ölümü göze alıyor diyor ve vekilin bulduğu cozum üç kurus kazanmaya caba sarf eden insanlara milyon kuruş ceza yazdırmak... bravo be bu mantık ancak benim ulkemde olur...

bravo bi daha

böyle insanların vekil hatta bakan ve hatta başbakan olduğu memleketimde

taze soğanlar bile hormonla gelişiyor ne deyim artık 'yoksa izahi işte mizahı'
Başa dön
linkkafe Çevrimdışı linkkafe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Frezya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.07.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu cezaların fıyatları arttırılmalı.çunku hepsı bızım can guvenlığımız için.özellıkle buyuk sehırlerde ne yazıkkı ıyı denetım yapılmıyor.bence bu denetımler arttırılmalı cunku elını kolunu sallayan trafığe çıkıyor...
Başa dön
Frezya Çevrimdışı Frezya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi uygulama tabiki. ehliyet almam daha bi ay var sanırım ama dayanamaz motoru bu süre içinde alırsam die polislerle şimdiden anlaşıyorum gördüğüm yerde abi motor alıcam ama daha ehliyet yoq beni çevirmeyin valla kask takıcam diorum bakarız diolar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highlander637
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.07.2006 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ceza yassınlar iyi olur 13 yaşındaki çocuk bile motora binip cadde sokak gesiyo kazk yok pilaka bile olmayan motorlar var eskiden daha İYİ İDİ ucuz motorlar çıktı herkez aldı şimdide motor terörü estiriyolar daha çok iyi günler tercübeli binici sayısıda çok az daha ne faturalar kesilecek motorculara görün bakın

zl1000 sana katılıyorum buşekilde davrananlar yüzünden bütün bir camia karalanıyor.Bu işi gerçekten bilinçli yapanlarda bu gidişle daha çooook kendilerini paralayacak EĞİTİM, EĞİTİM diye ama burası TÜRKİYE :hıım
isterizki herkez bilinçli olsun.Hersabah E-5 bostancı tuzla arası işe gidiyorum kurye arkadaşların haricin de kask takan yok gibi birşey bu nasıl bir mantık nasıl bir düşüncedir bir türlü çözebilmiş değilim. Belkide ''CAHİL CESARETİ'' dedikleri budur heralde. ? :hıım Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
highlander637 Çevrimdışı highlander637 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal