Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benzin alırken motosikletten inin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benzin alırken motosikletten inin

benzin alırken motosikletten inin
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Souber
Üye
Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:24    Mesaj konusu: benzin alırken motosikletten inin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkasdaşlar geçtiğimiz hafta iş yerinde bir yangın uzmanından eğitim aldık.Eğitimde yakıt buharı anlatılırken adam sordu;motosiklet kullanan varmı?Birkaç arkadaş çıktık sonra videoları gösterdi emin olun motosikletin üzerinde oturararak benzin alıpta tutuşan insanlar var,elektriklenmeden dolayı benzin buharı harlıyor.Lütfen dikkat!!!!!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgi icin saol Dostum Dil çıkarıyorum fakat bu topicin burda işi ne taşıorum ^1
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eyvah eyvah ben de hiç inmem valla ama bundan sonra inicem galiba Şok oldum
sinancem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75, bu topik gezi ve etkinlik değilmi? buada bir etkinlik sayılır, hem motorundan inice beklemiyeceksinki sağda solda gezecen Çok gülüyorum Souber, sağolda gerçektenwhiskey75, deyimiyle bu topic neden burada.

fotograf+motorsiklet= sinancem
Başa dön
sinancem Çevrimdışı sinancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet.bununla ilgili bir video vardı.kadın benzin doldururken kazağının elektriklenmesi sonucu pompa alev alıyordu.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizi bilgilendirdiğin için saol ben önceden heç inmiodum Çok gülüyorum ama şimdi inecem
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sağolasın bilgilendirdiğin için erkenden yanmayalım Çok gülüyorum
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.07.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadar 16 yıldır yanmadım bundan sonra da benzin alırken yanacağımı sanmıyorum fakat beni asıl yakan benzin fiatlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat abi bilgilendirme için teşekkürler Göz kırpıyorum aklımızda olsun yanık bi motorcu istemez kimse Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Souber, Saol abi... Ben de motordan inmezdim artık inecem..

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marjinall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 28.07.2006 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neanderthal demiş ki:
Eyvah eyvah ben de hiç inmem valla ama bundan sonra inicem galiba Şok oldum
teşekkürler dostum
Başa dön
marjinall Çevrimdışı marjinall Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedir abi bunun mantıgı ben anlayamadım? nasıl elektriklenme oluyo? bi zahmet bı acılık getırın merak ettım?
Başa dön
azen Çevrimdışı azen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duymuştum ama hiç te inesi gelmiyo ki insanın :chu:
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Souber, ben hep iniyordum ama bunun için değil bagajda diye Gülümsüyorum teşekkürler uyarın için Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 28.07.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Discovery de olması lazım, "efsan avcıları" programı.. O programda da bu konu ile ilgili bir çok deney yaptılar, cep tel. ile alev almayan benzin, aracından inerken metal aksama dokunup elektriklenme yaratan insanların araclarını anında yaktı.. Boyle bir durumda benzin pompasını depodan çıkartmamayı tavsiye ettiler, zira depo benzin ile hava temasını bir sure sonra kesecekmiş. Tabi motosiklette boyle bir durum zor. En guzeli dikkatli olmak, inmesek bile çıplak elle depoya dokunmamak.

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal