Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 500 Hk. Bilgi paylaşımı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 500 Hk. Bilgi paylaşımı

CBF 500 Hk. Bilgi paylaşımı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
liquid
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 23:34    Mesaj konusu: CBF 500 Hk. Bilgi paylaşımı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese iyi geceler,
Gecenin bu vaktinde ne işim var benim nette birde motor sitesine üye olmuşum. Ya aslında yeni bir motor alıcam ama nedense intrernette bir türlü adam gbi motor testleri ile ilgi bilgi veren bir siteye rastlamadım.
Şimdiye kadar genellik otomatik vites motor kullandım artık uzak mesafeleri bana yakın edecek bir motor almaya karar verdim. Bir çok motora baktım, Naked tip motorları kendime daha uygun buldum özellikle de Honda CBF 500'e takıldım.
CBF 500'ün , motorun yol tutuşu veya manevrası hakkında veya ivmelenmesi hakkında sağlıklı bilgi bulamadım bir türlü.
CBF 500 hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa memnun olurum.
Herkese iyi geceler yada iyi sabahlar.
Başa dön
liquid Çevrimdışı liquid Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
catma
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.07.2006 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.cbfturkiye.com veya org
Başa dön
catma Çevrimdışı catma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.cbfturkiye.org/ ancak site görüntülenemiyor

liquid, hoşgeldin aramıza ben sitedeki en şiddetli hornet 919 hastasıyım Bravo
cbf 500 de onun küçüğü sayılır açıkçası 500 lüğünü denemedim ancak gerçekten hoş görünümlü bir motor ben pişman olmayacağını düşünüyorum
manevra zaten naked larda gerçekten çok iyidir cbf 500 ün performansı da düşük değil bildiğime göre
yani bence durumun varsa hiç kaçırma Göz kırpıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nozb
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.07.2006 - 06:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBF 500 hakkında sitede bir çok topic açıldı. Aratıp bulabilirsin. Ben de bir ara ilgilenmiştim. Bir test sürüşü de yaptım. Ayrıntılı rapor veremiyeceğim. Ama orta-siklet naked motorlarda fazla alternatif yok.
Başa dön
nozb Çevrimdışı nozb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 28.07.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şu an kullanıyorum 3100 km olmuş.

yuvarlak farı ve elektronik olmayan gösterge paneli ile klasik naked modeli beni hayli cezbetmişti...

beni hayrete düşüren manevra yeteneği ile hızlanmaları gayet başarılı...

basitçe müdahale edebilinen motoru ile bence alternatifi çok az.

tam bir görev motoru ve yüke yola geliyor. yol ve oturma pozisyonu rahat. görüş açıları iyi.

dengeli çalışan çift silindir...

ben memnunum...

tek dikkat etmen gereken konu şu: rodaj süresince arka lastiğe dikkat.

sevgiler
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
liquid
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorunuma çözüm arayan arkadaşarın hepsine teşekkür ederim. Zannedersem CBF 500 almakta %80 karar verdim, bu sıralar bir test sürüşü yaptıktan sonra %100 kararımı klesinleştiricem. Tekrar teşekkür ederim, verdğiniz bilgiler benim için çok faydalı oldu.
Selamlar,
Başa dön
liquid Çevrimdışı liquid Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal