Tarih: 27.07.2006 - 23:34 Mesaj konusu: CBF 500 Hk. Bilgi paylaşımı
Herkese iyi geceler,
Gecenin bu vaktinde ne işim var benim nette birde motor sitesine üye olmuşum. Ya aslında yeni bir motor alıcam ama nedense intrernette bir türlü adam gbi motor testleri ile ilgi bilgi veren bir siteye rastlamadım.
Şimdiye kadar genellik otomatik vites motor kullandım artık uzak mesafeleri bana yakın edecek bir motor almaya karar verdim. Bir çok motora baktım, Naked tip motorları kendime daha uygun buldum özellikle de Honda CBF 500'e takıldım.
CBF 500'ün , motorun yol tutuşu veya manevrası hakkında veya ivmelenmesi hakkında sağlıklı bilgi bulamadım bir türlü.
CBF 500 hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa memnun olurum.
Herkese iyi geceler yada iyi sabahlar.
liquid, hoşgeldin aramıza ben sitedeki en şiddetli hornet 919 hastasıyım
cbf 500 de onun küçüğü sayılır açıkçası 500 lüğünü denemedim ancak gerçekten hoş görünümlü bir motor ben pişman olmayacağını düşünüyorum
manevra zaten naked larda gerçekten çok iyidir cbf 500 ün performansı da düşük değil bildiğime göre
yani bence durumun varsa hiç kaçırma
Tarih: 28.07.2006 - 06:40 Mesaj konusu:
CBF 500 hakkında sitede bir çok topic açıldı. Aratıp bulabilirsin. Ben de bir ara ilgilenmiştim. Bir test sürüşü de yaptım. Ayrıntılı rapor veremiyeceğim. Ama orta-siklet naked motorlarda fazla alternatif yok.
Sorunuma çözüm arayan arkadaşarın hepsine teşekkür ederim. Zannedersem CBF 500 almakta %80 karar verdim, bu sıralar bir test sürüşü yaptıktan sonra %100 kararımı klesinleştiricem. Tekrar teşekkür ederim, verdğiniz bilgiler benim için çok faydalı oldu.
Selamlar,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız