Arkadaşlar Mct 250 mondial marka motorumun arka lastiği patladı .motoru yerinden kımıldatamıyorum.büyük bi araçımda yok.tek yol tekeri söküp kendim yaptırmam .ama teker nasıl sökülür bilmiyorum .bu işi kendim yapabilirmiyim .konu hakkında tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin
Forum Kuralları
12-# Yazdığınız mesaj başlıkları aynı gazete haber başlıkları gibi mesajınızın içeriği ile ilgili olmalı, başlığa bakan okur mesajınız hakkında bir fakir sahibi olabilmelidir.
Rabbit
Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 803 Nereden: istanbul-pendik
Tarih: 28.07.2006 - 07:50 Mesaj konusu:
bakınız kitapçık...baktın gözün yemiyor lastik onarıcı sprey ile hallet..ama bu seferde lastiği gözden çıkartmak durumunda kalabilirsin. _________________ Motosiklet üstünde kalmak hayatta kalmaktyr!
(gti861suzuki@hotmail.com)
Daha önce sökmediysen tavsiye etmem,sökülüp takılırken iyice bak.Record moduna geç yani,ileride de işine yarar.Sevgiler. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 28.07.2006 - 10:01 Mesaj konusu:
Bence öğrenmelisin... Her zaman usta bulamazsın. Bir çok arkadaş kendi yapıyor, fotoğraflarla anlatıyor.
Tek dikkat edeceğin nokta jantı sıkılarken dikkat et. Lastiği taktıktan sonra, boşta çevir jantı, bir yere sürtmesin. Bir diğer nokta zincir gerginliği. Çok sıkı olursa, zincir kopar, bol olursa dişliden çıkar.
ön tekerlek milini çıkar kardeş ondan snra az kendine doğru asıl ve km"motorunu çıkar ondan snra lastiğe napcksan yap _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Arkadaşlar valla sağolun .verdiğiniz bilgiler ışığında nerdeyse lastik tamircisi olucam :P arka lastik nasıl sökülür dedim .bi kardeşimiz km telinden falan bahs etmiş :P kafam karıştı en iyisi ben bi kamyonete atıp bi lastikciye götüriiim
birisi tam doğru olduğunu düşündüğü adrese bilmediği bişeyi öğrenmek için soru soruyor, verilen cevaplara bak. yoksa fikriniz neden yazıyorsunuz? ha ben nedeen yazıyorum; artık iyice sinirim bozulmaya başladı da ondan.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız