Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardım!(teker nasıl sökülür bilmiyorum )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardım!(teker nasıl sökülür bilmiyorum )

Yardım!(teker nasıl sökülür bilmiyorum )

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Goldenmoon
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/Beylikdüzü

MesajTarih: 28.07.2006 - 07:30    Mesaj konusu: Yardım!(teker nasıl sökülür bilmiyorum ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Mct 250 mondial marka motorumun arka lastiği patladı .motoru yerinden kımıldatamıyorum.büyük bi araçımda yok.tek yol tekeri söküp kendim yaptırmam .ama teker nasıl sökülür bilmiyorum .bu işi kendim yapabilirmiyim .konu hakkında tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin

Forum Kuralları
12-# Yazdığınız mesaj başlıkları aynı gazete haber başlıkları gibi mesajınızın içeriği ile ilgili olmalı, başlığa bakan okur mesajınız hakkında bir fakir sahibi olabilmelidir.
Rabbit
Başa dön
Goldenmoon Çevrimdışı Goldenmoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 28.07.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakınız kitapçık...baktın gözün yemiyor lastik onarıcı sprey ile hallet..ama bu seferde lastiği gözden çıkartmak durumunda kalabilirsin.
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Goldenmoon
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm valla lastiği gözden çıkartmak gibi bi lüxüm yok .durumlar sakat Çok gülüyorum
Başa dön
Goldenmoon Çevrimdışı Goldenmoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 28.07.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilader çağır bi usta söksün ya ne uğraşıyorsun Göz kırpıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 28.07.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koskoca beylikdüzünde bi lastikçi yok mu yaw?

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Goldenmoon
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş haklısın da usataya getir götür .uzun iş bide parçalanmıyalım dedim Göz kırpıyorum
Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.07.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce sökmediysen tavsiye etmem,sökülüp takılırken iyice bak.Record moduna geç yani,ileride de işine yarar.Sevgiler.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 28.07.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence öğrenmelisin... Her zaman usta bulamazsın. Bir çok arkadaş kendi yapıyor, fotoğraflarla anlatıyor.

Tek dikkat edeceğin nokta jantı sıkılarken dikkat et. Lastiği taktıktan sonra, boşta çevir jantı, bir yere sürtmesin. Bir diğer nokta zincir gerginliği. Çok sıkı olursa, zincir kopar, bol olursa dişliden çıkar.

Zincir bolluğu 1-2 cm arası uygundur.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
takoz
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.07.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi yerden başlaman lazım bence kendin sökebilirsin.sadece sökerken neyi nerden çıkardığına dikkat et ve takarken dikkatli tak .hadi kolay gelsin
Başa dön
takoz Çevrimdışı takoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön tekerlek milini çıkar kardeş ondan snra az kendine doğru asıl ve km"motorunu çıkar ondan snra lastiğe napcksan yap Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anahtarla sökebilirsin :p
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bin git kardeşim bişey olmaz Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi lastik sökemiyorsan işin iş walla Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Goldenmoon
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar valla sağolun .verdiğiniz bilgiler ışığında nerdeyse lastik tamircisi olucam :P arka lastik nasıl sökülür dedim .bi kardeşimiz km telinden falan bahs etmiş :P kafam karıştı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum en iyisi ben bi kamyonete atıp bi lastikciye götüriiim Bravo

yinede herkese tşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
emrek
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birisi tam doğru olduğunu düşündüğü adrese bilmediği bişeyi öğrenmek için soru soruyor, verilen cevaplara bak. yoksa fikriniz neden yazıyorsunuz? ha ben nedeen yazıyorum; artık iyice sinirim bozulmaya başladı da ondan.
Başa dön
emrek Çevrimdışı emrek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal