Tarih: 28.07.2006 - 15:08 Mesaj konusu: Arkadaşlar aşkıma yeniden kavuştum
2-3 aylık ayrılıktan sonra çok sevdiğim ve ayrılmak zorunda kaldığım MAVİ BONCUĞUM GSX R 1000 ime bugün yeniden kavuştum ve benim için büyük olan bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Artık tekrar beraberiz. Bu sefer onu bırakmaya da hiç niyetim yok. Artık toplantılara onu getireceğim. Aşağıdaki fotoğrafı onu aldığım ilk gün şirketin önünde çekmiştim. _________________ I.R.T.
Tarih: 28.07.2006 - 15:31 Mesaj konusu:
makina tekrardan hayırlı olsun çok sağlam bi ikili olacağınızdan eminim ve allah sizi bir daha ayırmasın.TABİİ DAHA İYİSİNİ ALANA KADAR _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
makinaların ikisi de duracak mavi boncuğa doyamamıştım, 1000 RR da zor günlerimde yanımda oldu, o yüzden ikisinden de ayrılmaya niyetim yok _________________ I.R.T.
Ne final ama,valla duygulandım.(ciddiyim dalga geçmiyorum)bende bir zamanlar en sevdiğim kaskı x kişiye vermiştim 6 ay sonra alabildim,sanırım hikayemiz aynı ama senin acın bayaa bi büyük olmuş,geçmiş olsun,öp onu öp. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız