Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar aşkıma yeniden kavuştum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar aşkıma yeniden kavuştum

Arkadaşlar aşkıma yeniden kavuştum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Arkadaşlar aşkıma yeniden kavuştum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2-3 aylık ayrılıktan sonra çok sevdiğim ve ayrılmak zorunda kaldığım MAVİ BONCUĞUM GSX R 1000 ime bugün yeniden kavuştum ve benim için büyük olan bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Artık tekrar beraberiz. Bu sefer onu bırakmaya da hiç niyetim yok. Artık toplantılara onu getireceğim. Aşağıdaki fotoğrafı onu aldığım ilk gün şirketin önünde çekmiştim.

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canpolata
Üye
Üye

Nereden: izmir-KAR?IYAKA

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrılığın sebebi neydi ki ?

[img]http://img133.imageshack.us/img133/7130/s5000350mv0ts5.jpg[/img]
Başa dön
canpolata Çevrimdışı canpolata Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercaaan, Hadi hayırlı olsun o zaman. Ayrılık zordur bilirim.

1000 RR fazla galiba istersen bizim garajda boş yer var. Çok gülüyorum
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrılığın sebebini sormayın hikaye uzun içinde aşk ihtiras gözyaşı üçkağıt herşey var. Yanlış zaman yanlış kişiler. Ama sonunda herşey bitti. Dil çıkarıyorum

Garajımda onun yeri boş duruyordu zaten. Alakana teşekkür ederim kadiRR

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşkına dikkat et çılgındır o bilirim ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum hayırlı olsun...amman dikkat et Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun da 1000rr dururkrn mi gsxr aldın :hıım
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina tekrardan hayırlı olsun çok sağlam bi ikili olacağınızdan eminim ve allah sizi bir daha ayırmasın.TABİİ DAHA İYİSİNİ ALANA KADAR Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış zaman yanlış kişileri motora birdaha karıştırmassın tahmini
m bide ayırma yanından kardeş hayırlı olsun Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

hayırlı olsun kavusmak guzel bır duygudur hatta oyle bır makınaya Üzgünüm
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinaların ikisi de duracak mavi boncuğa doyamamıştım, 1000 RR da zor günlerimde yanımda oldu, o yüzden ikisinden de ayrılmaya niyetim yok

" 174 "
Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.07.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne final ama,valla duygulandım.(ciddiyim dalga geçmiyorum)bende bir zamanlar en sevdiğim kaskı x kişiye vermiştim 6 ay sonra alabildim,sanırım hikayemiz aynı ama senin acın bayaa bi büyük olmuş,geçmiş olsun,öp onu öp.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
survivor_rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kütahya-Eskisehir

MesajTarih: 28.07.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Way be neolay ama.
İki racing aynı garajda Alkışlıyorum
Başa dön
survivor_rider Çevrimdışı survivor_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akcatas
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.07.2006 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kavuşmanıza çok sevindim.. artık uzunca bir süre taze duygularla binersin motoruna, kazasız sürüşler.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
akcatas Çevrimdışı akcatas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 28.07.2006 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlı olsun 2 nizde birbirinizi üzmezsiniz inşallah. Dil çıkarıyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 28.07.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hryırlı olsun kazasız belasız kullan işlallah abi.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal