Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 300+ kmh

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

300+ kmh

300+ kmh
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.07.2006 - 00:51    Mesaj konusu: 300+ kmh Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.dumpalink.com/media/1129976860/300+_Kmh_On_A_bike

verildimi bilmiyorum ama süper...
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.07.2006 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maalesef görüntü takılı kalmış Öfkeliyim 300+ görecektik olmadı Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama rahat olun bu pazar ben çekeyim koyacam 300+ yı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
prozzacc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 29.07.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda yayla gibi beah Çok gülüyorum adam böcük gibi yapışacaktı bi ara ^1
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.07.2006 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüdeki sorun çözülmüş Dil çıkarıyorum ama sanki göstergedeki hızdan daha yawaş gidiyor gibi geldi bana :hıım
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 29.07.2006 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş bi sesi var aletin yaw!
paylaşım için sağolmoto_t,

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.07.2006 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

on numara bizimle paylaşığın için teşekkürler Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 29.07.2006 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto_t, bu video gerçekteende güzel bir video daha önce seyretmiştim ama paylaştığın için sağoll Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 29.07.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor honda 1000rr mı acaba
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cilo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 29.07.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hıza göre görüntü yavaş gibi geliyor ama yinede adrenali hissettiriyor
ronaldo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 29.07.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence biraz saçma idi virajlari 300 ile dönüyor
Başa dön
ronaldo Çevrimdışı ronaldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlarda bir 303 gördü ortalarda 298
başka kayda değer bi hız yok Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fox_uygar
Üye
Üye

Nereden: TRABZON

MesajTarih: 29.07.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi paylaşım saol.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
fox_uygar Çevrimdışı fox_uygar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.07.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yürek ister;paylasımın için tesekkürler
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 29.07.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motor honda 1000rr mı acaba

900rr motor
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Komanci54
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.07.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah keske ama adamlar 320yi silmeye urasıyor biz hala 300 deyiz yapmayın yawss Üzgünüm( parasızlıgın deilde motorsuzluk hic biseye benzemiyor Çok gülüyorum
Başa dön
Komanci54 Çevrimdışı Komanci54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal