Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: maltepe/İstanbul

MesajTarih: 30.07.2006 - 13:02    Mesaj konusu: 02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu hafta toplantımızı herkesin çok iyi bildigi ve beğendigi ÇAYIRÇİMEN de yapıyoruz... oyy oyy oyy çayıra uzanıcaz yine...

Bazı arkadaşlar, yinemi çayırçimen diyebilir, ama artık anadolu yakası ve istanbul M.D burayla bütünleşdi, Bizim amacımız motor üzerine 2-3 muhabbet etmek, birbirimize motor deneyimlerimizi anlatmak günün haftanın stresini atmak, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak,evet hadi okurken daha gitmem lazım bu toplantıya de ve gel, hadi ama utanma sadece selam mıllet deyıp yanaşıcan yanımıza gerisini biz tamamlarız....

Çayırçimen mekanımız yiyecek içeceklerinizi kendiniz getiriyorsun veya üşenmeden köşedeki bakkaldan alıp geliyorsunuz, herkese uygun cüzdanlar bakkala yeter sanırım istersen süpermarketten al gel orası kimseyi ilgilendirmez....

Saat: 19.00 sonra 23 kadar diyelim ilginç sorular gelmesin...
Yer: Çayırçimen cafe bar restorant disko ne dersenız oooo...
Adres:Kadiköy-bostancı sahil yolu suadiye mevki geçince sağda olan geniş otopark.... (motorlar ücretsiz ama arabalardan para alıyorlar)

uzaydan bir bakalim...

önceki toplantimizdan bir göruntu....

mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 30.07.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yine yokum bu fotografta Öfkeliyim ama bu hafta en baş köşede cikicam :chu:
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 30.07.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah izin verirse gelicez abim yeni motorumuzla daha motorumuzu alamadık kredi işlemleri yapılıo inş... gelicez Gülümsüyorum J_O_K_E_R ARKADAŞIMIZLA BERABER
Başa dön
baro Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir aksilik çıkmazsa ve KGS olayımı halledersem ben ve AT'ım da orada olacağız :3
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 31.07.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Aksilik Çıkmazsa Ordayız Göz kırpıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeye çalışacağım....motorumla tabikineeeee
lastsamuray Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta gelicem kısmetse...........
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 31.07.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gelmeyi çok isterdim ne güzel olur şimdi sizin çayır çimen serilirsiniz yerlere mis gibi sohpet muhabbet o biçim allah içinize sindirsin,kalın sağlıcakla,sevgiler saygılar.
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 31.07.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen hafta dolmabahce toplantısına gelememistim, bu hafta motorumu sabahtan 18000 bakımına goturup aksamada ordan toplantıya gelmeyi dusunuyorum =)

Son Mesajdan 55 saniye:

bu arada bu toplantılarda yas ortalaması kac oluyo ? Bravo Bravo
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 31.07.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haftaki toplantıda lütfen ellerde bira ile resim olmasın :nono:
veya elinde bira olan arkadaşın resmi yayınlanmasın,
veya resim çekilirken biralar saklansın
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kocam ızın verırse ordayımmmm :P
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 31.07.2006 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gelemicem bu sefer ii eğlenceler herkese 200km yol çok kasıo :hıım
Başa dön
seenant Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 01.08.2006 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, senle beraber gıdelımmı ben tek basıma cekınıyorum sap gıbı gıremem ortama bana maıl yazsana

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

gevezehanim, benı yanlıs anlama sakın orgz.sun dıye sana soyledım ama en azından bana sunla falan gıtdesen sevınırım
Başa dön
ALPER600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, ne taraftan geleceksin?? Ben avrupa yakasındayım ve akşam iş çıkışında motoruma ufak bir bakım yapılacak. Saat 20h00 civarında Güngören tarafından yola çıkacağız.

VOLKANRR, senin kocan mı vardı??? Çok gülüyorum :P
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sefer şeytanın bacağını kırıp inşallah ben de geleceğim Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye