Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müge'nin Yamaha Fazer 600 testi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müge'nin Yamaha Fazer 600 testi

Müge'nin Yamaha Fazer 600 testi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Colossus
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.10.2004 - 14:03    Mesaj konusu: Müge'nin Yamaha Fazer 600 testi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekim ayı Motorbike dergisini birkaç saat önce aldım ve derginin kapağındaki testlere baktım. Yamaha Fazer 600 testini görünce aklıma Müge Ablanın motoru (yakışıklısı) geldi Gülümsüyorum Fakat dergiyi açıp okurken Fazer 600 testini yapanın Müge Abla olduğunu görmem yüzümde dahada bir yayılmış gülümsemeye neden oldu Gülümsüyorum
Müge Ablanın giymiş olduğu kreasyonlara dikkatinizi çekmek istedim ayrıca, kask, mafsallı dizlik, korumalı mont + eldiven bu senenin ve önümüzdeki her senin modasıdır Göz kırpıyorum Eğer "ben korumalı gezmekten sıkılıyorum ve modayı takip ederim" diyorsanız yeni yılın ve bundan sonraki her yılın modasının bu olacağına inanın ve full korumalı geziniz Dil çıkarıyorum

Müge Abla ellerine ve bileğine sağlık, gayet açıklayıcı, gerek teknik bilgiler gerekse sürüş zevkini anlatan güzel bir test olmuş Dil çıkarıyorum
Teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
Colossus Çevrimdışı Colossus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nx4_falcon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana_(ab-)

MesajTarih: 07.10.2004 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorbike dergisi iyce saçmalamayabaşladı2 3 sayıda bir aynı testleri yazıları vermeye başladı hatda bazılarınının noktasına ve virgülüne bile dokunmadan...
nx4_falcon Çevrimdışı nx4_falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muge
Yardımsever Motorcu
Yardımsever Motorcu

MesajTarih: 07.10.2004 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili nx_falcon, o zaman siz yeni testler yapın ve yazin da Motorbike değişik bir teste sahip olsun.
Böyle bir öneri getirip gerçekleştirirseniz sıcak bakarız.
Sevgiler,
Başa dön
muge Çevrimdışı muge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 07.10.2004 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müge,
Dil çıkarıyorum
Aynı testi MD'ye de yollayabilir misin?(Eğer motorbike için bir sorun teşkil etmeyecekse)
Senin yaptığın diğer testlerin yazılarını da burada görmek çok iyi olur.
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2004 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muge demiş ki:
Sevgili nx_falcon, o zaman siz yeni testler yapın ve yazin da Motorbike değişik bir teste sahip olsun.

Alınganlığa gerek yok Müge. nx_falcon'un eleştirisi sana değil ki, dergiye. Tabii ki bir yayın organı aynı haberleri ısıtıp ısıtıp ortaya sürmemeli. Ayrıca yeni testler yapmak, yaptırmak nx_falcon'un değil derginin görevi. "Ne yapalım! Yeni haber bulamadık. Eskileri bir daha gözden geçirin." mi demeli bu yayın kuruluşu?
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 07.10.2004 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorbike piyasada en sık bulunabilen yegane motor dergisi galiba, geçenlerde ben de eski bir sayısında kanuni seyhan 250 'nin bir yazısını okumuştum baştan aşağı imla hatalarıyla doluydu.

şözüm test yapan arkadaşlarıma değil, ama bu derginin bir editörü, yazıyı bi okuyup hatasını-eksiğini düzelten yok mudur? neticede foruma yazmıyorsun, dergi çıkartıyorsun.
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muge
Yardımsever Motorcu
Yardımsever Motorcu

MesajTarih: 07.10.2004 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarim, alınganlık yapmıyorum. Göz kırpıyorum
Ama yazıyı okursanız benim ağzımdan yazıldığını göreceksiniz. Eee ne var bunda diyeceksiniz.
Öncelikle bayan olarak daha önce denediğim motosikletlerde yaşadığım zorlukları anlatıyor yazı. Arayış içindeyken tanıtım yazılarından okuyarak seçtiğim bir motosikleti pistte deniyor ve benim için önemini anlatıyorum. Teknik yazıları aynı gelebilir ama daha önce ustalarca denenen ve ispatlanan özelliklerini de yazmak gerek değil mi ? Benim gibi arayış içinde olan fiziği zayıf olan insanların yorum yapmasına yardımcı olmaya çalışıyorum.
Biraz da bu yönünden bakarsanız belki gözünüze hoş gelir.
Hatta daha çok anlatmak istediğim ve zevk aldığım yönleri de var kızımın.
Sevgiler,
Müge Polatkan Kılavuz
Başa dön
muge Çevrimdışı muge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 08.10.2004 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muge, cim senin yazın için birşey demiyorlar .Senin dışında test sürüşü yapanlar yokmu?Yeni test sürüşleri bekliyoruz demek istediler arkadaşlarım Göz kırpıyorum
Hem bir bayan olarak ben senin ağzından yazılmış test sürüşlerini okumaktan zevk alırım.En azından beni ve diğer bayan arkadaşlarımı birebir en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum.
Alıntı:

Hatta daha çok anlatmak istediğim ve zevk aldığım yönleri de var kızımın.
Sevgiler,

e yazda okuyalım be güzelim Göz kırpıyorum
nx4_falcon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana_(ab-)

MesajTarih: 09.10.2004 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiyenin tek motosiklet dergisinin aynı yazıyı 3 ay arayla tamamen noktası virgülü aynı şekilde vermesi biz dergiyi okumadan basıyoruz demekdir. Ayrıca müşteri herzaman haklıdır.

Ayrıca eleştirim kişisel değil kurumsaldır .

-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda 2 mesaj WİSHNE tarafından birleştirildi.

nx4_falcon Çevrimdışı nx4_falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 10.10.2004 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'de satışa sunulan ve az çok istikrar yakalayan
Motorbike,Motosiklet ve Motorize idi...Motorize ve Motosiklet battı gitti..Elimizde tek seçenek Motorbike kaldı...İster istemez,zorunlu olarak onu alıyoruz...Elimde 138'inci sayısı duruyor şu an...Bu tam tamına 11.5 sene eder...Ama emin olun ki 5 sene önceki Motorbike ile bu sene ki Motorbike arasında zerre kadar fark yok..Aynı tas aynı hamam misali devam ediyor...En basit örnek...dergi 75 sayfa,tam tamına 15 sayfası reklam Şok oldum Bu derginin yürümesi için gerekli bir şey,ama böyle yürümesi için değil heralde ;-) Geçenlerde "Bike" dergisini almıştım tam 25 milyona...İnanın bana aldığıma değdi...Motorbike verdiğim 4 milyondan daha az üzüldüm emin olun...Ansiklopedi misali,aradığınız herşeyi orda bulabiliyordunuz...Yani 11.5 yıllık Motorbike dergisini "Tek 1 sayıya sığdırmış" gibiydi Şok oldum İşin ilginç yanı,Bike dergisinin içinde yapılan "Motor Testler" i de,2 ay sonra ki Motorbike dergisinin test konusu olması...İngilizce'den Türkçe'ye kelimesi kelimesine çevrilmiş olarak...Buyrun burdan yakın... Şok oldum Yazım yanlışları,noktalama işaretlerinin yanlış kullanılması..vs..Yazı yazıldıktan sonra baskıya verilmek üzere gönderildiğinde hiç kimse son kontrolü yapmıyor mu? Bence yapmıyor...O km motosiklet fiyatları da 1 asırdır aynı..."Abi bu makinelerin fiyatları hep aynı kalıyor dimi?" sorusunun cvbını "Evet kardeş" olarak veren birilerimi var? Motor testleriniz ise çok zayıf...Motora sadece "Genel" bir bakış atılıyor...Bike dergisinin testlerini özet olarak değilde bütünüyle alırsanız bizim için çok daha yararlı olur...Motorbike dergisini biraz da olsun "Özen" göstermeye davet ediyorum...

Dergiyi bu ay almayacaktım ama İntermot Fuar'ının nasıl geçtiğine dair büyük bir başlık altında "2005 Münih İntermot Motosiklet Fuarı" yazısını görünce aldım...Ve hüsran...Yılda 1 kere düzenlenen koskoca bir organizasyona her marka için 3-5 satır yazılmasına üzüldüm ve bu markalara yapılan bir hakarettir diye düşünüyorum...

Bu yazdıklarımın hiçbirisi şahsınıza değildir Müge Hanım...Motorbike'ın editörüne de,derginin elime ilk geçtiği senelerde(5 sene önce) şikayetlerimi ilettim fakat olumlu yada olumsuz bir yanıt gelmedi....
Kolay gelsin..
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 28.10.2004 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dergiyi müge ablanın testi için almıştım orası tamamda gerisi hüsran knight'a katılıyorum.bu arada müge abla şu fazer'ı pardon yakışıklıyı bize biraz daha tanıtırsan sevinirim nerden ne şartlarda aldın mesela?önümüzdeki yaz benimle olması için ne zaman sipariş vermem lazım?yakıt tüketimi ne kadar?gibi soruların cevaplarına ve ekleyeceklerine ihtiyacım var Dil çıkarıyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 28.10.2004 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sivas'a gelsede şu dergi bizde okusak ya :-D :-D :-D :-D
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2004 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black demiş ki:
Sivas'a gelsede şu dergi bizde okusak ya

İnan fazla bir şey kaçırmıyorsun black.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.11.2004 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben motorumu dergi sayesinde aldım. karar veremiyordum. bir baktım hyosung ve aşık oldum. aldım motorumu. onun için ne kadar haklı olsanızda biraz savunayım ki motorumla ilk tanışmama vesile olan motorbike'a vefa borcumu ödeyeyim...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 04.11.2004 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi dergi sayesinde motor alan bi çok kişi var(yada başka bi şey)..zaten dergilerin asıl amaçlarıda reklamlarını aldığı firmaların en iyi şekilde tanıtımını yapmak :oops: :oops: :oops:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal