Tarih: 30.07.2006 - 20:39 Mesaj konusu: motor aldım
selam arkadaslar bende bugun motor aldım kendıme peugeot speedfıgt2 100cc gercekten cok guzel ıyıkıde almısım tıpıde cok guzel babam cın mallarına bakıodu da ben ıstemedım buunu aldım cok guzel resımlerını cekım yarın koyucam cok sevınclıyım
Tarih: 30.07.2006 - 20:41 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız sürüşler nasip olur inşallah _________________ Asla birilerinin umudunu kyrma, belkide sahip olduklary tek ?ey o´dur.
Hayırlı olsun güzel kardeşim, çin e laf atma lütfen onlar olmasaydı MD de bukadar olmazdı, Allah çinden bin kere razı olsun. bizim piyasayı düşürdü ama millet motora bindi. ) Kasksız kullanma lütfen 10 mt. de gitsen lütfen kaskını tak. Hayırlı uğurlu olsun arka tekerin hep yere bassın (gerçi seninki tek yapmaz da) _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
saolun arkadaslar hayır ben cın malına laf yapmadım yanı ben ıstemedım walla bugun hep gezdım bı kere bıle kaskımı cıkarmadım kafamdan cok zevklı ya harbıden
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız