Bilemiyorum bana inanılmaz ama bi o kadar şüpheli geldi :hıım :hıım ya km saati yanlış gösteriyo yada bu motosiklet 125 cc değil yanlış görmediysem 205 km/h hıza ulaştı biz 155 yapacaz diye motoru ağlatıyoz resmen adam iki dakikada yapıverdi :P :P _________________ CBR 125 R Her Zaman!!
Bilemiyorum bana inanılmaz ama bi o kadar şüpheli geldi :hıım :hıım ya km saati yanlış gösteriyo yada bu motosiklet 125 cc değil yanlış görmediysem 205 km/h hıza ulaştı biz 155 yapacaz diye motoru ağlatıyoz resmen adam iki dakikada yapıverdi :P :P
bir kere 205 degil 210 yapiyor dikkatli bak :P
bir de sen nasil.. kıyasliyorsun 13 hp lik 4zamanli cbr makinenle.. 34 hp lik efsane 2 zamanli yarişçi mitoyu..??? (hondacilar yanlıs anlamasin, sözüm meclisten dişari ama at ile eşşk kıyaslanmaz)
aferdesin ama.. cbr 125 e. yaris egzozu.. ve buki taksan bile.. 155 km hızı vurduramazsin duzlukte... hatta yokus asagi bile vurdurcagin supheli...
cagiva 125 kafamı baya bi kurcaladı ya. ikilemlerde kalırken üçlemlere düşüoz yaw. çok büyük performansı var. ama parçalar felan bulunabilirmi. servisi iyimi onu araştırmak lazım bide :hıım
bende 2 yıl önce var dı 6 ytl sattım şimdiki fiyatı 12 derbide 8 ytl galiba bende iken 190 gördüm ama biraz pagalı ben olsam aprilia rs 125 alırım yani oda 12 çivarı ama ....
çok pahalı be kardeşim bende düşünüyodum aprilia rs125 i internetten buldum 4.500 ytl ye bitane ama o zaman onun bu kadar hız yaptığını bilmiyodum kiii
ya apriliaya niyeti bozmuştum bak aklımı bulandırdınız ya :hıım ama apriliada böle bişi yaa gidiiyooo yani ama cagivada iyiymişş bayaa :chu: _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız