benzin zamlarına protesto amaçlı dilden dile 10 Eylül dolaşıyo ama kim uyar kim uymaz belli değil ben aktarabildiğim kdr kişiye aktaracağım sizde elinizden geleni yapın bence yoksa litresi 5 lira olcak
LÜTFEN 10 EYLÜL DE KİMSE BENZİN ALMASIN
-------------------------
Tarih 10 Eylül olarak tarafımızdan düzeltildi.Web Team...
o nasıl olacak herkes önceden konuşur zamanı gelir benzinim bittiydi almam gerekiyordu ıvır zıvır adamların hepsi döner yani bence boşuna dil dökmene gerek yok benim fikrim bu _________________ the myth-unforgiven child
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 31.07.2006 - 13:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
10 eylül değilmiydi o yaaa...
befehl_1912, Haklısın kardeşim ben de 10 eylül diye duydum hatta az önce televizyonda da 'Benzin fiyatlarına protesto olarak 10 eylülde benzin alma.' diye halk'a çağrı yapıyolardı... _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Tarih: 31.07.2006 - 14:02 Mesaj konusu:
Bu biraz saçma bence.Hiç kimseye 1 zararı dokunmaz nolur insanlar 1 gün önceden doldurur depoyu.1 günden pek birey çıkmaz bence yapıldımı 9-10 günlük olmalı bence
katılcaz mecburen aykırılık yapmaya gerek yok.
bu arada 10 Eylül olacak.
kafama takılan şu ki: pazar günü yapılan bu eylem ne işe yarar. ne şirketlerin işi aksar,devletin kurumları zaten tatil. bunun insanlara eziyetten başka ne amacı olur? sonucta herkes pazarları tatil ve gezmek dolaşmak ister.dedğim gibi bu boykot mudur artık protestomudur nedir. bence danısıklı dovüş göstermelik bişey ve saçmalık.
yapacan adam gibi hafta için ve uyacksın o zaman ses getirir bu şekilde anca sessiz sedasız geçer gider. yanımıza eziyet olarak kalır bence.
saygılar
Bencede herkez bi gün önce alıcak benzinini. Ofis sahipleri sevinicekler, sonra o gün geldiğindeyse dinlenmiş oldukları için pompacılar sevinicekler. Tabi iki günde de farklı kişiler sevinecek ama olsun.
Bu sektörün dışındakilere ise değişen pek bişey olmicak. Ama genede o tarihte Türkiye'de ola bilseydim katılırdım. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Tarih: 31.07.2006 - 15:25 Mesaj konusu:
ya neyaparsan yap bence hukumet bı tepkı ıcın tatlı paradan vazgecmez ama tabı yınede herkezın uyması dılegıyle :efm :efm _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
Tarih: 31.07.2006 - 16:01 Mesaj konusu:
ister motor kullanın, ister araba, ister kamyon.. ne fark eder..
sonuçta kişisel veya kurumsal araçlarımızı kullanmak için bu yakıta muhtaç olduğumuzu devlet çok çok iyi biliyor. yani onlara gebeyiz..
motorların köprü geçişinde uygulanan haksız ücret hakkında kazanılan davayı yok saydı devlet, bunu umursar mı sizce??
bence böyle bir uygulama başarılı olmaz..
çok daha farklı bir protesto şekli bulmalıyız. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Dünyanın en pahalı akaryakıtı Türkiye'de. yanıbaşımızdaki ülkelerden aldığımız petrol, sınırımızdan içeri girdiği anda ateş pahası oluyor. Bunun nedeni devletin akaryakıttan aldığı yüksek vergi. Yakıt ücreti olarak ödediğimiz paranın yüzde 60'ını vergi olarak devlet tahsil ediyor.
Türk halkı yıllardır taşıdığı bu ağır yükten artık kurtulmak istiyor. 10 Eylül'deki eylemin nedeni de bu. Akaryakıttan alınan verginin düşürülmesi için Tüketici Dernekleri Federasyonu, "bir günlük benzin almama" eylemi başlattı.
LÜTFEN SİZLERDE DUYARLI DAVRANIP 10 EYLÜL 2006 PAZAR GÜNÜ BENZİN ALMAYIN ALDIRTMAYIN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız