Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Eylül'de kimse benzin almıyooo

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Eylül'de kimse benzin almıyooo

10 Eylül'de kimse benzin almıyooo
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vcorvetttte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 12:13    Mesaj konusu: 10 Eylül'de kimse benzin almıyooo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin zamlarına protesto amaçlı dilden dile 10 Eylül dolaşıyo ama kim uyar kim uymaz belli değil ben aktarabildiğim kdr kişiye aktaracağım sizde elinizden geleni yapın bence yoksa litresi 5 lira olcak

LÜTFEN 10 EYLÜL DE KİMSE BENZİN ALMASIN

-------------------------
Tarih 10 Eylül olarak tarafımızdan düzeltildi.Web Team...
Başa dön
vcorvetttte Çevrimdışı vcorvetttte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 31.07.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o nasıl olacak herkes önceden konuşur zamanı gelir benzinim bittiydi almam gerekiyordu ıvır zıvır adamların hepsi döner yani bence boşuna dil dökmene gerek yok benim fikrim bu
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 31.07.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 eylül değilmiydi o yaaa...

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 31.07.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ben şimdi duydum karar bağlıyalım ağustosmu eylül mü yanlışlık olmasın.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

10 eylül değilmiydi o yaaa...

befehl_1912, Haklısın kardeşim ben de 10 eylül diye duydum hatta az önce televizyonda da 'Benzin fiyatlarına protesto olarak 10 eylülde benzin alma.' diye halk'a çağrı yapıyolardı...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman napcaz 9 ağustosta doldurcaz depoyu :3
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu biraz saçma bence.Hiç kimseye 1 zararı dokunmaz nolur insanlar 1 gün önceden doldurur depoyu.1 günden pek birey çıkmaz bence yapıldımı 9-10 günlük olmalı bence Gülümsüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılcaz mecburen aykırılık yapmaya gerek yok.
bu arada 10 Eylül olacak.
kafama takılan şu ki: pazar günü yapılan bu eylem ne işe yarar. ne şirketlerin işi aksar,devletin kurumları zaten tatil. bunun insanlara eziyetten başka ne amacı olur? sonucta herkes pazarları tatil ve gezmek dolaşmak ister.dedğim gibi bu boykot mudur artık protestomudur nedir. bence danısıklı dovüş göstermelik bişey ve saçmalık.
yapacan adam gibi hafta için ve uyacksın o zaman ses getirir bu şekilde anca sessiz sedasız geçer gider. yanımıza eziyet olarak kalır bence.
saygılar
Başa dön
azen Çevrimdışı azen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede herkez bi gün önce alıcak benzinini. Ofis sahipleri sevinicekler, sonra o gün geldiğindeyse dinlenmiş oldukları için pompacılar sevinicekler. Tabi iki günde de farklı kişiler sevinecek ama olsun.

Bu sektörün dışındakilere ise değişen pek bişey olmicak. Ama genede o tarihte Türkiye'de ola bilseydim katılırdım.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10eylül o arkadaslar.ama 9unda serbest:)
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya neyaparsan yap bence hukumet bı tepkı ıcın tatlı paradan vazgecmez ama tabı yınede herkezın uyması dılegıyle :efm :efm
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten öylede böylede pek alamıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ister motor kullanın, ister araba, ister kamyon.. ne fark eder..
sonuçta kişisel veya kurumsal araçlarımızı kullanmak için bu yakıta muhtaç olduğumuzu devlet çok çok iyi biliyor. yani onlara gebeyiz..
motorların köprü geçişinde uygulanan haksız ücret hakkında kazanılan davayı yok saydı devlet, bunu umursar mı sizce??
bence böyle bir uygulama başarılı olmaz..
çok daha farklı bir protesto şekli bulmalıyız.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
alp2006
Üye
Üye

Nereden: bursainegöl

MesajTarih: 09.08.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almıyyyyyyyyyyoooooooooooooozzzzzzzz ^2
Başa dön
alp2006 Çevrimdışı alp2006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 07.09.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstasyonlar sinek avlayacak

Dünyanın en pahalı akaryakıtı Türkiye'de. yanıbaşımızdaki ülkelerden aldığımız petrol, sınırımızdan içeri girdiği anda ateş pahası oluyor. Bunun nedeni devletin akaryakıttan aldığı yüksek vergi. Yakıt ücreti olarak ödediğimiz paranın yüzde 60'ını vergi olarak devlet tahsil ediyor.

Türk halkı yıllardır taşıdığı bu ağır yükten artık kurtulmak istiyor. 10 Eylül'deki eylemin nedeni de bu. Akaryakıttan alınan verginin düşürülmesi için Tüketici Dernekleri Federasyonu, "bir günlük benzin almama" eylemi başlattı.

LÜTFEN SİZLERDE DUYARLI DAVRANIP 10 EYLÜL 2006 PAZAR GÜNÜ BENZİN ALMAYIN ALDIRTMAYIN...
Başa dön
oncel1345 Çevrimdışı oncel1345 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal