Tarih: 31.07.2006 - 14:26 Mesaj konusu: sizce yamaha r6 nasıl bir motor
ben aydın 16 yaşındayım ve motor hastasıyım ilk motorum jawa classic 250 cc di ben o zaman 10 yaşındaydım tabi şimdi mondial 125 cc kullanıyorum ancak 1 sene içinde yamaha r6 almayı düşünüyorum ancak yamaha, suzuki ve honda arasında kararsız kaldım kimi honda kimi ise suzuki diyor ben ise yamaha diyorum sizce hangisi daha iyi cevap yazarsanız çok sevinirim. :3 :hıım _________________ FASTERX
Tarih: 31.07.2006 - 14:44 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, abi bomba bi motor ama o para nasıl verilir 50,000€ :P FASTERX, sen zaten kararını vermişsin ama şu motor kötü şu motor iyi demek bize düşmez zaten yeni üretilen motorların hepsi iyi ama dört büyükten bahsediom aralarında hepsinin artısı eksisi olabilir r6 iyi makine bana sorsan 600 rr ben onu seviyorum olay tamamen zevk meselesi 600 lüklerin hepsi birbirine yakın teknolojiye sahip onun için aklına yatan motoru al :!: _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 31.07.2006 - 14:45 Mesaj konusu:
DUCATI 999 R al bence yamahadan daha kaliteli....
işte bu şimdiye kadar gordugum en sağlam cevap _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 31.07.2006 - 14:50 Mesaj konusu:
FASTERX, cok hızlısın umarım ıı bır motora sahıp olursun yasın geregı ve tecruben racıng makınalar ıcın ne kadar uygun bılmıyorum bence bıraz daha ufak bı makına dusun 4 buyuk fırmanın butun motorları guzeldır ama ıs bınıcıde bıter bıraz daha buyu bence daha ıı olur sanırım senın ıcın aramıza hos geldın _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Çok göreceli bi soru olmuş bence r6 süper .. bütün 600 lükler 4 büyükte genelde aynı pistte olmadığımız için bir kaç beygir farkı kullanamayız zaten.. benim en çok hoşuma giden R6. Yanlış anlama ama 600 lük tecrüben umarım vardır yaşına göre biraz büyük bi tercih .. Umarım istediğin motoru alır kazasız belasız kullanırsın .. Şimdiden hayırlısı olsun...
İçindeki arzuyu frenleyemezsin biliyorum ama genede daha ufak motoru bi düşün
Kendini yenemeyip 600 lük makina alırsan... Emin ol bütün isteklerini tatmin edecek, gaz açmana hiç hayır demeyecektir . En azından bu sese kulak ver, zevk için biniyoruz bu motora tutkumuz bizim, ne olur eğitimini al . Race makinan nasıl durdurulur, nasıl viraja girilir v.s .... Neyse hadi iyi sürüşler _________________ To be Or noT To Be
iki teker ile dört teker arasyndaki fark
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 168 Nereden: Ystanbul_kadykoy
Tarih: 31.07.2006 - 15:14 Mesaj konusu:
r6 muthıs bı motor ama bence ehlıyet alıcak yasa gelene kadar 600 luk bı makıneye bınme sonra uzulmeyesın arkadasım _________________ life begins 150 mph
Doğrusunu sorarsan o motorların hepsi güzel ama r6 bir başka güzel ben olsan hiç düşünmez r6 alırdım tabi sağlıklı bir şekilde sürebileceğine tam anlamıyla inanıyorsan R6 R6 R6..
Tarih: 01.08.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
16 yaşındasın ve R6 istiyorsun... ve muhtemelen ehliyetsizsin !
Eğer 17 yaşını görmek istiyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Bindiğin motor bol bol yeterli, onu kullanmaya devam et 20 yaşını geçene kadar ! _________________ SYM Joyride 200
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız