Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce yamaha r6 nasıl bir motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce yamaha r6 nasıl bir motor

sizce yamaha r6 nasıl bir motor
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FASTERX
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:26    Mesaj konusu: sizce yamaha r6 nasıl bir motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben aydın 16 yaşındayım ve motor hastasıyım ilk motorum jawa classic 250 cc di ben o zaman 10 yaşındaydım tabi şimdi mondial 125 cc kullanıyorum ancak 1 sene içinde yamaha r6 almayı düşünüyorum ancak yamaha, suzuki ve honda arasında kararsız kaldım kimi honda kimi ise suzuki diyor ben ise yamaha diyorum sizce hangisi daha iyi cevap yazarsanız çok sevinirim. ? :3 :hıım Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki en güzeli.. Hepsine basar Çok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DUCATI 999 R al bence yamahadan daha kaliteli....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abi bomba bi motor ama o para nasıl verilir 50,000€ :P FASTERX, sen zaten kararını vermişsin ama şu motor kötü şu motor iyi demek bize düşmez zaten yeni üretilen motorların hepsi iyi ama dört büyükten bahsediom aralarında hepsinin artısı eksisi olabilir r6 iyi makine bana sorsan 600 rr ben onu seviyorum olay tamamen zevk meselesi 600 lüklerin hepsi birbirine yakın teknolojiye sahip onun için aklına yatan motoru al :!:
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DUCATI 999 R al bence yamahadan daha kaliteli....
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
işte bu şimdiye kadar gordugum en sağlam cevap
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FASTERX, cok hızlısın umarım ıı bır motora sahıp olursun yasın geregı ve tecruben racıng makınalar ıcın ne kadar uygun bılmıyorum bence bıraz daha ufak bı makına dusun 4 buyuk fırmanın butun motorları guzeldır ama ıs bınıcıde bıter bıraz daha buyu bence daha ıı olur sanırım senın ıcın aramıza hos geldın
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arpia
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok göreceli bi soru olmuş Gülümsüyorum bence r6 süper .. bütün 600 lükler 4 büyükte genelde aynı pistte olmadığımız için bir kaç beygir farkı kullanamayız zaten.. benim en çok hoşuma giden R6. Yanlış anlama ama 600 lük tecrüben umarım vardır yaşına göre biraz büyük bi tercih .. Umarım istediğin motoru alır kazasız belasız kullanırsın .. Şimdiden hayırlısı olsun...
İçindeki arzuyu frenleyemezsin biliyorum ama genede daha ufak motoru bi düşün Gülümsüyorum

Kendini yenemeyip 600 lük makina alırsan... Emin ol bütün isteklerini tatmin edecek, gaz açmana hiç hayır demeyecektir . En azından bu sese kulak ver, zevk için biniyoruz bu motora tutkumuz bizim, ne olur eğitimini al . Race makinan nasıl durdurulur, nasıl viraja girilir v.s .... Neyse hadi iyi sürüşler Gülümsüyorum
arpia Çevrimdışı arpia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 muthıs bı motor ama bence ehlıyet alıcak yasa gelene kadar 600 luk bı makıneye bınme sonra uzulmeyesın arkadasım
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence gixxer Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Suzuki gsx-r 600 tavsiye ederim ^4
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akcatas
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğrusunu sorarsan o motorların hepsi güzel ama r6 bir başka güzel ben olsan hiç düşünmez r6 alırdım tabi sağlıklı bir şekilde sürebileceğine tam anlamıyla inanıyorsan R6 R6 R6.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
akcatas Çevrimdışı akcatas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.08.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serçeden başka kuş R6 dan başka motor tanımam.
ycengiz
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2006 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R6 derim ama dikkatli olmalısın şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız
umarım isteğin olur
Başa dön
ycengiz Çevrimdışı ycengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 01.08.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UMUTEMRE
Demiş ki!
Serçeden başka kuş R6 dan başka motor tanımam.

İlahi umut kardeşim ya Çok gülüyorum Bende r6 diyorum ama tecrübe kazan önce.seneye bende düşünüyorum bi 600 lük 2000 yada 2001 büyük ihtimal r6 olucak ama kader kısmet meselesi.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 yaşındasın ve R6 istiyorsun... ve muhtemelen ehliyetsizsin !

Eğer 17 yaşını görmek istiyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Bindiğin motor bol bol yeterli, onu kullanmaya devam et 20 yaşını geçene kadar !
vedatergun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana,hatay

MesajTarih: 01.08.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke 1000 lik düşünseydin ya. 600 lük biraz küçük kalmaz mı? Çok gülüyorum
Başa dön
vedatergun Çevrimdışı vedatergun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal