arkadaslar ben arnızda pek bulunamaıyorum ama yorumlarını okuyur tesekkur edıyorum sızden sımdı bısey ıstıcem cebımde 5 mılyar param var bununla 2.el honda twister almak ıstıyorum galba hondanın web sıtesınde bunun adı cbf 250 artık neyse benım sıze sorum su..
Arkadaşım www.sahibinden.com adresinde çok temiz 2.el twister lar var. elindeki paraya da rahatlıkla 2004-2005 model alabilirsin. twister ile 140 kmh yapabilirsin. Sana tavsiyem cbr 125 i hiç düşünme bile. Twister al rahatına bak.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
5000 ytl ye 98ve 2000 modelleri arasında gs 500 bulabilirsin. Temizini denk getirirsen gs 500
Tarih: 31.07.2006 - 18:12 Mesaj konusu:
twister yada cbf250 çok sağlam makinadır 140 150km yapar ekonomiktir pazarı olan bir motor cbr125 hiç düşünme al bi cbf250 paşa paşa bin _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 31.07.2006 - 18:35 Mesaj konusu:
bende twister de vardı gs500 de.
twister çok güzel motosiklet.seri,az yakan,şehir içinde ideal motosiklet.sorun çıkarmaz.0 dan 100 e çıkışı çok seri.birçok 4 tekeri geride bırakırsın.son hızı 140 kmh.
eğer şehir içinde kullanmak istiyorum,ara sıra da uzun yol yapabilirim dersen twister al.
şimdi gelelim gs500 e.
gs500 de çok seri bi motosiklet.çok basit,sağlam.şasesi mükemmel.gs500 bi klasiktir.çok tutulan,kendini ispatlamış bi motosiklet.eğer sık sık uzun yol yapıcaksan gs500 al.hem boyuna,kilona en uygunu.toplu bi motosiklet.uzun yolda seni sıkmaz.2 kişi çok rahat uzun yol yapabilirsin.
benim tavsiyem birazdaha ağır basan gs500 den yana.ama twister de güzel motor.kararı sen ver.ama uzun yolda bana ayak uyduracak,yokuşu keçiler gibi tırmanıcak bi motosiklet istiyorsan gs500 al. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 31.07.2006 - 19:07 Mesaj konusu:
wayyy kankaaa bencede sen parana gore davran hem rahat twister sen gel ben sana burda yardımcıda olurum ama md lı arkadarların tecrubsınede gucven bence
Tarih: 31.07.2006 - 19:33 Mesaj konusu:
Boş ver cbr125 oyuncağını... Madem paran bu kadar, Twister'den şaşma ama siyahını da alma :!: Bak buraya yazıyorum. Siyah motor sana hoş geliyor olabilir ama hacimli gözükmez; yani, kendini diğer renkler gibi göstermez. Yapabilirsen, mesela siyahla kırmızıyı yan yana koy, o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Ben, benim kızılı siyahın yanına koyduğumda, "bu kaç model yahu, deposu niye büyük, hatta galiba her tarafını büyük yapmışlar, çin malı mı yoksa..." şeklinde şaşıranlar çok oluyor. Benden söylemesi... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 31.07.2006 - 19:49 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Boş ver cbr125 oyuncağını... Madem paran bu kadar, Twister'den şaşma ama siyahını da alma :!: Bak buraya yazıyorum. Siyah motor sana hoş geliyor olabilir ama hacimli gözükmez; yani, kendini diğer renkler gibi göstermez. Yapabilirsen, mesela siyahla kırmızıyı yan yana koy, o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Ben, benim kızılı siyahın yanına koyduğumda, "bu kaç model yahu, deposu niye büyük, hatta galiba her tarafını büyük yapmışlar, çin malı mı yoksa..." şeklinde şaşıranlar çok oluyor. Benden söylemesi...
sıyahını almıyım mı yaa arkadaslar bu hafta sonu bulursam alıca ha gayret yaaa hem sıyahı daha gır duruyo gıbı gelıyo bana olmazsa kırmızısını alırım napyım nedersınız :hıım
Tarih: 31.07.2006 - 20:01 Mesaj konusu:
motosiklette ve bütün taşıtlarda açık renk taşıtı her zaman daha iri ve büyük gösterir siyah ve gri aynı iki motor yan yana geldiğinde sanki gri olan daha büyük bir motor gibi hissedersin.
bu adresteki renklerden siyaha ve griye ard arda geçiş yap ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Sakın birileri çıkıpta objektif açısından aman fotoğraf makinesinin birinde yakın öbüründe uzak olduğundan bahsetmesin :nono: çünkü birebir gözlede şahit olunmuştur.
Kemal abinin dediğini dinle al bi gri yada kırmızı twister bak keyfine _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız