Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda twister?? (Almayı Düşünüyorum,Yorumlarınız Nelerdir?)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda twister?? (Almayı Düşünüyorum,Yorumlarınız Nelerdir?)

honda twister?? (Almayı Düşünüyorum,Yorumlarınız Nelerdir?)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iskelet007
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 17:44    Mesaj konusu: honda twister?? (Almayı Düşünüyorum,Yorumlarınız Nelerdir?) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben arnızda pek bulunamaıyorum ama yorumlarını okuyur tesekkur edıyorum sızden sımdı bısey ıstıcem cebımde 5 mılyar param var bununla 2.el honda twister almak ıstıyorum galba hondanın web sıtesınde bunun adı cbf 250 artık neyse benım sıze sorum su..

honda twistermi aliyım bı yandanda cbr 125 hosuma gıdıyo ama kucuk kalıyo altımda Bravo

hem bu motorun kullanımı nasıl rahatmı??
cunku ben arasıra uzun yolla kacmak ısterım
nekadar yakar??

kadranda 160 var nfazla 150 yaparmı??

vee en onemlısı 2004-05 sıyah temız bı makıne bula bılırmıyım?? Üzgünüm

formu arastırdım ama ıstedıgım gıbı yok bana yardım edermıısınız Üzgünüm

bıktım artık motorsuzluktan Üzgünüm

--------------------------
Başlığı okuyan kişi konu hakkında bir fikir sahibi olabilmelidir.Başlığı düzenledim.Web Team...
Başa dön
iskelet007 Çevrimdışı iskelet007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünüşüne aldanma 250 cc al bence kanka.gs 500de olabilir!!! Şok oldum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskelet007
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
görünüşüne aldanma 250 cc al bence kanka.gs 500de olabilir!!! Şok oldum

nasıl gorunusune aldanmıyım ııyı motor degılmı Şok oldum hem tiwister 250 cc degılmı Şok oldum

gs 500 de pahalı geler bana yaa Üzgünüm
Başa dön
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım www.sahibinden.com adresinde çok temiz 2.el twister lar var. elindeki paraya da rahatlıkla 2004-2005 model alabilirsin. twister ile 140 kmh yapabilirsin. Sana tavsiyem cbr 125 i hiç düşünme bile. Twister al rahatına bak. Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

5000 ytl ye 98ve 2000 modelleri arasında gs 500 bulabilirsin. Temizini denk getirirsen gs 500
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskelet007
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr dusunmuyorum cunku ben 1.89 boyunda 70 kıloyum bıraz ınsan azmanına benzıyorum o yuzden altımdakı motorda bıraz kalıplı olsun ısterım Çok gülüyorum
Başa dön
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar boyun uzun sa gs 500 al derim iilaki bulursun biraz araştır tek bu sitede değil başka sitelerede bak
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twister yada cbf250 çok sağlam makinadır 140 150km yapar ekonomiktir pazarı olan bir motor cbr125 hiç düşünme al bi cbf250 paşa paşa bin
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende twister de vardı gs500 de.
twister çok güzel motosiklet.seri,az yakan,şehir içinde ideal motosiklet.sorun çıkarmaz.0 dan 100 e çıkışı çok seri.birçok 4 tekeri geride bırakırsın.son hızı 140 kmh.
eğer şehir içinde kullanmak istiyorum,ara sıra da uzun yol yapabilirim dersen twister al.
şimdi gelelim gs500 e.
gs500 de çok seri bi motosiklet.çok basit,sağlam.şasesi mükemmel.gs500 bi klasiktir.çok tutulan,kendini ispatlamış bi motosiklet.eğer sık sık uzun yol yapıcaksan gs500 al.hem boyuna,kilona en uygunu.toplu bi motosiklet.uzun yolda seni sıkmaz.2 kişi çok rahat uzun yol yapabilirsin.

benim tavsiyem birazdaha ağır basan gs500 den yana.ama twister de güzel motor.kararı sen ver.ama uzun yolda bana ayak uyduracak,yokuşu keçiler gibi tırmanıcak bi motosiklet istiyorsan gs500 al. Dil çıkarıyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum honda twister güzel tercih cbr 125 alma motor çok küçük pişman olursun ben honda twister derim güzel makina

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskelet007
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2006 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gs 500 e param yetmeye bılır arkadaslar bende ısterım ama ıstemeyle olmuyo bıraz cebe bakıcaksın ıstege kalsa ben R1 ısterım ama yok Göz kırpıyorum bu gıdısle 2005 yada 04 model sıyah 5 bın ytl lık bı twister alıcam Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gs 500 e param yetmeye bılır arkadaslar bende ısterım ama ıstemeyle olmuyo bıraz cebe bakıcaksın ıstege kalsa ben R1 ısterım ama yok Göz kırpıyorum bu gıdısle 2005 yada 04 model sıyah 5 bın ytl lık bı twister alıcam Bravo
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 31.07.2006 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayyy kankaaa bencede sen parana gore davran hem rahat twister sen gel ben sana burda yardımcıda olurum ama md lı arkadarların tecrubsınede gucven bence Dil çıkarıyorum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing1000rr_09
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 31.07.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bence cbr 125 şaşmaz
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 31.07.2006 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boş ver cbr125 oyuncağını... Madem paran bu kadar, Twister'den şaşma ama siyahını da alma :!: Bak buraya yazıyorum. Siyah motor sana hoş geliyor olabilir ama hacimli gözükmez; yani, kendini diğer renkler gibi göstermez. Yapabilirsen, mesela siyahla kırmızıyı yan yana koy, o zaman ne demek istediğimi anlarsın.

Ben, benim kızılı siyahın yanına koyduğumda, "bu kaç model yahu, deposu niye büyük, hatta galiba her tarafını büyük yapmışlar, çin malı mı yoksa..." şeklinde şaşıranlar çok oluyor. Benden söylemesi... Bravo
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 31.07.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Boş ver cbr125 oyuncağını... Madem paran bu kadar, Twister'den şaşma ama siyahını da alma :!: Bak buraya yazıyorum. Siyah motor sana hoş geliyor olabilir ama hacimli gözükmez; yani, kendini diğer renkler gibi göstermez. Yapabilirsen, mesela siyahla kırmızıyı yan yana koy, o zaman ne demek istediğimi anlarsın.

Ben, benim kızılı siyahın yanına koyduğumda, "bu kaç model yahu, deposu niye büyük, hatta galiba her tarafını büyük yapmışlar, çin malı mı yoksa..." şeklinde şaşıranlar çok oluyor. Benden söylemesi... Bravo

sıyahını almıyım mı yaa arkadaslar bu hafta sonu bulursam alıca ha gayret yaaa Gülümsüyorum hem sıyahı daha gır duruyo gıbı gelıyo bana olmazsa kırmızısını alırım Göz kırpıyorum napyım nedersınız :hıım
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 31.07.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklette ve bütün taşıtlarda açık renk taşıtı her zaman daha iri ve büyük gösterir Dil çıkarıyorum siyah ve gri aynı iki motor yan yana geldiğinde sanki gri olan daha büyük bir motor gibi hissedersin.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=44

bu adresteki renklerden siyaha ve griye ard arda geçiş yap ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Sakın birileri çıkıpta objektif açısından aman fotoğraf makinesinin birinde yakın öbüründe uzak olduğundan bahsetmesin :nono: çünkü birebir gözlede şahit olunmuştur.

Kemal abinin dediğini dinle al bi gri yada kırmızı twister bak keyfine Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal