Tarih: 01.08.2006 - 11:03 Mesaj konusu: Honda'dan Ağustos zammı
arkadaşlar hayırlı olsun.
Honda Ağustos ayındaki yeni fiyatlarını açıkladı.
Gene zam var.
Bu zamlardan önce Honda alan arkadaşları tebrik eder, hayallerinde Honda olanlara kolaylıklar ve sabır dilerim.
Tarih: 01.08.2006 - 11:25 Mesaj konusu:
Abi honda hayal olmaktan da çıktı benim için yahayyallerimde bile yeri yok artık yeter ya.sezon sonu indirimi filen yapar adam sezon sonu zammı yapmış:)Bizim burda bu aydan sora motora binilmezde ondan sezon sonu dedim.Yaşasın 2 el yamaha r6
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 01.08.2006 - 11:59 Mesaj konusu:
Yuh be sadece yuh..... Bu fiyatlara motor alınırmı be. Şu an sıfır motor alırken hyosung alırım ben anca. Honda uçtu gidiyo valla............ _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
bu sefer zam olayları farklı farklı sılverwıng 400 12.480 dı 13.750 olmuş buna baya zam gelmiş hondada motor satmaktan vazgeçti sanırsam ikinci eller artık ucar yavaş yavaş... bende 3 motor var durdugu yerde para kazanıyor makınalar ohh ohh... yapacak bırşey yok yanı mal adamların istedıklerı fıyata satarlar seneye motor sevdası bıter mılletın 2000 yılına geri dönmüş olur motosıklet sektörü...
Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 392 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 01.08.2006 - 13:34 Mesaj konusu:
Arkadaşlar Honda'dan hatrı sayılır bir kişiden aldığım bilgiler şu şekilde: Honda piyasa payını arttırmak adına ÖTV artışının ve %20 lere varan kur artışının bir kısmını kendi bünyesinden karşılama kararı almış. Amacı aynı zamanda bayilerini zor durumda bırakmamak ve bayileri sıkıştırmamakmış. Şimdi ise yavaş yavaş desteğini çekmeye başlamış. Birden çekseydi korkunç zamlar olacaktı ve çok tepki alacaktı. Onlarda 15 günde bir 300-500 fiyatı arttırıyorlar. Örneğin ÖTV öncesi 13,250 olan 600 F şuan 17.500 oldu ve yakında fiyatının 20.400 olacağının bilgisini aldım. En azından seneye bu fiyattan alabilecek isteyenler. Gerçekten de diğer markalarda 600 lük racelerin fiyatları 24.000 YTL civarlarında. Honda da RR bile 20.000 YTL.
Diğer bir konuya gelince. Bu sene Çin motorları nedeniyle piyasa patladı.
Herkes motor alıyor ama 2 sene içerisinde Türkiye motorsiklet çöplüğüne dönecek. Honda 600F'im var bir de regal Raptor cruiserım bu nedenle aralarındaki farkı çok net mukayese edebiliyorum.
Çin motorları başta japonların satışını olumsuz etkilemiş olsada zaman kalitenin ne anlama geldiğini göstermeye başladı. kaliteli markalar bunu anlayan piyasaya kaliteli mallarını daha pahalı olarak sunmaya başlayacak. 1998-2000 yılları arasında motorlar GTI arabalar ile aynı fiyata satılıyorlardı. Sonrasında orta sınıf bir araba 35.000 YTL civarlarındayken 13.000 YTL ye kaliteli bir race alınabilir hale gelmiştiki bu süperdi bence. Şimdi ise ibre yine geriye dönmeye başladı. Motorlar araba fiyatlarını sollamay başladı. Bir de devlet motorlara kancayı takınca tadından yenmez oldu. :nono:
ÖTV zamları, her sene muayene zorunluluğu (kanuna aykırı olduğu halde),
polislerin her motoru çevirmesi (ehliyet ve evrak kontrolü, yok egzostun çok ses çıkarıyor v.s.).
Devletimiz motorcular için hayatı zorlaştırmak adına elinden geleni yapıyor.
Arkadaslar bence su acidan bakalim, fiyatlar motor CC sine gore artiyor.
Ne kadar ekmek o kadar kofte ... bu sadece motorsiklet icin gecerli degil, arabalarda da boyle degil mi ? 1600 cc ile 2000 cc arasinda bile ucurum oluyor ise , 150 cc lik honda dylan ile 1300 cc european arasinda da 25000 ytl fark olur tamam fiyatlar cidden fazla o ayri. bende savunmuyorum ama zamlar takir takir oluyor ve alan aliyor motoru. _________________ Kasksiz , korumasiz asla motora binmeyin.
AS 150 T-1
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 01.08.2006 - 16:54 Mesaj konusu:
bu zam ağustos zammı değil
yanlış hatırlamıyorsam 18 temmuz'da geldi.
vatana millete hayırlı olsun :!: _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız