Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda'dan Ağustos zammı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda'dan Ağustos zammı

Honda'dan Ağustos zammı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yalgin
Üye
Üye

Nereden: Bahçe?ehir/YST

MesajTarih: 01.08.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Honda'dan Ağustos zammı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hayırlı olsun.
Honda Ağustos ayındaki yeni fiyatlarını açıkladı.
Gene zam var.
Bu zamlardan önce Honda alan arkadaşları tebrik eder, hayallerinde Honda olanlara kolaylıklar ve sabır dilerim.
Göz kırpıyorum

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat

En son yalgin tarafından 01.08.2006 - 11:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yalgin Çevrimdışı yalgin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shadowmaster
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayallerinde Honda olanlara kolaylıklar ve sabır dilerim.

sağol kardeş Üzgünüm
Başa dön
shadowmaster Çevrimdışı shadowmaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 01.08.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi honda hayal olmaktan da çıktı benim için yahayyallerimde bile yeri yok artık yeter ya.sezon sonu indirimi filen yapar adam sezon sonu zammı yapmış:)Bizim burda bu aydan sora motora binilmezde ondan sezon sonu dedim.Yaşasın 2 el yamaha r6 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.08.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıklar olsun bu ne ya her ay zam zam yuhhhhh be artık bir 600 rr alalım dedik burnumuzdan getirdiler tövbe tövbe
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh be sadece yuh..... Öfkeliyim Bu fiyatlara motor alınırmı be. Şu an sıfır motor alırken hyosung alırım ben anca. Honda uçtu gidiyo valla............

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 01.08.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motor hayal oldu zaten bi birikimim yoktu cbf250 nerdeyse 1000ytl artmış Öfkeliyim
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 01.08.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki indirim yaparken Honda'nın zam yapması ilginç.Herhalde motor satmak istemiyorlar.
Başa dön
digiburak Çevrimdışı digiburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.08.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer zam olayları farklı farklı sılverwıng 400 12.480 dı 13.750 olmuş buna baya zam gelmiş hondada motor satmaktan vazgeçti sanırsam ikinci eller artık ucar yavaş yavaş... bende 3 motor var durdugu yerde para kazanıyor makınalar ohh ohh... yapacak bırşey yok yanı mal adamların istedıklerı fıyata satarlar seneye motor sevdası bıter mılletın 2000 yılına geri dönmüş olur motosıklet sektörü...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.08.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garrrrrrrrrrrrrççççççççççç :!:
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 01.08.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee devam devam böyle devam :nono:
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alışılır alışılır daha nelere alışılır Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Can_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa yakası

MesajTarih: 01.08.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Honda'dan hatrı sayılır bir kişiden aldığım bilgiler şu şekilde: Honda piyasa payını arttırmak adına ÖTV artışının ve %20 lere varan kur artışının bir kısmını kendi bünyesinden karşılama kararı almış. Amacı aynı zamanda bayilerini zor durumda bırakmamak ve bayileri sıkıştırmamakmış. Şimdi ise yavaş yavaş desteğini çekmeye başlamış. Birden çekseydi korkunç zamlar olacaktı ve çok tepki alacaktı. Onlarda 15 günde bir 300-500 fiyatı arttırıyorlar. Örneğin ÖTV öncesi 13,250 olan 600 F şuan 17.500 oldu ve yakında fiyatının 20.400 olacağının bilgisini aldım. En azından seneye bu fiyattan alabilecek isteyenler. Gerçekten de diğer markalarda 600 lük racelerin fiyatları 24.000 YTL civarlarında. Honda da RR bile 20.000 YTL.
Diğer bir konuya gelince. Bu sene Çin motorları nedeniyle piyasa patladı.
Herkes motor alıyor ama 2 sene içerisinde Türkiye motorsiklet çöplüğüne dönecek. Honda 600F'im var bir de regal Raptor cruiserım bu nedenle aralarındaki farkı çok net mukayese edebiliyorum.
Çin motorları başta japonların satışını olumsuz etkilemiş olsada zaman kalitenin ne anlama geldiğini göstermeye başladı. kaliteli markalar bunu anlayan piyasaya kaliteli mallarını daha pahalı olarak sunmaya başlayacak. 1998-2000 yılları arasında motorlar GTI arabalar ile aynı fiyata satılıyorlardı. Sonrasında orta sınıf bir araba 35.000 YTL civarlarındayken 13.000 YTL ye kaliteli bir race alınabilir hale gelmiştiki bu süperdi bence. Şimdi ise ibre yine geriye dönmeye başladı. Motorlar araba fiyatlarını sollamay başladı. Bir de devlet motorlara kancayı takınca tadından yenmez oldu. :nono:
ÖTV zamları, her sene muayene zorunluluğu (kanuna aykırı olduğu halde),
polislerin her motoru çevirmesi (ehliyet ve evrak kontrolü, yok egzostun çok ses çıkarıyor v.s.).
Devletimiz motorcular için hayatı zorlaştırmak adına elinden geleni yapıyor. Ağlıyorum
Başa dön
Can_RR Çevrimdışı Can_RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WAIQUEZ
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bence su acidan bakalim, fiyatlar motor CC sine gore artiyor.
Ne kadar ekmek o kadar kofte ... bu sadece motorsiklet icin gecerli degil, arabalarda da boyle degil mi ? 1600 cc ile 2000 cc arasinda bile ucurum oluyor ise , 150 cc lik honda dylan ile 1300 cc european arasinda da 25000 ytl fark olur Gülümsüyorum tamam fiyatlar cidden fazla o ayri. bende savunmuyorum ama zamlar takir takir oluyor ve alan aliyor motoru.
WAIQUEZ Çevrimdışı WAIQUEZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 01.08.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu zam ağustos zammı değil
yanlış hatırlamıyorsam 18 temmuz'da geldi.
vatana millete hayırlı olsun :!:
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.08.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal