Tarih: 02.08.2006 - 10:39 Mesaj konusu: En Sonunda Canım Motorumu Çaldılar !!
01,08 tarihinde kapımın önünden 10 dakikada kocaman zx-10R ı 2 kişi çaldı. Motorsikletle gelip hiç zorlanmadan çalıştırıp götürmüşler.Üst kattaki kadın ise ben zannetmiş.Aldığımdan beri nereye bırakırsam bırakayım disk kilidimi ve hatırlatıcı kablosunu hep takarım.Sadece bu gün takmamıştım.Direksiyon kilidi takılıydı ama nafile
Ne kadar acı çektiğimi tahmin bile edemezsiniz.Aramızda oluşan o özel bağı,binmeye bile kıyamadığım,bine bine değilde sile sile eskitmeyi düşündüğüm canım motoruma kimbilir neler oluyor şu an..Üzerindeki küçücük lekeleri bile kirlenmesine aldırmadan üzerimdekilerle sildiğim oğluma şimdi kirli elleriyle başkaları dokunuyor.Kimseyle konuşmuyor kimseyi görmek istemiyorum.Umarım hiçbirinizin başına böyle üzücü bir olay gelmez, gözyaşlarınız benimki gibi üzüntüden değil sevinçten akar.Motorsikletinizi mutlaka çok iyi bir kiltile kilitleyin,gidince anlamı olmuyor.
Dünya küçük belki görürsünüz fazla yok zaten..
2006 Kawasaki zx10R siyah xenon farları ve akrapovic egzozları var
" 34 VA 3224 "
geçmiş olsun, elimden sadece üzülmek geliyor. Belki de bir hayır vardır. _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 02.08.2006 - 10:50 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R, çok üzüldüm inan ki. Bunu yapanlar Allah'ından bulsun diyorum ve sana da geçmiş olsun diliyorum...
İnşallah bir an önce bulunur ve motosikletine kavuşursun.Ama olur ya bulunamazsa da cana gelen mala gelsin demekten başka birşey gelmiyor elimizden.Emin ol gözlerimiz motorunu arayacak... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 02.08.2006 - 11:09 Mesaj konusu:
Kardeşim çok geçmiş olsun. Eski konularda gözüne çarpmıştır belki ehliyet sınavından bir gün önce benim de motorum çalındı. CBR 125 repsoldü. Acını anlıyorum. Umarım bulursun motorunu, tekrar tekrar geçmiş olsun.
Saygılar _________________ Birgün gene motor alaca?ym
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız