Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En Sonunda Canım Motorumu Çaldılar !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En Sonunda Canım Motorumu Çaldılar !!

En Sonunda Canım Motorumu Çaldılar !!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:39    Mesaj konusu: En Sonunda Canım Motorumu Çaldılar !! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01,08 tarihinde kapımın önünden 10 dakikada kocaman zx-10R ı 2 kişi çaldı. Motorsikletle gelip hiç zorlanmadan çalıştırıp götürmüşler.Üst kattaki kadın ise ben zannetmiş.Aldığımdan beri nereye bırakırsam bırakayım disk kilidimi ve hatırlatıcı kablosunu hep takarım.Sadece bu gün takmamıştım.Direksiyon kilidi takılıydı ama nafile Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Ne kadar acı çektiğimi tahmin bile edemezsiniz.Aramızda oluşan o özel bağı,binmeye bile kıyamadığım,bine bine değilde sile sile eskitmeyi düşündüğüm canım motoruma kimbilir neler oluyor şu an..Üzerindeki küçücük lekeleri bile kirlenmesine aldırmadan üzerimdekilerle sildiğim oğluma şimdi kirli elleriyle başkaları dokunuyor.Kimseyle konuşmuyor kimseyi görmek istemiyorum.Umarım hiçbirinizin başına böyle üzücü bir olay gelmez, gözyaşlarınız benimki gibi üzüntüden değil sevinçten akar.Motorsikletinizi mutlaka çok iyi bir kiltile kilitleyin,gidince anlamı olmuyor.
Dünya küçük belki görürsünüz fazla yok zaten..
2006 Kawasaki zx10R siyah xenon farları ve akrapovic egzozları var
" 34 VA 3224 "
Başa dön
PaRiS-R1 Çevrimdışı PaRiS-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R, çok geçmiş olsen Üzgünüm .Gerekli yerlere bildirmişsindir inşallah.En yakın zamanda sağlam bir şekilde bulman dileğiyle
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, elimden sadece üzülmek geliyor. Belki de bir hayır vardır.
YoldasDeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale-Çan(Tekirdağlı)

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun doostum. Umarın en yakın sürede tek parça bulunur
YoldasDeniz Çevrimdışı YoldasDeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş bu o.ç. ler çok piyasada ^2 inşallah bulunur
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R, çok üzüldüm inan ki. Üzgünüm Bunu yapanlar Allah'ından bulsun diyorum ve sana da geçmiş olsun diliyorum...

İnşallah bir an önce bulunur ve motosikletine kavuşursun.Ama olur ya bulunamazsa da cana gelen mala gelsin demekten başka birşey gelmiyor elimizden.Emin ol gözlerimiz motorunu arayacak... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abisi, o motoru parcalayip satarlar...

^2 ^2 ^2

Almanya'da aynisini yapiyorlar... Problemsiz, sessiz ve kimse cakmaz... Üzgünüm

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, elimden sadece üzülmek geliyor. Belki de bir hayır vardır
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm gerçekten inş en kısa zamanda motorun bulunur çalan o.ç. larıda cezalarını çekerler
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.......................................
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm en korktuğum acılardan biri, Rabbim lütfen kimseye yaşatma böyle bi acı Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Troil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim çok geçmiş olsun. Eski konularda gözüne çarpmıştır belki ehliyet sınavından bir gün önce benim de motorum çalındı. CBR 125 repsoldü. Acını anlıyorum. Umarım bulursun motorunu, tekrar tekrar geçmiş olsun.

Saygılar
KmL_Pe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun abi yaa walla çok üzüldüm allah yenisini nasip eder inşallah ne diim çalanlarda allahından bulsun
Başa dön
KmL_Pe Çevrimdışı KmL_Pe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş ola dostum Allahtan ümit kesilmez bakarsın bulunur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 02.08.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34 VA 3224 gören duyan olur belki allahtan ümit kesilmez. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal