Bu başlığı neden açtım ?
Dün bi arabanın arka camına bi yazı yapıştırılmış.Merak ettim gittim baktım.Kağıtta aynen şu yazı yazıyordu Dikkat !!! Bu arabada Dünya'nın en pahalı benzini kullanılmaktadır .
Şu sıralar sitede eylem yapalım topikleri TOP 10 da Ben böyle bir eylem öneriyorum.Tamam belki motora yapıştırması zorluk çıkarabilir ama arabası olan MD ler yapabilir...Ayrıca bunu arkadaş çevremize de yayarsak sesimizi az da olsa duyurabiliriz demiştim kendi kendime
En son 10_uR tarafından 02.08.2006 - 18:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.08.2006 - 17:11 Mesaj konusu:
abi katiliyorum sana bende benim motore imzamdaki yaziyi yazmistim ama
siler bunu yazarim hic sorun degil diger md leride davet edioruz
ama _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
Tarih: 02.08.2006 - 17:12 Mesaj konusu:
evet gercekten cok harıka bır fıkır.ama aynı karakter ve buyuklukte yazılırsa goren daha ıyı hatırlar _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
olabilir bence de mantıklı bir protesto şekli güzel olur. _________________ Baris der biraz tuzum ekmegim olsa
Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa
Bir de söyle püfür püfür bir çinar gölgesi
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 02.08.2006 - 23:09 Mesaj konusu:
Alıntı:
Motosikletliler içinde t-shirt olabilir yanılıyormuyum
Dikkat !!! Bu motorda Dünya'nın en pahalı benzini kullanılmaktadır . diye sırtında biryazıyla motorsuz dolaştığımızı düşünemiyorum bile motordan inince hemen çıkarmak lazım olayı bilmeyenler yanlış anlayabilir o bakımdan yani _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Motosikletliler içinde t-shirt olabilir yanılıyormuyum
Dikkat !!! Bu motorda Dünya'nın en pahalı benzini kullanılmaktadır . diye sırtında biryazıyla motorsuz dolaştığımızı düşünemiyorum bile motordan inince hemen çıkarmak lazım olayı bilmeyenler yanlış anlayabilir o bakımdan yani
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız