------------------------
Fotoğraf ebatları 640x480'den büyük olduğu için linke çevirmek zorunda kaldık...Web Team... _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
mmusa, Sağol kardeşim .Ön cam bence en uygunu daha büyüğü de çok tutar die düşündüm motoru
deliemin, sendende bişey saklanmıyor ben bile dikkat etmemiştim valla Teşekkür ederim _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Dostum yorumlarınızı beklıyorum demıssın ya...
Yorum yapılacak bır yanı yok ...
Bır Fazer kullanıcısı olarak eger degıstırırsem alacagım tek motordur...
ıste bu da benım yorumum _________________ HOLIGAN RUHUMU OZGUR BIRAKTIM...
Tarih: 03.08.2006 - 10:45 Mesaj konusu:
Ön cam yüksek süratte 140-150+ cam içinde türbülans yapıyor mu? birde rüzgar alma performansı nasıl ? bilgi verirsen sevinirim.. _________________ VT 750 C SHADOW
JustHappy, motoru nisanda aldım fakat resimlerini koymaya vakit olmamıştı..
jimmy_155, resimleri nasıl küçülteceğimi bilmiyorum,umarım mod arkadaşlardan birisi benim için küçültür..
Lifeislie,ön cam yüksek süratte çok fazla tirbülansa girmiyor ama her ne kadar da olsa bi rüzgar tutma sözkonusu..Düşük süratlerde çok faydalı oluyor. _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
En son irfaan tarafından 03.08.2006 - 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız