Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte motorum..Honda Shadow American Classic Edition!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte motorum..Honda Shadow American Classic Edition!!!

İşte motorum..Honda Shadow American Classic Edition!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:04    Mesaj konusu: İşte motorum..Honda Shadow American Classic Edition!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2004 model GİVİ ön cam+ Gİvi sisi bar+ Givi hard yan çantalar.
Sürücü sisi bar-engine guard-sis farları yakında geliyor...

http://img149.imageshack.us/img149/2090/sany0020kt9.jpg

http://img239.imageshack.us/img239/6532/sany0034pz3.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/2817/sany0045qe0.jpg

http://img239.imageshack.us/img239/2859/sany0037tj6.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/4841/sany0033fc7.jpg

http://img49.imageshack.us/img49/3848/sany0046zl1.jpg

http://img239.imageshack.us/img239/7041/sany0026hu9.jpg

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Dil çıkarıyorum

------------------------
Fotoğraf ebatları 640x480'den büyük olduğu için linke çevirmek zorunda kaldık...Web Team...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mmusa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş.güle güle allah kaza bela vermeden kullanman dileğiyle.

şahsi fikrim ön camı senin yerinde olsaydım büyük boy takardım.rüzgarı daha iyi keserdi

mmusa
antalya
hondaaa
Başa dön
mmusa Çevrimdışı mmusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfaan, son fotoda depoda yansıman var gördüm seni kaçmas benden Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada çok güsel motor

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mmusa, Sağol kardeşim .Ön cam bence en uygunu daha büyüğü de çok tutar die düşündüm motoru Dil çıkarıyorum

deliemin, sendende bişey saklanmıyor ben bile dikkat etmemiştim valla Çok gülüyorum Teşekkür ederim Dil çıkarıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AZZURRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: .:.:.:.ANKARA.:.:.:.

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum yorumlarınızı beklıyorum demıssın ya... Gülümsüyorum
Yorum yapılacak bır yanı yok ...
Bır Fazer kullanıcısı olarak eger degıstırırsem alacagım tek motordur...
ıste bu da benım yorumum Dil çıkarıyorum
kskliarno
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçekten ço güzel allah kaza bela wermesin banada nasip etsin
Başa dön
kskliarno Çevrimdışı kskliarno Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim. Kaça aldın ? Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 03.08.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bi motor . Allah kaza bela vermesin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 03.08.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin.Gülegüle kullan.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 03.08.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
YORUMLARINIZI BAKLİYORUM
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

güzel bi motor ama motor kapağı nikelaj istiyo Göz kırpıyorum

ayrıca resimler portre büyüklüğünde istersen biraz küçült mod lar link haline çevirmeden Dil çıkarıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim yakışmış Alkışlıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.08.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ön cam yüksek süratte 140-150+ cam içinde türbülans yapıyor mu? birde rüzgar alma performansı nasıl ? bilgi verirsen sevinirim..
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler arkadaşlar..

JustHappy, motoru nisanda aldım fakat resimlerini koymaya vakit olmamıştı..

jimmy_155, resimleri nasıl küçülteceğimi bilmiyorum,umarım mod arkadaşlardan birisi benim için küçültür..

Lifeislie,ön cam yüksek süratte çok fazla tirbülansa girmiyor ama her ne kadar da olsa bi rüzgar tutma sözkonusu..Düşük süratlerde çok faydalı oluyor.

En son irfaan tarafından 03.08.2006 - 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 03.08.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun dostum da boyutlar biraz sapıtmış sanırım resimlerin Çok gülüyorum

Alıntı:
YORUMLARINIZI BAKLİYORUM

Bakliye koy bakalim :P ^1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakliyorum whiskey75, kardeş Çok gülüyorum muhauahauahaa
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal