Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirde Airbrush yapan yerler var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirde Airbrush yapan yerler var mı?

İzmirde Airbrush yapan yerler var mı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 03.08.2006 - 10:26    Mesaj konusu: İzmirde Airbrush yapan yerler var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kaskıma Airbrush ile resim yaptırmak istiyorum. İzmir de bu işi yapan yerler varmış diye duydum ama adreslerini bilen varsa buraya yazarlarsa sevinirim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sufi_dreams
Üye
Üye

Nereden: kar?yyaka/izmir

MesajTarih: 03.08.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yapan var ama yaptığı birşeye benzemiyor...
bence şansını başka yerlerde dene...
sevgiler
Başa dön
sufi_dreams Çevrimdışı sufi_dreams Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 04.08.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kurs hocam ankarada gördüğüm en iyi airbrush sanatçısı. eğer ankaraya yollamayı göze alırsan kendisine sorarım.
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mr-metal hocanın ismi nedir acaba
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KingExorcist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Güzelbahçe/İzmir

MesajTarih: 06.08.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya walla bi aralar bi arkadaş izmirde motoruna yaptırmıştı. turuncu bi kawasaki olmuştu. böyle üstünde değişik çizgi kahramanlar wardı sanki. hatırllayan birileri cıkar kesin.

not:: ben arama yapmaya calıstım buldum bişiler ama tıklayınca POSSIBLY WORM ATTACK gibi bişiler dedi. bende vazgeçtim

Kişisel Bi Mevzu...
Başa dön
KingExorcist Çevrimdışı KingExorcist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 06.08.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karsıyakada Turkel Reklam die biryer vardı ... Ahmet abi var oranın sahibi o yapıodu...
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KingExorcist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Güzelbahçe/İzmir

MesajTarih: 06.08.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt zen abininki baya güsel... fiyatıda uygundu cok...

Kişisel Bi Mevzu...
Başa dön
KingExorcist Çevrimdışı KingExorcist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 06.08.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tayfunmtx ile iletişime geçersen onlar güzel yapıolar..

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 07.08.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, kardeşim sağolasın çok yardımcu oldun.
befehl_1912, Tayfun ile irtaibata geçeceğim. Teşekkürler.
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.08.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk dershanenin yanında alsancakta yani ÇOSKUN var dövmeci aynı zamanda turkiye şampiyonluğu var çok sıkı bi arkadas mükemmel yani bence bi bak.....!!!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2006 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende beRRhan arkadasıma katılıyorum COŞKUN bu işin piridir hatta su an motorum onun dukkanında air brush ta Gülümsüyorum 536-888 24 44 aklına ne gelırse yapabılır
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 07.08.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md üyesi bir bayan arkadaşımız var ismi evren sanırım........topiklerden bulursunuz ........
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal