Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 03.08.2006 - 12:09 Mesaj konusu:
conan alta yedekler die biyer yap sen benide yedeklere yaz istersen bi mani çıkmazsa akşam 4-5 gibi alıyorum motoru TL1000S
adapazarında nereye gidicez yaw kumburgaza fln gitseydik yatılı _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 03.08.2006 - 12:19 Mesaj konusu:
Sonunda açtınız topiği, gözümüz yollarda kalmıştı :3
Arkadaşlar mutlaka geliyorum
Yanlış hatırlamıyorsam erken çıkıp erken döneceğiz Sinan 15:00 te iş başı yapacaktı erken dönme işi bana da uyar çünkü babamları akşam memlekete uğurlayacağım
Sinan buluşma mekanımız neresi olacak
Listeye Onlyrider (Soner) kardeşimi de ekle
Şimdi dikkatimi çekti bu listede Deli Emin yok biz kimle arkalarda kalıp eksoz gazlarını yiyeceğiz, olmadı şimdi _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
En son demgah tarafından 03.08.2006 - 12:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben adapazarlıyım adapazarına geldiginiz de sizlerle tanışmak isterim motorum yok mani yönden alamıyırum bu gün kanal gezerken kanal a da sakarya da motor kazası gösterdi ikikişi ölmüş zaten alamıyordum babam kazayı görünce motoru unut dedi ama ben hala istiyorum.
Tarih: 03.08.2006 - 15:03 Mesaj konusu:
Ben de gelmeyi çok isterdim lakin Ctesi kesin çok geç yatarım, Pazar sabahı da geç uyanırım. Ben uyanırken siz dönüş yoluna koyulmuş olursunuz.
Ama sabahtan gitmek iyi fikir tabi, otoyol bomboş olur.
Geçen sefer "Gazcı operasyonu No:1"e kamera ekibini taşıyan otomobil ile katılmıştım hatırlasınız, foto çekimi yapmıştık ancak size yetişmeye çalışmaktan az daha motor patlatacaktım 180-200 km/h sürekli redlineda sürmekten. Aman dikkatli olun, lütfen fazla kasmayın. Sizleri sevdiğimiz için diyoruz; ukalalık yapmak istemem ama asla aklınızdan çıkartmayın ki "tehlike sizin asla ummadığınız her yerde daima sizi hazır bekleyecektir". :!: :!: :!: _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
En son XANDROS tarafından 03.08.2006 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
xandros,abi gercekten senın gelmenı cok ısterdım.aslında cok saglamda bir bahanen yok,bırazcık erken yatsan,sabahda beraber ıkıser redbull patlatırız tamam,gözler cin
basaro,yazık olacak genclıgıne _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız