Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gazlama Harekatı 2(bu sefer adam gibi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gazlama Harekatı 2(bu sefer adam gibi)

Gazlama Harekatı 2(bu sefer adam gibi)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Gazlama Harekatı 2(bu sefer adam gibi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar,bu pazar sabah 07:00 de erayın onceki topıcınde bahsettıgı adapazarı gezısını gerceklestırıyoruz.yalnız;

a)bu topıcın kıtlenmesıne yol acacak yazılar yazmayınız
c)deliemin hiç yazmasın Çok gülüyorum

bu sefer efendı gıbı planlayalım su gezıyı,adam gibi takılalım,eglenelım falan..

1)oguzhan(ozzyrossi)r6
2)ryangt-gixer 600
3)conan81-954
4)demgah-600f
5)basaro-fz6
6)ercaan-1000rr
7)alı-636
8)serkan-600rr
9)tabiki candüşmanım redstorm Çok gülüyorum -R1
10)onlyrider
11)yamaha-r1(tl 1000)
12)??
ismini unuttugum varsa kusura bakmasın,aceleyle actım topıcı.gelecek olanlar yazsınlar bakalım...

En son conan81 tarafından 03.08.2006 - 12:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
conan81 Çevrimdışı conan81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan alta yedekler die biyer yap Çok gülüyorum sen benide yedeklere yaz istersen bi mani çıkmazsa akşam 4-5 gibi alıyorum motoru Dil çıkarıyorum TL1000S Göz kırpıyorum

adapazarında nereye gidicez yaw Çok gülüyorum kumburgaza fln gitseydik yatılı Çok gülüyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 hayırlı olsun yeni motorun. Sonunda gitmişsin kötülediğin honda yı almışsın...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet elleri görelim kim geliyor kim gelmiyor
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda açtınız topiği, gözümüz yollarda kalmıştı :3

Arkadaşlar mutlaka geliyorum Dil çıkarıyorum

Yanlış hatırlamıyorsam erken çıkıp erken döneceğiz Sinan 15:00 te iş başı yapacaktı erken dönme işi bana da uyar çünkü babamları akşam memlekete uğurlayacağım Bravo

Sinan buluşma mekanımız neresi olacak ?

Listeye Onlyrider (Soner) kardeşimi de ekle Dil çıkarıyorum

Şimdi dikkatimi çekti bu listede Deli Emin yok biz kimle arkalarda kalıp eksoz gazlarını yiyeceğiz, olmadı şimdi Çok gülüyorum

En son demgah tarafından 03.08.2006 - 12:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah,07:00de mecıdıyekoy teknosa,07:30da çamlıca gişeler olarak düşünüyorum.sanırım herkesede uyar bu..
emin_drl
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben adapazarlıyım adapazarına geldiginiz de sizlerle tanışmak isterim motorum yok mani yönden alamıyırum bu gün kanal gezerken kanal a da sakarya da motor kazası gösterdi ikikişi ölmüş zaten alamıyordum babam kazayı görünce motoru unut dedi ama ben hala istiyorum.
Başa dön
emin_drl Çevrimdışı emin_drl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 03.08.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar üzülerek bildiririm ki bu haftasonu yurtdışında olacağım Üzgünüm

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 03.08.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haftasonu yazlığı dahi iptal ediyorum... can düşmanım conan için Çok gülüyorum
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 03.08.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, bu hafta sonu odayeri yayla şenliği olması lazım düzceye beklerim sizi Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.nethaber.com/?h=63082

aman arkadaslar.... herkes cok dikkatli olsun lutfen...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.08.2006 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmeyi çok isterdim lakin Ctesi kesin çok geç yatarım, Pazar sabahı da geç uyanırım. Ben uyanırken siz dönüş yoluna koyulmuş olursunuz. Üzgünüm

Ama sabahtan gitmek iyi fikir tabi, otoyol bomboş olur.

Geçen sefer "Gazcı operasyonu No:1"e kamera ekibini taşıyan otomobil ile katılmıştım hatırlasınız, foto çekimi yapmıştık ancak size yetişmeye çalışmaktan az daha motor patlatacaktım 180-200 km/h sürekli redlineda sürmekten. Aman dikkatli olun, lütfen fazla kasmayın. Sizleri sevdiğimiz için diyoruz; ukalalık yapmak istemem ama asla aklınızdan çıkartmayın ki "tehlike sizin asla ummadığınız her yerde daima sizi hazır bekleyecektir". :!: :!: :!:

En son XANDROS tarafından 03.08.2006 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2006 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 tane anahtarlık lazım bana şimdiden yawwwwww :P
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xandros,abi gercekten senın gelmenı cok ısterdım.aslında cok saglamda bir bahanen yok,bırazcık erken yatsan,sabahda beraber ıkıser redbull patlatırız tamam,gözler cin Gülümsüyorum

basaro,yazık olacak genclıgıne Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2006 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heeee iyi oldu hatırlattığın,anahtarlıkları unutmiim
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal