Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 'En iyi Motor Hangisi?' Sorusuna alternatif çözüm! (:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

'En iyi Motor Hangisi?' Sorusuna alternatif çözüm! (:

'En iyi Motor Hangisi?' Sorusuna alternatif çözüm! (:
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:43    Mesaj konusu: 'En iyi Motor Hangisi?' Sorusuna alternatif çözüm! (: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Md üyeleri,

Hepimiz çok iyi biliyoruzki bu forumda bir çok konunun kitlenmesine sebep olan bir konu bu.Suzuki daha uzağa işer ama Kawasaki'nin daha sarı,Yamaha'da tazyik yok,Honda'nın ki en hijyenik olanı fln diye sürer gider ama bitmez bir tartışmadır bu.Evvelsi gece yatarken aklıma ilginç bir anket tarzı araştırma geldi.Bu soruya motoru olan,olmayan,motoru olupta istediği markaya sahip olamayan,motorundan memnun olmayan herkes cevap verebilir ve öyle bir puanlaması varki marka fanatikliği ya da sempatizanlığı yapmak bir az nafile olacak.Şimdi 4 tane sorum var bunlara a,b ve c seçeneğinde cvplar vereceksiniz,isterseniz açıklama da bulunabilirsiniz,ama zorunlu değil puanlamayı en sonda açıklayacağım ve genel bir ortalama alacağız.Şimdi sorulara geçelim.Örnek cevapları 2 farklı kişinin ağzından cevaplayacağım.

a) Şu anda 7 büyük motordan birisine sahipseniz hangi markayı kullanıyorsunuz?(Honda,Suzuki,Kawasaki,Yamaha,Aprilia,Ducati,BMW)

b)Eğer bu 7 büyük markadan birini kullanmıyorsanız yada motorunuz yoksa hayalinizi süsleyen hangi marka?

c)Eğer şu anda kullanmakta olduğunuz motor 7 büyük motor markasından biriyse ve eğer bu marka hiç varolmasaydı hangi motoru tercih etmiş olacaktınız?

d)7 marka arasından hayalinizi süsleyen motor markası varolmasaydı geriye kalanlardan hangi marka hayalinizi süsleyecekti?

Şimdi örnek cevaplara geçiyorum.

1. Şahıs Kendim olarak

a) Şu anda Suzuki kullanıyorum GSXR600.

b) -

c)Eğer Suzuki varolmasaydı TR'de sağlamlığı ve 2.el piyasası yüzünden Hondacı olacağımı düşünürken ZX636 kullandıktan sonra bana jet hissi verdiği için Kawasakici olurdum.Honda'ya binenlerin çoğunun çömez oluşu ve yedek parça ile her marka kadar sorun yaşaması ayrıca yürümemesi yüzünden Honda'dan vazgeçip Kawasaki tutkunu olurdum.Açıkçası aklım Honda Kalbim Kawasaki diyor.0km alınca pek bi sorun yaşacağımı düşünmezdim birde Kawaya binenler hep işi bilen adamlar.

d) -

2.Şahıs olarak Cvp veriyorum ( buda Küçük Eray sene 1997 Çok gülüyorum )

a) -

b) Kawasaki ZX7RR (kırmızı of)

c) -

d) Honda 900RR

şimdi gelelim notlandırmaya:

a=2 puan
b=2 puan
c=5 puan
d=3 puan

Şimdi gelelim isteklerime,

Kimse marka fanatikliği yapmasın burda salak tartışmalar istemiyorum bari bu topic kitlenmesin.Ayrıca mesela: 'hondaya biniyorum,honda olmasaydı motora binmezdim'gibi cvpları komple hiç bir soru cvplanmamış olarak puanlanmaya yol açar.

a ve c soruları eküri
b ve d soruları eküri Çok gülüyorum

Şimdi gelelim modlardan isteklerime,bence bu soru mantıklı eğer kitlencek bi durum warsa açıklama yapılsın ondan sonra kitlensin,kitlenmeye sebep olcak isim çıkarsa meydana üye üzerinden işlem yapılsın çok rica ediorum topice dokunulmasın,bir çürük onca cvba mal edilmesin.Ayrıca msj sayısı benden az olan yada en azından bilgisi bnden az olan bnm topicime dokunmasın.Taşımakta dahil bu başlığın VIP'Lik olduğunu sanmıyorum
Eywallah

Cevaplarınızı bekliyorum,umarım düzgün bir topic ve araştırma olur.İlginç sonuçlar elde edebiliriz.

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

Bu arada Mesela İshak abim cvp verecek 2 tane motoru var biri Suzuki biri Kawasaki

a) Kawasaki ve Suzuki diyecek (ikiside 2'şer puan)

c) ZXR daha çok seviyorum diyecek

(mesela)

En son ryangt tarafından 04.08.2006 - 12:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:hıım

ben bi tur daha okiyim en iyisi Gülümsüyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A: KAWASAKI-SUZUKI-YAMAHA

B: Sport evulation ın hazırladığı 2008 ZX10R

C: İstediğim Kawasakiye sahibim eğer o olmasaydı bir tek Suzuki Hayabusa ya binerim derdim . O da var...Ama şimdi Kawasaki ZX14 e binerim diyorum....

D: Karar veremedim.....Ama burada olmayan bi markayada bakmam ki diye düşünüp ben yine aklımdakini yazayım....Olmasını istediğim makinaşarım...Ducati (özellikle) 999R ama full dolu (Sport evulation).....
ZX10R full dolu (Sport evulation)....SUZUKI Hayabusa full dolu (MR turbo)....ZXRR 750 (140 kiloya düşürülen şasesini 7000 dolar verip alıp)....23 kilo fazlam var....
Eray anlamsız cvp lar vermiş olabilirim kusuruma bakma....

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 04.08.2006 - 10:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a) Honda
c) Honda olmasaydı, alacağım motor senesine göre değişirdi. 600 lük almak isteseydim 2006 r6 alırdım, 1000 cc de ise gsx1000r olurdu. Kawasaki almazdım ama.

ryangt, honda'ya bulaşmasan lmaz di mi Çok gülüyorum

Yürümeyen motor yoktur, yürütemeyen sürücü vardır. Dil çıkarıyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İshak abi sen b ve d'yi açıklamıcaktın nasıl olsa Kawasakin war Çok gülüyorum
b ve D yi ya motoru olmayan yada mondial haojin zong shen gibi motorlara binenler cvplayacak Göz kırpıyorum
Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A: Yamaha

B:Suzuki

C:Aprilia RS 125 (Yaşım gereği Gülümsüyorum )

D: Gixer 600 olmasaydı , 636 olurdu Dil çıkarıyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 04.08.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Şimdi gelelim modlardan isteklerime,bence bu soru mantıklı eğer kitlencek bi durum warsa açıklama yapılsın ondan sonra kitlensin,kitlenmeye sebep olcak isim çıkarsa meydana üye üzerinden işlem yapılsın çok rica ediorum topice dokunulmasın,bir çürük onca cvba mal edilmesin.Ayrıca msj sayısı benden az olan yada en azından bilgisi bnden az olan helper melper herneyse bnm topicime dokunmasın.Taşımakta dahil bu başlığın VIP'Lik olduğunu sanmıyorum
Eywallah

Msj sayısına göre bilgi değerlendirmesi yapıyorsun. Valentino Rossi bugün motordelisi.com a üye olsa yine ondan fazla bu işi bildiğinimi iddia edeceksin ???

Şunu açık yüreklilikle ifade edeyimki sen bu soruların cevaplarını alsanda topiğe 10,000 tane post atılsada herkezin gönlünde yatan aslan farklıdır. Hiçbir markaya diğerinden kötü diyemeyeceksin yada en azından insanlara kaynak bilgi olacağını sanmıyorum. Bu benim fikrim sadece polemik yaratmak yada bahsettiğin gibi çürük post atmak değil amacım.

Ayrıca bence konu tamda VIP lik bir konu...

Bütün bunların dışında bu helper mod admin olayını neden hala bu kadar ısıtıp ısıtıp her topikte önümüze sunduğunuzu bir türlü anlayamadım :!:

Sevgiyle Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker: marka tutkunluğundan bahsediyos Çok gülüyorum bi karar ver Suzimi YAmamı

birde yeterli deneyimin olsun bir 636Ya bin yada GSXR600'e sonra in 600RR bin ne demek istediğimi anlayacaksın

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Justhappy:Valentino Rossi hepimizden iyi motor süren birisi olabilir,motordan hepimizden daha iyi anlıyor olabilir(gerçi her yarışta köfteci motoruna çeviriyo motorunu Çok gülüyorum ) bu forum kurallarını senden benden iyi bilemez.Uzatmayalım arkadaşım hadi sende ver cvplarını Göz kırpıyorum
Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 04.08.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, denerim kısmet olursa,

Madem tercih etmem gerekiyor, Yamaha'yı daha yakışıklı olduğu için tercih ederdim
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 04.08.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a)honda
b)suzuki gerisi yalan Çok gülüyorum Tamam tamam polemik yapmıyacagım
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.08.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray, üniversite sınavından daha zor valla sorun 3 defa okudum anlamak için Bravo

a) 05 Honda 600 F

b)-

c) Suzuki GSXR 1000 K-5 ha şuda var 600 RR alacağım galiba (biraz kendime güvensem gidecem alacam bi 2003-2004 bir GSXR 1000, 2005 e param yetmez)

d)- Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GENUINERIDER
Üye
Üye

Nereden: KYLYS

MesajTarih: 04.08.2006 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elbette honda çünkü hayat onda
My moto HONDA CBR600F
GENUINERIDER Çevrimdışı GENUINERIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A- Boş

B-BMW 1150 GS

C-Boş

D-Honda

Not:Aslında benim 'D' şıkkı,Pıaggıo X9 500 olacaktı.Ancak sen 7 motor arasına almadığın için seçenekler arasına sokmadım.

Teşekkürler kal sağlıcakla..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:

c)Eğer Suzuki varolmasaydı TR'de sağlamlığı ve 2.el piyasası yüzünden Hondacı olacağımı düşünürken ZX636 kullandıktan sonra bana jet hissi verdiği için Kawasakici olurdum.Honda'ya binenlerin çoğunun çömez oluşu ve yedek parça ile her marka kadar sorun yaşaması ayrıca yürümemesi yüzünden Honda'dan vazgeçip Kawasaki tutkunu olurdum.Açıkçası aklım Honda Kalbim Kawasaki diyor.0km alınca pek bi sorun yaşacağımı düşünmezdim birde Kawaya binenler hep işi bilen adamlar(mesela)

az kaldı eray az kaldı sonunda sen de dogru yolu bulacaksın Çok gülüyorum

ayrıca kawa suruculerı hakkında dusunduklerın ıcın de ayrıca tesekkur ederım honda cılar ecemi hahaaa bana acemı dıyenler honda suruculerı utansın daha ne diyim Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onur_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir forum sorusu hazılanmışş

Çok gülüyorum a - Yamaha

b- Yamaha

c- Suzuki gsx r 1000 k6

d- Süslemezdi öyle bir zevk sadece Japona özgü :P ama yinede cevaplayalım ASYA motor hehehe
Başa dön
onur_r1 Çevrimdışı onur_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal