Ünlü manken Tuğba Özay, İstanbul gecelerinde Suzuki marka motosikletiyle boy gösteriyor. Önceki akşam eğlenmek için tek başına Cahide Sayfiye'ye başında kask olmadan giden güzel manken; dönüşte yardımcısını telefonla arayarak kaskını getirtti. Yola çıkmaya hazırlanırken gazetecilerle sohbet eden Tuğba Özay, "Motor sevdası yüzünden birçok arkadaşımı kaybettim. Onun için güvenliğim için ne gerekiyorsa yapıyorum. Mesela eskortsuz asla motora binmem. Yardımcım daima arabayla arkamdan gelir. Bu üzerimde gördüğünüz yelek de tıpkı arabalardaki hava yastığı gibidir. Düştüğün zaman şişerek açılır ve zarar görmemi engeller" dedi.
-----------------------
Başlığa küçük bir ekleme yaptım daha iyi anlaşılması adına.Web Team...
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 04.08.2006 - 14:42 Mesaj konusu:
way bee hastayım bu mankene bide okadar uzun olmasa
motorcu olduğundan haberim wardı _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Kayıt: Jul 07, 2006 Mesajlar: 63 Nereden: istanbul - ba?cylar
Tarih: 04.08.2006 - 16:14 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bence binsinde yan tkerde taktırsa olur. Motorcunun sesi bu sayede daha fazla çıkar bence. Meslektaşları araba sürmeye korkarken motor sürmesi bile iyi bence. _________________ Biz aslynda do?u?tan deliyiz. Ama motor delili?imizi dy?a vurmanyn en güzel yolu ...
soralım bakalım tugba hanıma motoru yoksa uzaktan kumanda ile yardımcısımı kullanıyo.
boyle bı teknolojı daha yok ama olunca tugba hanıma kesın lazım. :P
tabiki sesimizi yükseltmek isterken onla yukseltirsek sesimiz dinlenir bir marka tanıtımında MD grubuda gitmişti Hakan abi konuşmuştu sitemize üye olucaktı vede bize yardımcı olucaktı diye hatırlıyorum 1 sene olmuştur herhalde bu olay geçeli
Kayıt: Jul 07, 2006 Mesajlar: 63 Nereden: istanbul - ba?cylar
Tarih: 04.08.2006 - 17:00 Mesaj konusu:
china, haklısın bende enaz senin kadar cins bir binici olduğunu düşünüyorum. Ama bunlar için en büyük sorun tırnaklarının kırılması yok topuklarının kopmasıdır. Böyle bir durumda azda olsa risk olan bir şeye binmesi bence onun gibileri için büyük bir cesaret. Sadece demek istediğim bu. Yoksa arkadan bir arabanın takip etmesi elbette ki gülünç bir duru _________________ Biz aslynda do?u?tan deliyiz. Ama motor delili?imizi dy?a vurmanyn en güzel yolu ...
Şu anda kullandığı suzukiyi Fuarda korlas hediye etti sanırım Hacı dizisinde rüzgarın kızının kullandığı motor onunda hertarafında korlas yazıyordu.Yani Tuğba özay'ın motor kullanacağından değil korlasın reklamını yapmak için motorla barlara gittiğini düşünüyorum. _________________ Erdem Erden
e-erdem-erden@hotmail.com
2005 yamaha R1
2001 Yamaha R6
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız