Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.08.2006 İzmir MD Toplantı Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.08.2006 İzmir MD Toplantı Fotoğrafları

04.08.2006 İzmir MD Toplantı Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 05.08.2006 - 01:32    Mesaj konusu: 04.08.2006 İzmir MD Toplantı Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılımın Oldukça Fazla Olduğu Bir İzmir MD Akşamında Daha Beraberdik..Bu Hafta Fazla Fotoğraf Çekemedim Her Zamanki Gibi Fotoğraf Makinemin Şarjı Bitti.(Zaten Ne Zaman Dolu Olduki)Ama Olsun Geceye Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederiz...

İşte Bir MD Akşamı Daha Sona Erdi

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkür ederiz sevgili befehl_1912, yüreğine ve deklanşörüne sağlık.

Sizler gibi MD arkadaşlarımızın sayesinde,biz de aynı atmosferi paylaşıyor ve diğer arkadaşlarımızı da tanımış oluyoruz. Dil çıkarıyorum

Sağlıcakla kal..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 05.08.2006 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapadokya, ne olcak memnuniyetle....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
peri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul ama kalbi izmir de...

MesajTarih: 05.08.2006 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne hız yaa... bravo valla befehl_1912 Dil çıkarıyorum resimler her zaman ki gibi süper Alkışlıyorum
Başa dön
peri Çevrimdışı peri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912 resimler ve emeğin için teşekkürler... Hepsi yine harika... Dil çıkarıyorum
Katılamadığım 3 haftanın ardından benim için çok güzel bir buluşma oldu, yeni arkadaşlar tanımanın, tanıdıklara merhaba demenin güzelliğiyle çok hoş sohbet dolu saatler geçirdim... Bravo Şebnem seni tanımak, sohbetine nail olmak ayrı bir güzellikti benim için, yine bir araya gelmek dileğimle... Göz kırpıyorum

Fatih sana güvenip fincan kapattım, bir falıma bakmadın ya alacağın olsun, yahu insan şu garibanı sevindirmek adına bir iki kelime sallardı Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık dostum...
Önümüzdeki cuma ben Ve bir Arkadaşım da Gelmek istiyoruz..
Tabiki bir Aksilik Çıkmazsa...
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emir ellerine sağlık toplantıya anca iki dakika uğrayabildim younluktan dolayı ama yinede başının belası olarak benden kurtulamadın Çok gülüyorum hakan dinçer'lede tanıştığıma çok memnun oldum umarım daha sonraki toplantılara daha aktif katılabilirim

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 05.08.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de diyorum bir eksiklik vardı bu akşam ama neydi neydi :P :P :P
İnsan hazırlıklı gelir minik kuşum benim...ellerine sağlık Emircim...yeni gelen arkadaşlar Hoşgelmişler.../birtek yeni arkadaş Mehmet ile tanıştım gerçi ama neyse Çok gülüyorum
Gurkan_Trky
Üye
Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz de oradaydik ama resimlerimiz cekilmedi Üzgünüm Haftaya bende makinami getirecegim Gülümsüyorum
Gercekten guzel oluyor bu toplantilar, biz de iyice isinmaya basladik, bundan boyle her hafta katilmayi dusunuyoruz.
Nisan, guzel yorumun icin tesekkur ederiz, duygularimiz karsilikli,
Margarita, sizlerle de sohbet etmek cok guzeldi, sizde katilin bizi yalniz birakmayin.
Edip Abi ve Cagsun, her hafta ayni masada olalim, muhabbetiniz iyi oluyor,
Sevgiler, saygilar.
Gurkan&Sebnem
Başa dön
Gurkan_Trky Çevrimdışı Gurkan_Trky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.08.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav darıcının bile fotosu var bizim yok Ağlıyorum

Eline sağlık kardeşim ama şu şarj işine bi çare düşünmek lazım Dil çıkarıyorum

Katılan bütün dostlara teşekkürü bir borç bilirim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yine çok güzel bi buluşma oldu. ama bu fotocu kendi karizmatik resimlerini koyuyor bizim kötü çıkanları Gülümsüyorum

gürkan abi çok sağol sizinde öle bu hysoungculara karşı birlik olmamız lazım Çok gülüyorum
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün çok kalabalıktık ama fotograf makinası krizi oldugu için malesefki fotograf çekilemedik.
Fatih sen bu işi iyice askıya aldın..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet katılıkm süperdi,eline sağlık kardeşim,artık urladayım özbekte bir beach club işletmesini yapıyorum ve buraya herkezi bekliyorum.isalaş bir yer fakat mükemmel,ve 17m'likgulet teknemizle siz M.D'cilere mehtap turu vermeyi bekliyorum ,yakında kızımızın resimlerini görürsünüz....
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 05.08.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, usta eline sağlik ayrıca buradan ilk katıldığımız bu toplantıda bizimle ilgilenen aziz oran abime çok teşekkür ederim mezesinede bizim oğlan ortakta oldu bu arada Alkışlıyorum Alkışlıyorum inşallah bir kaza bela olmazsa haftayada geliceğiz Çok gülüyorum diğer arkadaşlarada çok teşekkürler fırat benim oğlanı sevemedi ama olsun bir dahakine sever Çok gülüyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.08.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık sagol kardeş güzel resimler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal