Katılımın Oldukça Fazla Olduğu Bir İzmir MD Akşamında Daha Beraberdik..Bu Hafta Fazla Fotoğraf Çekemedim Her Zamanki Gibi Fotoğraf Makinemin Şarjı Bitti.(Zaten Ne Zaman Dolu Olduki)Ama Olsun Geceye Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederiz...
İşte Bir MD Akşamı Daha Sona Erdi _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
befehl_1912 resimler ve emeğin için teşekkürler... Hepsi yine harika...
Katılamadığım 3 haftanın ardından benim için çok güzel bir buluşma oldu, yeni arkadaşlar tanımanın, tanıdıklara merhaba demenin güzelliğiyle çok hoş sohbet dolu saatler geçirdim... Şebnem seni tanımak, sohbetine nail olmak ayrı bir güzellikti benim için, yine bir araya gelmek dileğimle...
Fatih sana güvenip fincan kapattım, bir falıma bakmadın ya alacağın olsun, yahu insan şu garibanı sevindirmek adına bir iki kelime sallardı
emeğine sağlık dostum...
Önümüzdeki cuma ben Ve bir Arkadaşım da Gelmek istiyoruz..
Tabiki bir Aksilik Çıkmazsa... _________________ YeBeRe Reysing Tim !
emir ellerine sağlık toplantıya anca iki dakika uğrayabildim younluktan dolayı ama yinede başının belası olarak benden kurtulamadın hakan dinçer'lede tanıştığıma çok memnun oldum umarım daha sonraki toplantılara daha aktif katılabilirim _________________ 08.04.07-∞
Tarih: 05.08.2006 - 08:56 Mesaj konusu:
Ben de diyorum bir eksiklik vardı bu akşam ama neydi neydi :P :P :P
İnsan hazırlıklı gelir minik kuşum benim...ellerine sağlık Emircim...yeni gelen arkadaşlar Hoşgelmişler.../birtek yeni arkadaş Mehmet ile tanıştım gerçi ama neyse _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Biz de oradaydik ama resimlerimiz cekilmedi Haftaya bende makinami getirecegim
Gercekten guzel oluyor bu toplantilar, biz de iyice isinmaya basladik, bundan boyle her hafta katilmayi dusunuyoruz.
Nisan, guzel yorumun icin tesekkur ederiz, duygularimiz karsilikli,
Margarita, sizlerle de sohbet etmek cok guzeldi, sizde katilin bizi yalniz birakmayin.
Edip Abi ve Cagsun, her hafta ayni masada olalim, muhabbetiniz iyi oluyor,
Sevgiler, saygilar.
Gurkan&Sebnem
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.08.2006 - 10:23 Mesaj konusu:
Yav darıcının bile fotosu var bizim yok
Eline sağlık kardeşim ama şu şarj işine bi çare düşünmek lazım
Katılan bütün dostlara teşekkürü bir borç bilirim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Evet katılıkm süperdi,eline sağlık kardeşim,artık urladayım özbekte bir beach club işletmesini yapıyorum ve buraya herkezi bekliyorum.isalaş bir yer fakat mükemmel,ve 17m'likgulet teknemizle siz M.D'cilere mehtap turu vermeyi bekliyorum ,yakında kızımızın resimlerini görürsünüz.... _________________ BEBEKLER DO?ARKEN NEDEN A?LAR?CEVAP.......
befehl_1912, usta eline sağlik ayrıca buradan ilk katıldığımız bu toplantıda bizimle ilgilenen aziz oran abime çok teşekkür ederim mezesinede bizim oğlan ortakta oldu bu arada inşallah bir kaza bela olmazsa haftayada geliceğiz diğer arkadaşlarada çok teşekkürler fırat benim oğlanı sevemedi ama olsun bir dahakine sever _________________ elverengin@gmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız