Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Z MOTO Kawasaki

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Z MOTO Kawasaki

Z MOTO Kawasaki
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuul_lanici
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Z MOTO Kawasaki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Firmaları karalıyıcı yazılar yazmak kural dışıdır.
Bu sebeple mesajınız silinmiştir
Hakan DİNÇER
Başa dön
kuul_lanici Çevrimdışı kuul_lanici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmıs oldugunuz sozlesmenın bır nushası sızde varmı evraklara bakın eger varsa adliyeye basvurun bence ozaman daha cabuk cozulur
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 05.08.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuul_lanici, Z moto dan aldığın makinenin senin aldığın tarihe kadar olan bütün vergi vb. paralarının ödenmiş olması gerekir. Bence tüketici dernekleri ile bağlantıya geç ve hakkını ara. Yoksa iyice tepemize çıkacak bu ve bunun gibi firmalar :!:
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet tüketici dernekleri ile temasa geçmekle kalmayıp kawasaki merkezine türkiyede nasıl firmalara ithalat için yetki verdiğini ve türkiyedeki kawasaki kullanıcılarının parça ve servisler konusunda neler yaşadığını anlatıcam Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
kuul_lanici Çevrimdışı kuul_lanici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 05.08.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuul_lanici, sana geçmiş olsun.maalesef gayri ciddi bir müessese .z motor dedinmi duracaksın ben bir parçayı 2 ay bekledim ve sonunda vaz geçtim gül gibi motorumu satmak zorunda kalmıştım.bi daha asla z motor varken kawa almam.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onur_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tür olaylar sıklıkla olmaya başladı işte plaka dahil anlaşılıp motor alınmaya gittiginde,hayrı o size ait gibi problemlerle karşılaşabiliniyor ama kim kaybediyor ONLARRR tabikii. Problem etme arkadaşım geşmişş ossun
Başa dön
onur_r1 Çevrimdışı onur_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.08.2006 - 13:31    Mesaj konusu: re Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Z moto'ya muamele icin ne kadar verdiniz? Bandrol parasini ayrica verdinizmi? Yaklasik 2 senedir aracin trafige cikmasi icin ilk bandrolunun yatirilmasi gerekmiyor. Ben 2005/6.ayda Z moto dan KLR650 aldim bana bandrolun odenmedigini 1 ay icinde odemem gerektigini soylemislerdi.
Eger muamele ucretinin yani sira sizden bandrol parasi aldilarsa ve bandrol odenmedi ise haklisiniz (Boyle bir durum var ise odediginiz paranin karsiliginda bandrol makbuzunu sormali idiniz). Ama sizden sadece muamele ucreti almislar ise (Ki muhtemelen de oyle oldugunu saniyorum) ortada bi yanlislik yok. Su anda gerek aaba gerkse motorlarda durum hep boyle. Sizden aldiklari vergi vs KDV OTV gibi vergiler. Bandrol dahil degil.
Ayrica temiz kagidi icin giderken mutlaka yaninizda bandrol makbuzlarini goturmelisiniz. Bazen odenen makbuzlarin bile bilgisayara islenmedigi durumlar olabiliyor. Siz motoru 2005/4 de almissiniz ve saniyorum ondan sonraki bandrolleri yatirdiniz. Vergi dairesine giderken 2005/1-2 2006/1-2 bandroller yaninizda olmali idi. 2005/1'i bulamayinca uyanmaniz lazimdi bana gore.
Simdi diyeceksin ki "kardesim ben mi sucluyum yani Z-Moto'nun hicmi sucu yok". Bence ortadaki tek hata sana bandrolu 1 ay icinde yatirman gerektigini soylememeleri. (Tabi gercekten soylemedi iseler belki sen de o anki heyecanla anlayamamis olabilirsin)
Not: Z moto da Servisin başındaki Burak usta haricinde hiçbir elemanla tanisikligim samimiyetim ticari yada ailevi bagim yok. Bilakis ben de adamlari biraz antipatik bulurum. Adamlarim isimlerini bile bilmem.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 05.08.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

z-moto ilgisiz alakasız düzensiz bir işletme ve bu işletmeden ticari ahlak beklemen senin hatan dostum ve hatanın bedelini ödüyorsun adamlarla 2 kere muhattap olma gafletinde bulundum esnaflıklarının içine edeyim lanet olsun dedim çıktım gittim herkesede tavsiyem z-moto'yla direk muhattap olmasınlar adam gibi bir kawa yetkili satıcısıyla muhattap olsunlar oda z-moto'yla olsun derim ben.
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hıcbır fırmanın odedıgını bılmıyorum bende ER 5 aldım izmirden sıfır olarak vergısını gıttım kendım odedım eger sozlesmenızde yazmıyorsa senın odemen lazım ama yazıyorsa o konuda bırsey soyleyemem
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bunu konuşmayalım bile yaaa, Z moto olduğu sürece kawa alınmazzzz... git honda yahut yamaha alda hizmeti gör... bu sadece z moto da böyle değil,tüm kawasaki bayilerinde böle...
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gecen Z-Moto'ya gittim, birkac parca siparisi verecektim yaklasik 400-500 euro tutuyordu, neyse tamam simdi ne kadarini vereyim dedim, kapora alacaklarini dusunerekten, hepsini vereceksiniz dedi, peki bu parcalar ne zaman gelir dedim bir ay sonra dedi, parcalari almadan ciktim. Bir ay sonra gelip gelmeyecegi belli olmayan malin parasini pesin almak benim mantigima yatmadi. Ama is mantigina hasta oldum, musteri kuzu gibi odesin pesin pesin sen hic riske girme, ne enflasyon, ne devaluasyon, ne nakliye, ne ardiye. Musteri isi avrupa kawasakiyle yapsin bir cesit sen arada dur sadece karini al. Distributor demek bulundugu ulkede elini tasin altina koyacak ve sorumlu tutulabilecek kurulus demektir yoksa ne gerek var kawasaki heryerde kendi satsin motoru parcayi. :nono:
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaptanonadin demiş ki:
ya arkadaşlar bunu konuşmayalım bile yaaa, Z moto olduğu sürece kawa alınmazzzz... git honda yahut yamaha alda hizmeti gör... bu sadece z moto da böyle değil,tüm kawasaki bayilerinde böle...

Yok canım okadar da değil. Z Moto nun hatasını hepsine yüklemeyelim. Ankara Kawasaki yetkili satıcısına olan övgüleri geçen bi topikten hatırlamalısınız bence.
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naked kardeşimmm, al telefonu eline, mesela 636 nın fiyatını, farklı kawasaki bayilerine sor. hesinden farklı fiyat alınca kawasakide sorunun sadece z moto bazında olmadığını görürsün. ben sırf bu yüzden kawasakiye binmedim binmemde... sana tavsiyem yol yakınken sende dönGülümsüyorum şaka bi yana madem öyle diyosun ankara bayiini çıkaralım aradan:)
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Z motoyu bilmiyorum ama merkez servisi çok iyi arkadaşlar hepinize tavsiye ederim..

Zaten Z moto oradan karşıya taşınmış.. Orada sadece servis kalmış..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 05.08.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuda haklısın. Fiyat istikrarsızlığı fazlaca oluyo. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal