Tarih: 05.08.2006 - 12:45 Mesaj konusu:
kuul_lanici, Z moto dan aldığın makinenin senin aldığın tarihe kadar olan bütün vergi vb. paralarının ödenmiş olması gerekir. Bence tüketici dernekleri ile bağlantıya geç ve hakkını ara. Yoksa iyice tepemize çıkacak bu ve bunun gibi firmalar :!: _________________
Tarih: 05.08.2006 - 13:09 Mesaj konusu:
evet tüketici dernekleri ile temasa geçmekle kalmayıp kawasaki merkezine türkiyede nasıl firmalara ithalat için yetki verdiğini ve türkiyedeki kawasaki kullanıcılarının parça ve servisler konusunda neler yaşadığını anlatıcam
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 05.08.2006 - 13:20 Mesaj konusu:
kuul_lanici, sana geçmiş olsun.maalesef gayri ciddi bir müessese .z motor dedinmi duracaksın ben bir parçayı 2 ay bekledim ve sonunda vaz geçtim gül gibi motorumu satmak zorunda kalmıştım.bi daha asla z motor varken kawa almam. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Bu tür olaylar sıklıkla olmaya başladı işte plaka dahil anlaşılıp motor alınmaya gittiginde,hayrı o size ait gibi problemlerle karşılaşabiliniyor ama kim kaybediyor ONLARRR tabikii. Problem etme arkadaşım geşmişş ossun
Tarih: 05.08.2006 - 13:31 Mesaj konusu: re
Z moto'ya muamele icin ne kadar verdiniz? Bandrol parasini ayrica verdinizmi? Yaklasik 2 senedir aracin trafige cikmasi icin ilk bandrolunun yatirilmasi gerekmiyor. Ben 2005/6.ayda Z moto dan KLR650 aldim bana bandrolun odenmedigini 1 ay icinde odemem gerektigini soylemislerdi.
Eger muamele ucretinin yani sira sizden bandrol parasi aldilarsa ve bandrol odenmedi ise haklisiniz (Boyle bir durum var ise odediginiz paranin karsiliginda bandrol makbuzunu sormali idiniz). Ama sizden sadece muamele ucreti almislar ise (Ki muhtemelen de oyle oldugunu saniyorum) ortada bi yanlislik yok. Su anda gerek aaba gerkse motorlarda durum hep boyle. Sizden aldiklari vergi vs KDV OTV gibi vergiler. Bandrol dahil degil.
Ayrica temiz kagidi icin giderken mutlaka yaninizda bandrol makbuzlarini goturmelisiniz. Bazen odenen makbuzlarin bile bilgisayara islenmedigi durumlar olabiliyor. Siz motoru 2005/4 de almissiniz ve saniyorum ondan sonraki bandrolleri yatirdiniz. Vergi dairesine giderken 2005/1-2 2006/1-2 bandroller yaninizda olmali idi. 2005/1'i bulamayinca uyanmaniz lazimdi bana gore.
Simdi diyeceksin ki "kardesim ben mi sucluyum yani Z-Moto'nun hicmi sucu yok". Bence ortadaki tek hata sana bandrolu 1 ay icinde yatirman gerektigini soylememeleri. (Tabi gercekten soylemedi iseler belki sen de o anki heyecanla anlayamamis olabilirsin)
Not: Z moto da Servisin başındaki Burak usta haricinde hiçbir elemanla tanisikligim samimiyetim ticari yada ailevi bagim yok. Bilakis ben de adamlari biraz antipatik bulurum. Adamlarim isimlerini bile bilmem. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Tarih: 05.08.2006 - 13:39 Mesaj konusu:
z-moto ilgisiz alakasız düzensiz bir işletme ve bu işletmeden ticari ahlak beklemen senin hatan dostum ve hatanın bedelini ödüyorsun adamlarla 2 kere muhattap olma gafletinde bulundum esnaflıklarının içine edeyim lanet olsun dedim çıktım gittim herkesede tavsiyem z-moto'yla direk muhattap olmasınlar adam gibi bir kawa yetkili satıcısıyla muhattap olsunlar oda z-moto'yla olsun derim ben. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 05.08.2006 - 14:06 Mesaj konusu:
ben hıcbır fırmanın odedıgını bılmıyorum bende ER 5 aldım izmirden sıfır olarak vergısını gıttım kendım odedım eger sozlesmenızde yazmıyorsa senın odemen lazım ama yazıyorsa o konuda bırsey soyleyemem _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 266 Nereden: ismir çok şükür.....
Tarih: 05.08.2006 - 14:10 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar bunu konuşmayalım bile yaaa, Z moto olduğu sürece kawa alınmazzzz... git honda yahut yamaha alda hizmeti gör... bu sadece z moto da böyle değil,tüm kawasaki bayilerinde böle...
Tarih: 05.08.2006 - 14:14 Mesaj konusu:
Bende gecen Z-Moto'ya gittim, birkac parca siparisi verecektim yaklasik 400-500 euro tutuyordu, neyse tamam simdi ne kadarini vereyim dedim, kapora alacaklarini dusunerekten, hepsini vereceksiniz dedi, peki bu parcalar ne zaman gelir dedim bir ay sonra dedi, parcalari almadan ciktim. Bir ay sonra gelip gelmeyecegi belli olmayan malin parasini pesin almak benim mantigima yatmadi. Ama is mantigina hasta oldum, musteri kuzu gibi odesin pesin pesin sen hic riske girme, ne enflasyon, ne devaluasyon, ne nakliye, ne ardiye. Musteri isi avrupa kawasakiyle yapsin bir cesit sen arada dur sadece karini al. Distributor demek bulundugu ulkede elini tasin altina koyacak ve sorumlu tutulabilecek kurulus demektir yoksa ne gerek var kawasaki heryerde kendi satsin motoru parcayi. :nono:
Tarih: 05.08.2006 - 14:16 Mesaj konusu:
kaptanonadin demiş ki:
ya arkadaşlar bunu konuşmayalım bile yaaa, Z moto olduğu sürece kawa alınmazzzz... git honda yahut yamaha alda hizmeti gör... bu sadece z moto da böyle değil,tüm kawasaki bayilerinde böle...
Yok canım okadar da değil. Z Moto nun hatasını hepsine yüklemeyelim. Ankara Kawasaki yetkili satıcısına olan övgüleri geçen bi topikten hatırlamalısınız bence. _________________ Benim için tek geçerli ve yeterli motor ZX-6 R ...
Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 266 Nereden: ismir çok şükür.....
Tarih: 05.08.2006 - 14:21 Mesaj konusu:
naked kardeşimmm, al telefonu eline, mesela 636 nın fiyatını, farklı kawasaki bayilerine sor. hesinden farklı fiyat alınca kawasakide sorunun sadece z moto bazında olmadığını görürsün. ben sırf bu yüzden kawasakiye binmedim binmemde... sana tavsiyem yol yakınken sende dön şaka bi yana madem öyle diyosun ankara bayiini çıkaralım aradan:)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız