Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benim CBR1000RR'nin son hali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benim CBR1000RR'nin son hali

Benim CBR1000RR'nin son hali
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 10.10.2004 - 01:35    Mesaj konusu: Benim CBR1000RR'nin son hali Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar benim RR'in pilakaligini degistirdikten sonra
ne yapsam diye düsünürken cantlarin siyah olmasi hic güzel olmadigini düsündüm :!:
vede cantlari parlatip icini boyattim umarim hosunuza gider Çok gülüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.10.2004 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel... Dil çıkarıyorum Önu de kirmizi yap bari. Bu arada metalik anodize renkler de hos duruyor, ama pahalidir herhalde...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 10.10.2004 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper :md: Dil çıkarıyorum arka canta kirmizi cok cilgin duruyor Şok oldum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.10.2004 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanka Allah kaza bela vermesin..Motorun "Yeni Gelin" gibi..Maşalllah..
Bu arada jantlar 10 numara olmuş..
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2004 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliiii olmuş beah
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 10.10.2004 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, ÇoK güzel olmuş,kazasız belasız kullanman dıleklerımle . . . Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 10.10.2004 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok mükemmel tam benim istediğim tarz bende motosiklete bakımı çok severim cantlar mükemmel tebrikler allah kaza bela vermesin
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 10.10.2004 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, ön jantıda kırmızı yap yaw...Ama bişiy diyim mi,kırmızı değilde,şöle bembeyaz jantlar taksan varyaaaaaa,binmeye kıyamassın Gülümsüyorum Suzuki'ye o yüzden hastayım ayıptır sölemesi Çok gülüyorum
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 10.10.2004 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaşallah nazardeğmesin Dil çıkarıyorum Ben nazar boncuğu göremedim ama vardır mutlaka.
Bizede nasip olur inşallah böle bi motor da bizde modifiye yapar buraya resimlerini koyarız :-|
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 10.10.2004 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aytunç abi jantlar anlatığından daha güzel olmuş Dil çıkarıyorum . Güle güle kullan ;-) .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.10.2004 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla ne diyelim aytunç kardeş bomba olmuş... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin .....
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 10.10.2004 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş Gülümsüyorum Allah kaza bela vermez inşallah.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 10.10.2004 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, tebrikler. jantlar krom mu kaplandı yoksa polisaj mı. görüldüğü kadarıyla iyi işçilik.
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 10.10.2004 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok tesekkürler arkadaslar allah razi olsun Çok gülüyorum cümlemizi kazadan beladan korusun Çok gülüyorum

Knight demiş ki:
CBR954RR, ön jantıda kırmızı yap yaw...

Bunu bana bir kac kisi daha söyledi ama ön canti beyaz yapmamin nedeni farkli olmak icin :!: herkes ya tam kirmizi yada tam beyaz yapiyor ama kimsede kirmizi beyaz yok :!: oda benim farkim olsun Çok gülüyorum

realbiker demiş ki:
CBR954RR, tebrikler. jantlar krom mu kaplandı yoksa polisaj mı. görüldüğü kadarıyla iyi işçilik.

tesekkürler realbiker Çok gülüyorum cantlara polisaj yaptirdim vede icini boyattim bu en ucuz yöntem o yüzden bunu sectim :!: eger krom yaptirip boya yerinede kirmizi beyaz kaplama yaptirsaydim fiyati uzaya dogru cikacakti Çok gülüyorum
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Ne işe YaRaR Honda1000 RR?" derdim ama tekrar gözden geçirmem gerek gibi,çok güzel olmuş be motorun Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal