Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 10.10.2004 - 01:35 Mesaj konusu: Benim CBR1000RR'nin son hali
Arkadaslar benim RR'in pilakaligini degistirdikten sonra
ne yapsam diye düsünürken cantlarin siyah olmasi hic güzel olmadigini düsündüm :!:
vede cantlari parlatip icini boyattim umarim hosunuza gider
_________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 10.10.2004 - 11:53 Mesaj konusu:
maaşallah nazardeğmesin Ben nazar boncuğu göremedim ama vardır mutlaka.
Bizede nasip olur inşallah böle bi motor da bizde modifiye yapar buraya resimlerini koyarız :-| _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 10.10.2004 - 15:30 Mesaj konusu:
CBR954RR, tebrikler. jantlar krom mu kaplandı yoksa polisaj mı. görüldüğü kadarıyla iyi işçilik. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 10.10.2004 - 20:00 Mesaj konusu:
Cok tesekkürler arkadaslar allah razi olsun cümlemizi kazadan beladan korusun
Knight demiş ki:
CBR954RR, ön jantıda kırmızı yap yaw...
Bunu bana bir kac kisi daha söyledi ama ön canti beyaz yapmamin nedeni farkli olmak icin :!: herkes ya tam kirmizi yada tam beyaz yapiyor ama kimsede kirmizi beyaz yok :!: oda benim farkim olsun
realbiker demiş ki:
CBR954RR, tebrikler. jantlar krom mu kaplandı yoksa polisaj mı. görüldüğü kadarıyla iyi işçilik.
tesekkürler realbiker cantlara polisaj yaptirdim vede icini boyattim bu en ucuz yöntem o yüzden bunu sectim :!: eger krom yaptirip boya yerinede kirmizi beyaz kaplama yaptirsaydim fiyati uzaya dogru cikacakti _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 10.10.2004 - 22:36 Mesaj konusu:
"Ne işe YaRaR Honda1000 RR?" derdim ama tekrar gözden geçirmem gerek gibi,çok güzel olmuş be motorun _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız