Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gazlama Harekatı II den İzlenimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gazlama Harekatı II den İzlenimler

Gazlama Harekatı II den İzlenimler
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Gazlama Harekatı II den İzlenimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar bugun sabah saat 7.30 gibi baslayan bulusmamız cok guzel ve hızlı gectı 9 motor delisi arkadas İstanbuldan Sapancaya yollarda fırtına gıbı estık.... sag salım gıdıp sag salım gelebıldık oncelıkle onemlı olan buydu.....Gezimize once gazlama ile baslayıp göl sefası ıle devam ettık Çok gülüyorum ardından guzel bır kahvaltı ve sohbet sonra gazlama ve tekrar gazlama....yol ozellıkle Sapancadan donuste cok guzeldı sanırım butun motorcu arkadaslar Top Speed yapma şansına erişti zira ben 2 kere ustuste rekor kırdım ... 600F ıle bır arkadas tahmınımızden daha fazla bır hız yaptı...sonra ufak tatsız bır tartısma oldu araba suruculerı cok duyarsız ve dıkkatsız malesef neyse ucuz atlattım ıcın Allah'a sukredıyorum.....yolda benzın almak ıcın durdugumuzda Sakaryalı 5 motorcu arkadas ıle tanıstık ve kaynasıtık buda motorcuların genelde nasıl sıcak kanlı oldugunu gosterıyor......sanırım bugun veya engec yarın gıbı İlhami abi resimleri koyacaktır..ben cok eğlendım emınım gelen arkadaslar da cok eglendı gelmeyenler ıcın gercekten cok uzuldum cunku cok sey kacırdılar....yenı organızasyonlarda gorusmek uzere
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaufh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: buRsa/ineGöl

MesajTarih: 06.08.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraf yokmu?? .
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 06.08.2006 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıntı olmadan bıtmesı cok guzel.resımlerı beklıyoruz heyecanla
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız olması guzel.....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatsız bi olay olmadan bitmesi güzel fotoları bekliyoruz Dil çıkarıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız we belasız geçtiği için çok sewindim..bu arada çılgın bi 636 warmış aranızda..fena kopmuş Çok gülüyorum resimleri bekliyorum 4 değil 14 gözle Çok gülüyorum :
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende çok eylendik Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama hiç 1000 lik makinın olmaması beni dolayısıyla çok usdu 600 lükler çeres gibi geldi bana.. hele sinan'a diyecek bişey bulamıyorum 954'ün hakkını hiç ama hiç veremedi
5 kalış yaptık 1ini bilerek verdim onaa
ali sende ise gerçekten gelişme var biladerim eray nerdeydi göremedim onu yaff Çok gülüyorum

yaa erbil keşke sende gelseydin yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim yokmu koysanızda baksak birhaftadır nasıl gazlamaymış neler yapmışınız bakalım Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordaydım senin gibi göremedinmi beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum demek ki çok hızlı gitmişim Çok gülüyorum plakamı bari görebilseydin 45 yazıyordu Çok gülüyorum bu arada bitane 636 wardı baya bi delirtti ortalığı 900leri harcamış gibi..gerçi ben çok önlerdeydim ama duydum sonradan Çok gülüyorum kimi kalkışta yemişti o.. Çok gülüyorum
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, wallamı sende ordamıydın Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm olm adam bi selam verir bee berrhan geldimi seninlee

yaa yok be biladerim sarmadı bu gaslama beni

baksana bi harekatda bis düsenlesek nasıl olur
ama 125,250,600,750,929,954 yok sadece 1000likler olucak ne dersin erbil Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berhan hemen arkamdaydı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ewet bu sefer sadece 1000 likler olsun yoksa gelmem bidaha....ama sadece o 636 da gelebilir..hakkını wermiş 636 nın Çok gülüyorum ama bu sefer uzatalım yolu..istanbuldan izmire doğru..o gece bende konaklama yaparız..koca otelimde ağırlarım sizi sonra da dönersiniz uyarmı????uyarsa bi topik açalım Dil çıkarıyorum
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii tabii hemen açalım bi topicc ama biras zaman geçsin 600 lükcüler biras keyfini çıkarsınlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada otelde konaklama fikrii süpper bişii
izmire kesin geçeris dimi

eminatar@hotmail.com
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle geçeriz izmire..izmirli md grupuyla tek tek tanıştırırım sizi tanımıyorsanız şahsen tabi...sonra da takılıp somaya kopar bizde konaklama yapar ordan da gidersiniz..bu arada dediğin gibi biraz zmn geçsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla şu captanımıs hakan DİNÇER beyle dünya gösüyle bi tanışsam yeter Bravo Bravo Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 06.08.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimleri isteriz Gülümsüyorum..........
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal