Tarih: 06.08.2006 - 12:34 Mesaj konusu: Gazlama Harekatı II den İzlenimler
Merhabalar bugun sabah saat 7.30 gibi baslayan bulusmamız cok guzel ve hızlı gectı 9 motor delisi arkadas İstanbuldan Sapancaya yollarda fırtına gıbı estık.... sag salım gıdıp sag salım gelebıldık oncelıkle onemlı olan buydu.....Gezimize once gazlama ile baslayıp göl sefası ıle devam ettık ardından guzel bır kahvaltı ve sohbet sonra gazlama ve tekrar gazlama....yol ozellıkle Sapancadan donuste cok guzeldı sanırım butun motorcu arkadaslar Top Speed yapma şansına erişti zira ben 2 kere ustuste rekor kırdım ... 600F ıle bır arkadas tahmınımızden daha fazla bır hız yaptı...sonra ufak tatsız bır tartısma oldu araba suruculerı cok duyarsız ve dıkkatsız malesef neyse ucuz atlattım ıcın Allah'a sukredıyorum.....yolda benzın almak ıcın durdugumuzda Sakaryalı 5 motorcu arkadas ıle tanıstık ve kaynasıtık buda motorcuların genelde nasıl sıcak kanlı oldugunu gosterıyor......sanırım bugun veya engec yarın gıbı İlhami abi resimleri koyacaktır..ben cok eğlendım emınım gelen arkadaslar da cok eglendı gelmeyenler ıcın gercekten cok uzuldum cunku cok sey kacırdılar....yenı organızasyonlarda gorusmek uzere
gerçektende çok eylendik ama hiç 1000 lik makinın olmaması beni dolayısıyla çok usdu 600 lükler çeres gibi geldi bana.. hele sinan'a diyecek bişey bulamıyorum 954'ün hakkını hiç ama hiç veremedi
5 kalış yaptık 1ini bilerek verdim onaa
ali sende ise gerçekten gelişme var biladerim eray nerdeydi göremedim onu yaff
yaa erbil keşke sende gelseydin yaaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.08.2006 - 13:21 Mesaj konusu:
bende ordaydım senin gibi göremedinmi beni demek ki çok hızlı gitmişim plakamı bari görebilseydin 45 yazıyordu bu arada bitane 636 wardı baya bi delirtti ortalığı 900leri harcamış gibi..gerçi ben çok önlerdeydim ama duydum sonradan kimi kalkışta yemişti o..
ekamba, wallamı sende ordamıydın olm adam bi selam verir bee berrhan geldimi seninlee
yaa yok be biladerim sarmadı bu gaslama beni
baksana bi harekatda bis düsenlesek nasıl olur
ama 125,250,600,750,929,954 yok sadece 1000likler olucak ne dersin erbil _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 06.08.2006 - 13:28 Mesaj konusu:
berhan hemen arkamdaydı ewet bu sefer sadece 1000 likler olsun yoksa gelmem bidaha....ama sadece o 636 da gelebilir..hakkını wermiş 636 nın ama bu sefer uzatalım yolu..istanbuldan izmire doğru..o gece bende konaklama yaparız..koca otelimde ağırlarım sizi sonra da dönersiniz uyarmı????uyarsa bi topik açalım
tabii tabii hemen açalım bi topicc ama biras zaman geçsin 600 lükcüler biras keyfini çıkarsınlar
bu arada otelde konaklama fikrii süpper bişii
izmire kesin geçeris dimi _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 06.08.2006 - 13:37 Mesaj konusu:
kesinlikle geçeriz izmire..izmirli md grupuyla tek tek tanıştırırım sizi tanımıyorsanız şahsen tabi...sonra da takılıp somaya kopar bizde konaklama yapar ordan da gidersiniz..bu arada dediğin gibi biraz zmn geçsin
walla şu captanımıs hakan DİNÇER beyle dünya gösüyle bi tanışsam yeter _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız