merhaba arkadaşlar.bu siteye üye olalı fazla olmadı ama çok faydasını gördün.ufkumu açmamda bana çok yardımcı oldunuz.yine yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok.gazetede gördüğüm bir ilanda MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim yapıldığını gördün,ilgimi çekti.burada daha önce (zongundak) birkez gördüğüm SÜPERLİGHT 150 modeli hoşuma gitti .sahibini bulamadığım için konuşamadım.acaba bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı .eski fiyatı 2,990,yeni fiyatı 2,500 ytl bu ilk motorum olacak 150cc bana uyar aslında .daha önce sadeca mobilet kullanmıştım oda arkadaşların.şimdi kendi motoruma sahip olma zamanı geldi.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Forum kuralları:
# 12 Yazdığınız mesaj başlıkları aynı gazete haber başlıkları gibi mesajınızın içeriği ile ilgili olmalı, başlığa bakan okur mesajınız hakkında bir fakir sahibi olabilmelidir.
#13 Tamamı boldface koyu-dolgun ve/veya renkli ve/veya standart dışı büyüklükte / özellikte harflerle mesaj yazılmaz. Tamamı büyük harf mesaj başlığı yazılmaz.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 07.08.2006 - 13:15 Mesaj konusu:
bencede tipi falan çok hoş zaten her alan memlun.şikayetçi olanı ben daha görmedim vede duymadım.eğer 150cc nin sana yeticeğini düşünüyorsan (90 km/s) ki yeter bence al.şimdiden hayırlı olsun.
Tarih: 13.08.2006 - 00:43 Mesaj konusu:
tavsiyenize uyup ilk motorumu aldım .ilk iki günde 175 km yol yaptım,gerçekten kullanması çok kolay.insanı sıkmıyor,rahat ve konforlu.düşük hızda biraz denge problemi var ama oda benim acemiliğimdendir diye düşünüyorum.ben 80 km yi geçmedim ama bir arkadaşımı denettim 120 rahat basmış,şu an için bana fazla gelir bu sürat belki ileride daha iyi bir motor alabilirsem ki içimden honda geçiyor .ozaman biraz daha hızlı gidebilirim şimdi olmaz.trfik canavarı olmaya tv lere haber olmaya niyetim yok.öneri ve görüşleriniz için sonsuz teşekkür ederim,bundan sonrada benden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umut ediyorum,görüşmek dileklerimle ÖNCE EMNİYET.EMNİYET YOKSA TRAFİK HALLEDER.
Arkadaşım rodajdaki hatta ve hatta rodajın başındaki bi motorla 80 yapmışsın, yetmemiş arkadaşına 120 yaptırmışsın (yanlış anlamadıysam)! Sen daha ne süratından bahsediosun.. Uçmaya mı niyetlisin,rodajdaki motora bu kadar hız yaptırılır mı!!!!!
o motor 120 rahat basmaz.hatta 120 bile basmaz bence yanlışın vardır.ki bassa bile rahat basmaz.kendini parcalar bir vaziyette yapar ancak120km.
120 yi rahat basıyosa o zaman zorlasan 150 yapar anlamına gelıyor senın soledıgın.
Arkadaşım rodajdaki hatta ve hatta rodajın başındaki bi motorla 80 yapmışsın, yetmemiş arkadaşına 120 yaptırmışsın (yanlış anlamadıysam)! Sen daha ne süratından bahsediosun.. Uçmaya mı niyetlisin,rodajdaki motora bu kadar hız yaptırılır mı!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız