Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardım Edebilir misiniz?(MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardım Edebilir misiniz?(MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim)

Yardım Edebilir misiniz?(MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cemoka67
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 07.08.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Yardım Edebilir misiniz?(MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar.bu siteye üye olalı fazla olmadı ama çok faydasını gördün.ufkumu açmamda bana çok yardımcı oldunuz.yine yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok.gazetede gördüğüm bir ilanda MOTOMAX-KEEWAY motorlarda indirim yapıldığını gördün,ilgimi çekti.burada daha önce (zongundak) birkez gördüğüm SÜPERLİGHT 150 modeli hoşuma gitti .sahibini bulamadığım için konuşamadım.acaba bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı .eski fiyatı 2,990,yeni fiyatı 2,500 ytl bu ilk motorum olacak 150cc bana uyar aslında .daha önce sadeca mobilet kullanmıştım oda arkadaşların.şimdi kendi motoruma sahip olma zamanı geldi.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Forum kuralları:

# 12 Yazdığınız mesaj başlıkları aynı gazete haber başlıkları gibi mesajınızın içeriği ile ilgili olmalı, başlığa bakan okur mesajınız hakkında bir fakir sahibi olabilmelidir.

#13 Tamamı boldface koyu-dolgun ve/veya renkli ve/veya standart dışı büyüklükte / özellikte harflerle mesaj yazılmaz. Tamamı büyük harf mesaj başlığı yazılmaz.

Rabbit
Başa dön
cemoka67 Çevrimdışı cemoka67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.08.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlangıç için iyi, öğrenme safhasında iyidir yani

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.08.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede tipi falan çok hoş zaten her alan memlun.şikayetçi olanı ben daha görmedim vede duymadım.eğer 150cc nin sana yeticeğini düşünüyorsan (90 km/s) ki yeter bence al.şimdiden hayırlı olsun.
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemoka67
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 13.08.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tavsiyenize uyup ilk motorumu aldım .ilk iki günde 175 km yol yaptım,gerçekten kullanması çok kolay.insanı sıkmıyor,rahat ve konforlu.düşük hızda biraz denge problemi var ama oda benim acemiliğimdendir diye düşünüyorum.ben 80 km yi geçmedim ama bir arkadaşımı denettim 120 rahat basmış,şu an için bana fazla gelir bu sürat belki ileride daha iyi bir motor alabilirsem ki içimden honda geçiyor .ozaman biraz daha hızlı gidebilirim şimdi olmaz.trfik canavarı olmaya tv lere haber olmaya niyetim yok.öneri ve görüşleriniz için sonsuz teşekkür ederim,bundan sonrada benden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umut ediyorum,görüşmek dileklerimle ÖNCE EMNİYET.EMNİYET YOKSA TRAFİK HALLEDER. Çok gülüyorum
Başa dön
cemoka67 Çevrimdışı cemoka67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.08.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım rodajdaki hatta ve hatta rodajın başındaki bi motorla 80 yapmışsın, yetmemiş arkadaşına 120 yaptırmışsın (yanlış anlamadıysam)! Sen daha ne süratından bahsediosun.. Uçmaya mı niyetlisin,rodajdaki motora bu kadar hız yaptırılır mı!!!!!
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.08.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor 120 rahat basmaz.hatta 120 bile basmaz bence yanlışın vardır.ki bassa bile rahat basmaz.kendini parcalar bir vaziyette yapar ancak120km.
120 yi rahat basıyosa o zaman zorlasan 150 yapar anlamına gelıyor senın soledıgın.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 13.08.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadaşım rodajdaki hatta ve hatta rodajın başındaki bi motorla 80 yapmışsın, yetmemiş arkadaşına 120 yaptırmışsın (yanlış anlamadıysam)! Sen daha ne süratından bahsediosun.. Uçmaya mı niyetlisin,rodajdaki motora bu kadar hız yaptırılır mı!!!!!

^321
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.08.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

120 de basar 150 de hatta fazla değilde dahadaha zorlasan 300 basar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum 3 beş tane nosss tmmdır olay..
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal