2005 senesinin en iyi dizayni olan motosiklet >>>>Yamaha MT-01
Süpersportlarda>>>
Birinci olan Bimota DB 5 (bazi arkadaslara ben bu motor cok sahane dedigim zaman onlar cok cirkin demistide ama bakin en güzel süpersport secilmis :oops: :oops: 8) 8) )
Süpersportlarda >>>
Ikinci olan 2005 ZX6R !!!!
Süpersportlarda >>>
Ücüncü olan BMW K 1200 S
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
En son sino tarafından 10.10.2004 - 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kusura bakma kardesim ne yapalim ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 11.10.2004 - 00:10 Mesaj konusu:
Birinci olan Supersport tamam da 2. ve 3. olanlar için insaf diyorum ! Bence 1000RR en azından 2.'liği hak ediyordu. Bu Kawasaki koca kafalı bir motor gibi duruyor iahsi görüşüm hiç estetik değil :evil: _________________ SYM Joyride 200
MT-01 in çok sıradışı bi tasarımı var.Böyle yeniliklerin kamuoyunda kabul görmesi biraz zaman ister.Yani demek istediğim gözüm hiç alışamadı ve uzun bi süre de alışcak gibi görünmüyor.Pek beğenmedim :-| Diğerlerine söyleyecek lafım yok.Hepsi birbirinden güzel...
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 11.10.2004 - 13:36 Mesaj konusu:
resimlere bakıp karar vermek yanıltıcı oluyor. biraz olaya gözlerinizi kapatıp 3 boyutta hayal ederek bakarsanız gerçekte ne güzel makineler olduklarını görürsünüz mt01 ve db5 in.
2004 design r1 i almadan önce ben de resimlere bakarak pek değişiklik yok demiştim. ama görünce hayretler içinde kaldım.
bimota da mt01 de test sürüşlerinde pilotlu resimlerde şahane görünüyor. özellikle mt01 in sitesini tavsiye ederim. mükemmel bir makine. fiyatına göre teknolojiyi fazlasıyla kullanmışlar.
sino eline sağlık db ile de güzel bir göz banyosu yaptım yine.
neyse ben gidip güzel bir öğlen uykusu çekeyim hayallere dalıp.
yapanın eline sağlık, allah sahibine bağışlasın...
ha unutmadan yakında yamaha mt01 ile başlattığı konsept modelleri gerçekleştirme atağına mt03 ile devam edecek. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız