Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet dizayn secimi 2005 !!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet dizayn secimi 2005 !!!!!!!!!

Motosiklet dizayn secimi 2005 !!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 10.10.2004 - 20:50    Mesaj konusu: Motosiklet dizayn secimi 2005 !!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar 2005 senesinin dizayn secimi yapildi!!

Motocycle Design Association 2005

2005 senesinin en iyi dizayni olan motosiklet >>>>Yamaha MT-01

Süpersportlarda>>>
Birinci olan Bimota DB 5 (bazi arkadaslara ben bu motor cok sahane dedigim zaman onlar cok cirkin demistide ama bakin en güzel süpersport secilmis :oops: :oops: 8) 8) )

Süpersportlarda >>>
Ikinci olan 2005 ZX6R !!!!

Süpersportlarda >>>
Ücüncü olan BMW K 1200 S

En son sino tarafından 10.10.2004 - 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 10.10.2004 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MT-01 muthisssssssssss :md: sahip olmayi cok isterdim! Bravo
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
x_deviL_x
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa/Ynegöl

MesajTarih: 10.10.2004 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bunların hepsi birbirinden güzel motor.!
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.10.2004 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçektende hepsi ayrı bir güzel.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2004 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence aralarında zx6r ve k1200s güzel diğerleri pek güzel değil.(tabi renkler ve zevkelr tartışılmaz)
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muratu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yst

MesajTarih: 10.10.2004 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

db5 cok yakısıklı olmus Çok gülüyorum
Başa dön
muratu Çevrimdışı muratu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bimota DB 5 için soylenmedik söz kalmamıştı zamanında Bravo
1 numara olmayı hak eden "BİMOTA" Çok gülüyorum Çok gülüyorum...(Bence)

En son motoRAX tarafından 10.10.2004 - 22:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motoRAX Çevrimdışı motoRAX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abijim böle resimleri koyuyosunuz.
sora bizde kafayı yiyoz.
yapmayın böle gözünü seveyim.
cıldırtmayın beni yazık bana. 8)
Başa dön
lombardo Çevrimdışı lombardo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lombardo demiş ki:
abijim böle resimleri koyuyosunuz.
sora bizde kafayı yiyoz.
yapmayın böle gözünü seveyim.
cıldırtmayın beni yazık bana. 8)

Kusura bakma kardesim ne yapalim Üzgünüm ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW K 1200 S baya güzelmiş ya Gülümsüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 10.10.2004 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hala Bimota DB 5 nin iğrenç olduğu kanısındayım... öğk
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.10.2004 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birinci olan Supersport tamam da 2. ve 3. olanlar için insaf diyorum ! Bence 1000RR en azından 2.'liği hak ediyordu. Bu Kawasaki koca kafalı bir motor gibi duruyor iahsi görüşüm hiç estetik değil :evil:
atardr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.10.2004 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MT-01 in çok sıradışı bi tasarımı var.Böyle yeniliklerin kamuoyunda kabul görmesi biraz zaman ister.Yani demek istediğim gözüm hiç alışamadı ve uzun bi süre de alışcak gibi görünmüyor.Pek beğenmedim :-| Diğerlerine söyleyecek lafım yok.Hepsi birbirinden güzel...
Başa dön
atardr Çevrimdışı atardr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.10.2004 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mt-01 süper bır dızayna sahıp sıradışıda diyebilirim zx6 1200 o kadar ihdalı degıl bence Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 11.10.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlere bakıp karar vermek yanıltıcı oluyor. biraz olaya gözlerinizi kapatıp 3 boyutta hayal ederek bakarsanız gerçekte ne güzel makineler olduklarını görürsünüz mt01 ve db5 in.
2004 design r1 i almadan önce ben de resimlere bakarak pek değişiklik yok demiştim. ama görünce hayretler içinde kaldım.

bimota da mt01 de test sürüşlerinde pilotlu resimlerde şahane görünüyor. özellikle mt01 in sitesini tavsiye ederim. mükemmel bir makine. fiyatına göre teknolojiyi fazlasıyla kullanmışlar.

sino eline sağlık db ile de güzel bir göz banyosu yaptım yine.

neyse ben gidip güzel bir öğlen uykusu çekeyim hayallere dalıp.
yapanın eline sağlık, allah sahibine bağışlasın... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ha unutmadan yakında yamaha mt01 ile başlattığı konsept modelleri gerçekleştirme atağına mt03 ile devam edecek.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal