Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 07.08.2006 - 20:08 Mesaj konusu: kostek' in yeni motoru,,('06 Fazer)
Kostek nickli Abdullah arkadaşımızın yeni motoru ve tüm fotoları, kendisi md' ye yeni katıldı. İlk fotoğrafları ben yayınlıyorum. İlk hoşgeldin de benden olsun,,
Buyrun,,
_________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
arkadasım hoşgeldın zevkler tartışılmaz ama super sport bişi tercih etsedin satarken daha kolay elden çıkarırdın ama buda zuper
Hahırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Tarih: 07.08.2006 - 20:31 Mesaj konusu:
mupe, Murat kardeşim nasılsın?,görüşemedik o çayır çimenden sonra,Büyükçekmece'ye beklerim yengeyle beraber,ayrıca yeni arkadaşımızın motoruda mükemmel,hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Çok güzel bir tercih. Gerçekten Fazer kullanımı en zevkli makinelerden biridir. Ben Racing kullanmama rağmen Fazer in Rahatlığına ve performansına Hayran kalmıştım. Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Kazasız belasız İnşallah. Bende Mavisine hayranım. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız