Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kostek' in yeni motoru,,('06 Fazer)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kostek' in yeni motoru,,('06 Fazer)

kostek' in yeni motoru,,('06 Fazer)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:08    Mesaj konusu: kostek' in yeni motoru,,('06 Fazer) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kostek nickli Abdullah arkadaşımızın yeni motoru ve tüm fotoları, kendisi md' ye yeni katıldı. İlk fotoğrafları ben yayınlıyorum. İlk hoşgeldin de benden olsun,, Alkışlıyorum
Buyrun,,

Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hoşgelmiş. Dil çıkarıyorum motorda harika zaten güle güle binmek nasip olsun kazasız belasız Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım hoşgeldın zevkler tartışılmaz ama super sport bişi tercih etsedin satarken daha kolay elden çıkarırdın ama buda zuper
Hahırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Başa dön
_SeMiH_ Çevrimdışı _SeMiH_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zl1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun diyorum kazasız sürüşler Alkışlıyorum
Başa dön
zl1000 Çevrimdışı zl1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun.
fenaa guzel bir makina
güle güle kullan(sın)
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mupe, Murat kardeşim nasılsın?,görüşemedik o çayır çimenden sonra,Büyükçekmece'ye beklerim yengeyle beraber,ayrıca yeni arkadaşımızın motoruda mükemmel,hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
stair7
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 07.08.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun hoşgelsin arkadaşımızın da yazılarını bekleriz Alkışlıyorum süper motor yauv Dil çıkarıyorum
Başa dön
stair7 Çevrimdışı stair7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 07.08.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir tercih. Gerçekten Fazer kullanımı en zevkli makinelerden biridir. Ben Racing kullanmama rağmen Fazer in Rahatlığına ve performansına Hayran kalmıştım. Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Kazasız belasız İnşallah. Bende Mavisine hayranım. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedyBoys
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 07.08.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Abi kazasız belasız sürüşler Gülümsüyorum çok doğru bi seçim yapmışsın Dil çıkarıyorum
Başa dön
SpeedyBoys Çevrimdışı SpeedyBoys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 08.08.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerim kamaştı yaff süper makina kazasız belasız sürmen dileğiyle...En sevdiğim renk benimde vişne çürüğü Dil çıkarıyorum
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 08.08.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 08.08.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahhhhhhh FAZERRRRRRR ahhhhhhhhhh bitiyorum bu motora.. ^1 Üstlik rengi de süper.....
Kazasız belasız sür kardeş motorun çoook güzel... Dil çıkarıyorum Darısı başıma inşallah Bravo Bravo

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyyytt be şoyle cıft egzozlu bı motorumuz olmadı Çok gülüyorum hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kazasız belasız kullanın....
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stress
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam kazasız belasız kullanımlar hayırlı olsun güle güle kullan
Başa dön
stress Çevrimdışı stress Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hoş geldii...
Motorda hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal