Sayın arkadaşlarım yaklaşık 50 gündür Van'dayım.Resmen buralarda motorsikleti bisikletle karıştırıyorlar.Trafikte takan makan yok motorsikletleri.Zaten trafik polisleride ne iş yapıyor burada anlamış değilim.Benden başka da motorsiklete tam techizatlı binen görmüyorum.Polis efendilerin yanından kasksızda geçtim sırf denemek için ...mık yok adamlar kardeşim kaskını bilem tak demiyor.Zaten öyle bir şeyde söyleseler "hemen benimi buldun memur bey,dönde şöyle etrafını bir bak" diye lafımıda söylerdim.50 günlük zaman sürecinde 4 defa kaza riski atlattım,adam-lar geldiğimi göre göre önüme çıkıyorlar ve ani frenle beraber üzerlerine direksiyonu çevirmemle beraber sanki hiç bir şey yokmuş gibi,daha doğrusu öküz gibi birde suratıma bakıyorlar.Tabii yemediği küfür kalmıyor.İnsan odun olmasın.Biraz ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekten durum burada böyle...Van dan yolu geçenlere veya geçeceklere duyurulur. _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 07.08.2006 - 21:18 Mesaj konusu:
ayıp oluo ama yaw. burda Vanlı bi arkadaşınız olaraktan lütfen. blackhawk kardeşim haklısın benim memleketimin insanı biraz umursamazdır. geçen senelerde bende gittim arabayla. adamlar tınmı arabayı ( sen motoru diosun bide ) arabayı tınmayan adam motoru hiç iplemez. neyse oraların insanı daha yeni yeni görmeye başladığı için bu tür şeyleri mazur gör. memleketimide karalama öyle bütün hepsi öyle deil oradaki insanların. bazıları maganda (bunlar her yerde var) bazılarıda köyden şehre malzeme almak için geldikleri için trafiğe falan alışkın deiller o yüzden arasıra küçük problemler olabilir.
numaniko, arkadaşım kimseyi kötülemiyorum.ama bu kadarınada umursamamazlıktan gelmek cahillik olur benim için.Daha bu gece saat 20:30 da maraş caddesinde normal bir seyir halinde iken ve adam gözümün içine baka baka önüme normal bir eda ile dalıverdi ve yerlerde belediye tarafından daha yeni sulanmıştı.kırdım üzerine direksiyonu ve bastım gaza adamın umurunda bilem değil,ruh gibi hala suratıma bakıyor,bu kadarda olmazki!!!!! _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 07.08.2006 - 22:40 Mesaj konusu:
blackhawk abi ne desen haklısın. yolda yürüyen adam bile arabayı tınlamıo. bu memleketimin büyük bi sorunu. araçları ne olarak görüolar acaba eğitim şart... _________________ ->> | $ehiriçinde Yava$ , Otobanda Sava$ |
Tarih: 08.08.2006 - 12:53 Mesaj konusu:
abı memlekette okuz cok sen onları bosver aldırıs etmıyıcen..okuz cok dıyıp dıkkatlı gıdıcen _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
blackhawk_honda, sen orada ne kadar kalacaksın? Yok korkarim bir 10 gün falan daha kalacaksan kafayı yiyeceksin gibi görünüyor
Madem herkes aynı görüntü de en iyisi sen oraya uyum sağlamaya çalış en azından kendi sağlığın için...
Geçen gün şileye gidiyorum akşam vakti. Yani tam dönüş trafiğinin yoğun olduğu saatler... Yolda kaza olmuş bir kaç yerde bu nedenle kuyruğun ucu bucağı yok. Hava sıcak.. Otomobil kullanıcıları çıldırmış... 3 şeritli yolda tüm şeritlerden istanbula doğru akıyorlardı... Kolaysa bu şerit benim de... Baktım olacak gibi değil emniyet şeridinden gitmeye başladım. Gerci zaman zaman oradan da gelen olmuyor değildi. Kızıyorsun, bağırıyorsun ama kendi kendine sinirlenmekten öte bir şey olduğu yok... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Ben bu topiği açarken başıma gelecekelri bildimde ondan yazdım..Evet burada 2 kez kaza yaptım.Bir şerefsiz minübüsü benim geldiğime aldırmadan önüme kırdı bende onun ön sağ kapısına girdim Allah tam hasar yok sadece çok az gidon yamuldu,ama önemli değil o hali ile şu an gidiyorum.Ve dün gece bir başka öküz oğlu öküz geldiğimi göre göre önüme daldı tali yoldan (opel vectra) ve hafif sol yaparak yırtım ve benim sağ ayak basamağı adamın plakayı aldı götürdü.Tam su katılmamış öküz arıyorsanız buyurun van a gelin kaynıyor burada.....Lanet olsun _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız