Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Van'da motorsiklet kullanmayın!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Van'da motorsiklet kullanmayın!!!

Van'da motorsiklet kullanmayın!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Van'da motorsiklet kullanmayın!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın arkadaşlarım yaklaşık 50 gündür Van'dayım.Resmen buralarda motorsikleti bisikletle karıştırıyorlar.Trafikte takan makan yok motorsikletleri.Zaten trafik polisleride ne iş yapıyor burada anlamış değilim.Benden başka da motorsiklete tam techizatlı binen görmüyorum.Polis efendilerin yanından kasksızda geçtim sırf denemek için ...mık yok adamlar kardeşim kaskını bilem tak demiyor.Zaten öyle bir şeyde söyleseler "hemen benimi buldun memur bey,dönde şöyle etrafını bir bak" diye lafımıda söylerdim.50 günlük zaman sürecinde 4 defa kaza riski atlattım,adam-lar geldiğimi göre göre önüme çıkıyorlar ve ani frenle beraber üzerlerine direksiyonu çevirmemle beraber sanki hiç bir şey yokmuş gibi,daha doğrusu öküz gibi birde suratıma bakıyorlar.Tabii yemediği küfür kalmıyor.İnsan odun olmasın.Biraz ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekten durum burada böyle...Van dan yolu geçenlere veya geçeceklere duyurulur.
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kolaylık versin.................................
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende daha dikkatli ol dostum,kısa zamanda kimseyi eğitemiyeceğine göre tedbir sana düşüyor Dil çıkarıyorum
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıp oluo ama yaw. burda Vanlı bi arkadaşınız olaraktan lütfen. blackhawk kardeşim haklısın benim memleketimin insanı biraz umursamazdır. geçen senelerde bende gittim arabayla. adamlar tınmı arabayı ( sen motoru diosun bide ) arabayı tınmayan adam motoru hiç iplemez. neyse oraların insanı daha yeni yeni görmeye başladığı için bu tür şeyleri mazur gör. memleketimide karalama öyle Üzgünüm bütün hepsi öyle deil oradaki insanların. bazıları maganda (bunlar her yerde var) bazılarıda köyden şehre malzeme almak için geldikleri için trafiğe falan alışkın deiller o yüzden arasıra küçük problemler olabilir.

kazasız belasız sürüşler diliyorum...
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

numaniko, arkadaşım kimseyi kötülemiyorum.ama bu kadarınada umursamamazlıktan gelmek cahillik olur benim için.Daha bu gece saat 20:30 da maraş caddesinde normal bir seyir halinde iken ve adam gözümün içine baka baka önüme normal bir eda ile dalıverdi ve yerlerde belediye tarafından daha yeni sulanmıştı.kırdım üzerine direksiyonu ve bastım gaza adamın umurunda bilem değil,ruh gibi hala suratıma bakıyor,bu kadarda olmazki!!!!!
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi valla Allah kolaylık versin.Dikkat etmek daha doru alışırsın ona göre kullanırsın.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 07.08.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memleketimin neresinde kanun, düzen var ki Van'da olsun?
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 07.08.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk abi ne desen haklısın. yolda yürüyen adam bile arabayı tınlamıo. bu memleketimin büyük bi sorunu. araçları ne olarak görüolar acaba Çok gülüyorum eğitim şart... Dil çıkarıyorum
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

numaniko, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, hertürlü allah yardımcınız olsun elbisede yakışmış allaha emanet olun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı memlekette okuz cok sen onları bosver aldırıs etmıyıcen..okuz cok dıyıp dıkkatlı gıdıcen Dil çıkarıyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, sen orada ne kadar kalacaksın? Yok korkarim bir 10 gün falan daha kalacaksan kafayı yiyeceksin gibi görünüyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Madem herkes aynı görüntü de en iyisi sen oraya uyum sağlamaya çalış en azından kendi sağlığın için...

Geçen gün şileye gidiyorum akşam vakti. Yani tam dönüş trafiğinin yoğun olduğu saatler... Yolda kaza olmuş bir kaç yerde bu nedenle kuyruğun ucu bucağı yok. Hava sıcak.. Otomobil kullanıcıları çıldırmış... 3 şeritli yolda tüm şeritlerden istanbula doğru akıyorlardı... Kolaysa bu şerit benim de... Baktım olacak gibi değil emniyet şeridinden gitmeye başladım. Gerci zaman zaman oradan da gelen olmuyor değildi. Kızıyorsun, bağırıyorsun ama kendi kendine sinirlenmekten öte bir şey olduğu yok...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.09.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu topiği açarken başıma gelecekelri bildimde ondan yazdım..Evet burada 2 kez kaza yaptım.Bir şerefsiz minübüsü benim geldiğime aldırmadan önüme kırdı bende onun ön sağ kapısına girdim Allah tam hasar yok sadece çok az gidon yamuldu,ama önemli değil o hali ile şu an gidiyorum.Ve dün gece bir başka öküz oğlu öküz geldiğimi göre göre önüme daldı tali yoldan (opel vectra) ve hafif sol yaparak yırtım ve benim sağ ayak basamağı adamın plakayı aldı götürdü.Tam su katılmamış öküz arıyorsanız buyurun van a gelin kaynıyor burada.....Lanet olsun
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.09.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun be kardeşim burası türkiye
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.09.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok ıyı bılıyorum.bende orada 3 ay kaldım

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal