Tarih: 08.08.2006 - 12:30 Mesaj konusu: Sepetli motosiklete ruhsat
Sepetli motosiklet ile sepetsiz motosiklet arasında ruhsat bakımından bir farklılık var mıdır?Yani ruhsatta, sepetli ise sepetli ibaresi yer alır mı? Sepet taktırılmışsa, tıpkı arabada olduğu gibi çeki demirinin projesinin çizilmesi gibi bir olay var mı?
Yasal olarak sepet takabilmen için ruhsata işletmen gerekiyor. Ayrıca alacağın sepetinde şasi numarasının, uygunluk belgesinin olması gerekiyor. Yasa ciddi bir şekilde uygulanmıyor ama kanunlar bu şekilde...
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5497 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 08.08.2006 - 18:18 Mesaj konusu:
jeytan demiş ki:
herkes ruhsata bak diyo bence bin gez hiç bakma kafanı karıştırma :P yuhaha
Daha dördüncü mesajında şu verdiğin cevaba bak.
Ne amaçla giriyorsunuz kardeşim bu siteye _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
rico benim yorumuma karışına kadar işine bak sataşma amacın ne:(
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
mesajım 5 olsa ne olur 500 olsa ne olur burda amaç dürüstlük deilmi yeni olabilirim bana yardım edecene hakaret dogru olan bumu:) altın kapı gümüş kapıya muhtaçtır _________________ BYZY SATANI BYZ BELE?E VERYRYZ.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5497 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 08.08.2006 - 20:23 Mesaj konusu:
1:rico değil riko.
2:Sana hakaret etmedim.(henüz)
3:Herhangi bir yardım talebin olursa seve seve ederiz,ama yardım için sorulan bir soruya senin verdiğin türden alaycı cevapları sevmiyoruz.
4:Mesaj sayısı tabiiki önemli değil,beni rahatsız eden henüz ilk 5 mesajındaki uslübün (adam olacak çocuk misali) _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız