Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Skygo sg125-30 Racing

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Skygo sg125-30 Racing
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
okan4037
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ÖtEkY DüNyA

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Skygo sg125-30 Racing Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler bır motor arastırdım cok hosuma gıttı 125 cc hondacbr125 e benzıyor çullas grup dıye bır fırma getırıyor bana cok hos geldı fıyatı ıse 1900$ yanı 3000 ytl den az 1 yıllık kaskoda bedava internet sitesi
http://www.cullas.com/motor/ Dil çıkarıyorum

Teknik Verileri

Maksimum Yük (Kg) : 160
Net Ağırlık (Kg) : 140
Boyut (mm) : 2025x745x1130
Aks Mesafesi (mm) : 1330
Yerden Yükseklik (mm) : 150
Maksimum Hız (Km/h) : 95
Motor : 125cc 4 zamanlı su soğutmalı tek silindirli motor
Benzin Deposu (Lt) : 13
Yakıt Tüketimi (1/100 km) : 2,2
Maksimum Güç (Hp / Devir) : 13,6/8500
Motor Modeli : 156MI-2
Çalıştırma : Elektrikli/Vurmalı
Akü : 12V-7Ah
Fren : Ön:Disk Arka:Kampana
Fren Tipi : Ön:El Arka:Ayak
Teker : Ön:2,75-18 Arka:3,00-18

Garanti'den Çıkma Nedenleri Aşağıda Listelenmiştir Garanti Ürün Sigorta Dosyası İndirme
Motorun yağsız çalıştırılması
Periyodik bakımlarının zamanında yaptırılmaması
Yetkili servisler dışında bakım ve onarımını yaptırmak
Taşıma kapasitesinin üzerinde yük taşınması
Kazalardan dolayı oluşacak hasarlar
Yanlış yakıt kullanımı
Onarımlarda orjinal yedek parça kullanılmaması
Hava filtresinin zamanında değiştirilmemesi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saf kan çinmi buda alt sehbasından dandik olduğu belli Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okan4037
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ÖtEkY DüNyA

MesajTarih: 08.08.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ewet cın ama su sogutmalı uretıcı fırma lifan dıkatnızı cekerım Dil çıkarıyorum
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.08.2006 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzele benziyor aslında nasıl olsa çin malı kullanıyorum alıştım ben çine Göz kırpıyorum
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.08.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw alt sehpalı racing mi olur cın belli
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 19.08.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorum yok Çok gülüyorum

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 19.08.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm.güçlü de.14 hp ye yakın.ama kalitesiz olduğu heryerinden belli
ben olsam üstüne 2000 ytl daha koyup 2.el bi gs500 ya da cbf250 alırdım
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yilmaztahsin
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Avcylar

MesajTarih: 19.08.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bende anlamadım kanuni racer gibi bir şey ayrıca arka frende kampana hemde bir yıl garantili kaskolu değil değmez o motora 2,el cbr 125 al oparaya daha iyi edersin bence...
Başa dön
yilmaztahsin Çevrimdışı yilmaztahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2006 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanını de varya aynısı dıkkatlı bakın motora farları degişik yanlız baska ne farkı var tıtreşim cok fazla arkadasımda kanunisi var zangır zangır valla ozellıkle 70 den sonra oturus pozısyonu ıgrenç
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2006 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lifan bu bea. Alınır bence. En kaliteli çinli.
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

salcano da getirecekti bundan ama getirmedi galiba
?
yavrudoctor
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.09.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motoru alan kullanan olmadı mı hiç.bugün karaköyde mağazalarında gördüm 2680 lira ve galiba kasko da hediye.bu motor hakkında bilgisi olan varmı.
Başa dön
yavrudoctor Çevrimdışı yavrudoctor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kılosu cok agır degıl mı
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.09.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Reklam kokusu alırsam, karışmam. Ayrıca touring direksiyon bağırıyor orada neresi racing bunun? "İçi dolu turşucuk" gibi bir şey olmuş bu.
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 19.09.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanunideki racerın aynısı bu bi farkı yok ben o motora 3,000 ytl verene kadar gider cbf 150 gilen alırım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal