Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - en büyük biziz ! ! !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

en büyük biziz ! ! !

en büyük biziz ! ! !
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.08.2006 - 00:27    Mesaj konusu: en büyük biziz ! ! ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden mi?

- Motosiklet içerikli forumlarda en çok mesaj yazılan portal MD:

Toplam 566.368 mesaj

(Bu mesaj sayısına en yakın siteden nerdeyse iki kat fazla mesaj sayısına sahibiz)

- Kendisine rakip olan sitelerden 1-2 yıl sonra yayına başlamasına ragmen Türkiye'deki en fazla üye sayısına sahip Motosiklet Portalı:

29.370 Üye

-Sayfasına sayacını yerleştirdiği Top List lerin tümünde Motosiklet-Hobi kategorisinde açık ara birinci.

işte Türkiye'deki en önemli TopList ler ve Motordelisi..

http://www.iyinet.com/Kategori/20/Hobi/Hobi.html
http://www.webservis.gen.tr/Kategori/Hobiler/Hobiler.php
http://www.zirve100.com/default.asp?cat=57
http://www.trlist.gen.tr/?modul=kategori&id=81

-18 Kişilik yönetim kurulu olan ve GSİM den onaylanmış,tüzüğü olan,RESMİ bir spor kulübüyüz.
(Lafta degil Çok gülüyorum )

-Türkiye'nin heryerinde lokal yönetim kadrolurunu oluşturmaya başlamış ve Yönetim Kurulu kararlarıyla ülke çapında organize olmak için planlamara başlamış bir kulübüz.

-Sporcu Lisansı verebilen,mahalli ve Türkiye genelinde Motosiklet yarışları organize etme hakkına sahip bir kulübüz..

MOTORDELİSİ Türkiye'nin en organize,en verimli,en fazla üye sayısına sahip içeriği MOTOSİKLET den başka hiçbişey olmayan ,güçlü bir Spor Kulübü dür...

herzaman belirttiğim gibi biz bir SPOR Kulübüyüz,ciddi-profosyonel çalışan bir ekibimiz var,MotoGP dahil büyük organizasyonlarda aktif olarak görev alan,Federasyon,yarışçı kısacası camiadaki herkezin üyeliğinin oldugu bir portalız.
Menejerlik sistemini devreye sokarak genç pilotları yetiştirmeyi misyon edinmiş,CBR 125 seçmelerinde aktif olarak görev almış,Sporcu lisansı verebilen bir kulübüz.

Motordelisi 8 as,8 yedek olmak üzere 16 kişilik bir yönetim kuruluna sahip,bunun yanısıra divan heyeti,denetleme kurulu da var,

Bunların dışında
Gezi-Etkinlik komitesi
Lokal yönetimler
Sayman
Basın ve Halkla ilişkiler Sorumlusu
Spor Şubesi

gibi departmanlarını oluşturmuş,
dernekler masası ve VALİLİK tarafından onaylanan 10 resmi defteri,mali müşaviri,hukuk danışmanı,hatta egitimlerde görev alan Travma-Sağlık uzmanına bile sahip olan bir kulübüz..
Ayrıca GSİM nin bizden isteği üzerine kulübümüzün sözleşmeli ANTRONOR ü bile var,kim derseniz geçen yılın TMF Şampiyonu BArış TOK,kendisi MDSK nın Antrönörüdür.

Tüzüğümüz geregi,sosyal tesisler kurabilir,arama-kurtarma çalışmalarına katılabilir,üst kullanım hakkı isteyebilir,Uluslararası Festivaller,spor müsabakaları düzenleyebiliriz.
Tüm bunlar bizim büyüklüğümüzün en büyük göstergesidir.

Peki nedir bu MOTORDELİSİ'nin hikayesi derseniz,aşagıdaki linke tıklayın:
http://www.motordelisi.com/ftopict-22566.html

Üçüncü şahıslara duyrulur..

En son HakanDincer tarafından 27.11.2006 - 18:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 09.08.2006 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum :3 helal be bize valla göğsüm kabardı birdennn Alkışlıyorum :3
hakan ağbi seni bergamada gördüm..havandan geçilmiyo valla Çok gülüyorum
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.08.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet burayı seviyorum yakında 3. senemi doldurcam. Nice senelere.. Sonuna kadar katılıyorum & tebrik ediyorum.
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 09.08.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yaw walla süper böle bi sitede üye olmak çok güzel bi duygu bide bunları duyunca dahada iii oldu walla Alkışlıyorum Alkışlıyorum :P
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 09.08.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

helal be bize valla göğsüm kabardı birdennn
hakan ağbi seni bergamada gördüm..havandan geçilmiyo valla

tabikide biziz ve büyümeye de dewam edecegizzz Dil çıkarıyorum
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 09.08.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende çok mutlu oldum....daha siteye yeni katıldım ama herşey süper ,çok samimi herkes birbiriyle( umarım banda alışırısnız Gülümsüyorum )sitenin bu kadar aktif olduğunu bilmiyordum..valla çok güzel yaaa :P :P :P
hadi bakalım büyüyüp dahada kocaman olalım Alkışlıyorum
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.08.2006 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buralara gelmekte katkısı olan tum MD lere tebrıkler, tesekkurler..

Umarım bu yukarıda yazılanların kat ve kat fazlalarını yapabılırız gelecekte.. Dil çıkarıyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 09.08.2006 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e bu kadar emegınızın karsılıgıda bu tabı gerçekten gurur verıcı Alkışlıyorum
trk
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm emeği geçenlere teşekkürler,bu başarıya yenilerinin eklenmesi dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
trk Çevrimdışı trk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2006 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal be biz neymişiz :3 :3 :3
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli sayısı hergün artıyor :P gurur verici bir tablo Alkışlıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 09.08.2006 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten gurur verici bir tablo... Gülümsüyorum

Türkiye'nin en iyi motosiklet portalı olmak kolay değil.

Hep beraber daha güzel günlere inşallah... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 07:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliyim gözü kara deliyim...gezerim motorumla gezerimm heyy.
en büyük motor delisi bir de FENERBAHÇE
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GENUINERIDER
Üye
Üye

Nereden: KYLYS

MesajTarih: 09.08.2006 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar deli başka nerede toplanabilirki?
GENUINERIDER Çevrimdışı GENUINERIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 09.08.2006 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gurur duydum bağlı olduğum oluşum ile. Daha bilinçli ve profesyonel motosiklet sürücüleri yaratmak için motordelisi.com Göz kırpıyorum

Birde küçük özeleştiri yapayım :

Forumda eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının daha fazla olması gerekir diye düşünüyorum. Elbette eğitim adına bir çok yazı ve çizim var fakat bunların daha görülür hale getirilmesi gerekir diyorum Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal