Tarih: 09.08.2006 - 00:27 Mesaj konusu: en büyük biziz ! ! !
Neden mi?
- Motosiklet içerikli forumlarda en çok mesaj yazılan portal MD: Toplam 566.368 mesaj (Bu mesaj sayısına en yakın siteden nerdeyse iki kat fazla mesaj sayısına sahibiz)
- Kendisine rakip olan sitelerden 1-2 yıl sonra yayına başlamasına ragmen Türkiye'deki en fazla üye sayısına sahip Motosiklet Portalı:
29.370 Üye
-Sayfasına sayacını yerleştirdiği Top List lerin tümünde Motosiklet-Hobi kategorisinde açık ara birinci.
işte Türkiye'deki en önemli TopList ler ve Motordelisi..
-18 Kişilik yönetim kurulu olan ve GSİM den onaylanmış,tüzüğü olan,RESMİ bir spor kulübüyüz.
(Lafta degil )
-Türkiye'nin heryerinde lokal yönetim kadrolurunu oluşturmaya başlamış ve Yönetim Kurulu kararlarıyla ülke çapında organize olmak için planlamara başlamış bir kulübüz.
-Sporcu Lisansı verebilen,mahalli ve Türkiye genelinde Motosiklet yarışları organize etme hakkına sahip bir kulübüz..
MOTORDELİSİ Türkiye'nin en organize,en verimli,en fazla üye sayısına sahip içeriği MOTOSİKLET den başka hiçbişey olmayan ,güçlü bir Spor Kulübü dür...
herzaman belirttiğim gibi biz bir SPOR Kulübüyüz,ciddi-profosyonel çalışan bir ekibimiz var,MotoGP dahil büyük organizasyonlarda aktif olarak görev alan,Federasyon,yarışçı kısacası camiadaki herkezin üyeliğinin oldugu bir portalız.
Menejerlik sistemini devreye sokarak genç pilotları yetiştirmeyi misyon edinmiş,CBR 125 seçmelerinde aktif olarak görev almış,Sporcu lisansı verebilen bir kulübüz.
Motordelisi 8 as,8 yedek olmak üzere 16 kişilik bir yönetim kuruluna sahip,bunun yanısıra divan heyeti,denetleme kurulu da var,
Bunların dışında
Gezi-Etkinlik komitesi
Lokal yönetimler
Sayman
Basın ve Halkla ilişkiler Sorumlusu
Spor Şubesi
gibi departmanlarını oluşturmuş,
dernekler masası ve VALİLİK tarafından onaylanan 10 resmi defteri,mali müşaviri,hukuk danışmanı,hatta egitimlerde görev alan Travma-Sağlık uzmanına bile sahip olan bir kulübüz..
Ayrıca GSİM nin bizden isteği üzerine kulübümüzün sözleşmeli ANTRONOR ü bile var,kim derseniz geçen yılın TMF Şampiyonu BArış TOK,kendisi MDSK nın Antrönörüdür.
Tüzüğümüz geregi,sosyal tesisler kurabilir,arama-kurtarma çalışmalarına katılabilir,üst kullanım hakkı isteyebilir,Uluslararası Festivaller,spor müsabakaları düzenleyebiliriz.
Tüm bunlar bizim büyüklüğümüzün en büyük göstergesidir.
Tarih: 09.08.2006 - 01:54 Mesaj konusu:
valla bende çok mutlu oldum....daha siteye yeni katıldım ama herşey süper ,çok samimi herkes birbiriyle( umarım banda alışırısnız )sitenin bu kadar aktif olduğunu bilmiyordum..valla çok güzel yaaa :P :P :P
hadi bakalım büyüyüp dahada kocaman olalım _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Buralara gelmekte katkısı olan tum MD lere tebrıkler, tesekkurler..
Umarım bu yukarıda yazılanların kat ve kat fazlalarını yapabılırız gelecekte.. _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Tarih: 09.08.2006 - 07:09 Mesaj konusu:
deliyim gözü kara deliyim...gezerim motorumla gezerimm heyy.
en büyük motor delisi bir de FENERBAHÇE _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 09.08.2006 - 07:28 Mesaj konusu:
Gurur duydum bağlı olduğum oluşum ile. Daha bilinçli ve profesyonel motosiklet sürücüleri yaratmak için motordelisi.com
Birde küçük özeleştiri yapayım :
Forumda eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının daha fazla olması gerekir diye düşünüyorum. Elbette eğitim adına bir çok yazı ve çizim var fakat bunların daha görülür hale getirilmesi gerekir diyorum _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız