Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Emniyet seridinden gidenlere kesin Ceza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Emniyet seridinden gidenlere kesin Ceza

Emniyet seridinden gidenlere kesin Ceza
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
intercom
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul/Anadolu yakasi

MesajTarih: 09.08.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Emniyet seridinden gidenlere kesin Ceza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaslar, Istanbulda ve özellikle E-5 i kulanan arkadaslar dikkatli olun! Tüm polis ekibleri, evvelden göz yumduklari Emniyet seridi ihlaline (emniyet seriden gitmek) KESIN ceza yaziyorlar!

Beni cevire cevire ahbab oldugumuz bir trafik polisi üc gün evvel tüm ekiblere "emiyet seridini ihlal eden motorlara kesin ceza kesilecek" diye beni uyardi.

Dün Mecidiyeköyde, bu sabah da Kadikoy-Mecideiyeköy arasindaki tüm ekiblerin önü Motorlarla ve tartisan motorcularala dolu idi.

bilgilerinize
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında e-5 de almazlar motorları ^321
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emniyet şeridi motorlar için serberst değil mi?yoksa göz mü yumuluyordu?
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emniyet şeridi elbette diğer araçlar iin olduğu gibi motosikletlere de yasak ama yoğun trafik ve akıcılık için ses çıkartılmıyordu. Demek ki bi yerlerden sert bir uyarı almışlar.

Dikkat etmek gerekir.
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen köprüye doğru giderken beşiktaşın oralarda bi yerde benide çevirdiler uyardılar. Eyvallah dedim devam ettim. Police amcalara yaklaştığınızda çıkın emniyet şeridinden sora girin tekrar. Gülümsüyorum
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünyanın en karmaşık ülkesinde yaşıyoruz. Emniyet şeridinde 150 ile gidenlere de karşıyım fakat emniyet şeridinden gitmeyen motosiklet duran trafikte nereden gidecek? Aralarda slalom mu yapmalı? Yoksa otolar gibi şeridi ortalayıp mı gitmeli. Sizce trafikte diğer otolar, otobüsler, kamyonlar şeridinde giden sizi sallar mı? Laf olsun diye kural var işte...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
Police amcalara yaklaştığınızda çıkın emniyet şeridinden sora girin tekrar. Gülümsüyorum

Ben de aynen öyle yapıyorum Deli Kadir !...

Başka türlü çekilmez bu trafik.. Heh he...

Biz gazlayip giderken arabaların içinde kafesçiler mosmor oluyor var yaaaaaaaa !
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar emniyet şeridini amacı dışında (yani Ambulans,İtfaiye vs.nin geçişi,bir kaza yada arıza halinde duraklamak gibi) kullanmak her araç için cezai işlem gerektirir.Bugüne kadar gerek otomobil sürücüleri,gerekse motosikletliler (kuryeler özellikle) burayı bir trafikten kaçış yolu olarak kullanıyorlardı ancak yasa uygulayıcılar bu yasanın daha sıkı bir şekilde uygulanması gerektiğine kanaat getirmişler anlaşılan...

Zor durumda kalmamak için gerekli haller dışında (adı üstünde) "emniyet şeridi"ni kullanmayalım...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru söylüyorsunuz fakat.okmeydanı,hatta bazen haliçten başlayan köprü trafiğinde emniyet şeridini kullanmamak çok zor.gerçi bahsettiğim şeride ne ambulans sığar,ne de polis arabası.buralarda da ceza yiyeceksek işimiz zor.
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed demiş ki:
emniyet şeridi motorlar için serberst değil mi?yoksa göz mü yumuluyordu?

serbest olur mu kardesım Çok gülüyorum buarada basıma gelen ilginc bi olayı anlatayım arabayla istocdan FSM ye dogru gıdıyorum sanırım çaglayan kemerburgaz sapagındaydım gec kalmısım trafık full emnıyet serıdındeyım onumde ve arkamda arabalar sanırım 12-15 araba olmusuz konvoy yaptık sankı baktım ılerde polıs aha dedım yandık kendımı ensagdan en sola yavas yavas attım dıger araclar ya 4. serıde yada 3. serıde gectı hemen kafama sapka gozluk arabanın guneslıklerını fılan ındırdım artık ne ıse yarayacaksa polıslerın yandan gecerken şok oldugum bir manzara vardı bır memur yolun 4.ile 3. şeridinin arasında elınde fiş bı saga bakıyo plaka yazıyo bı sola bakıyo plaka yazıyo yanı orda enaz 20 araca ceza yasmıstır yıllardır bır polısı bukadar sınırlı gormemıstım
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman klasik metoduma geri döneceğim ben; bekleyen otomobiller arasında slalom!

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Madem emniyet şeridinden efendi efendi gitmemize artık izin vermiyorlar bu durumda şeritler arasında slalom yaparken çakacaksın kornayı selektörü, bol bol aragaz vereceksin ve arka lastiği sağa sola kaydıra kaydıra ilerleyeceksin, manyak geliyor diye bak ne güzel kaçışıyor arabalar. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, sen bıldıgın yoldan şaşma kardeşim
Başa dön
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 09.08.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun emniyet şeridinde kapladığı alan nedirki trafikte minimum yer kaplıyoruz, istendiği anda sağa dışarı veya tekrar trafiğe karışabiliriz illa bizle uğraşıcaklar Öfkeliyim

onlyrider, sana katılıyorum araba gibi şerit kapatıp giden motorlarada pek sağlıklı bakılmıyo ne yazikki Öfkeliyim
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emnıyet serıdın de bekleyen polısınde basına kotu olay gelebılır arkadan kaptıran bır araba kotu sonuclar dogurur zaten polıslerımız gnelde vıraj ıclerınde ve yanında agac olan yerlede beklıyor gozukmemek ıcın .....bununla ılgılı bı vıdeo vardı bulunca buraya lınkını verıcem
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takıl kafana gore baktın polıs at en sola motoru maxımum 6,7 sanıye polısı geç tekrar sağa 6,7 sanıye bitti işte bukadar basit işte kımse motorla ugraşmasın bosuna araba gıbı gıdeceksem ne anladım motor surmekten ben dur frene bas yok bekle kask kafanda guneş tepede yandım bak şimdiden valla ^4 ^4 :hıım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal