Tarih: 09.08.2006 - 12:10 Mesaj konusu:
dün sabah her zamanki gibi evimden işe doğtu yola çıktım ana yolda 70 - 80 km hızla seyrederken ticari taşıtlar için yolcu indirme cebi olan yer meğer süs için yapılmış cebin hemen dışında kangoo marka bi araç yolcu alıyodu ki ben hareket halinde zannediyordum 10 - 15 metre kala fark ettim aracı o arada frene basmış olsaydım şu an bu yazıları yazamıyor olacaktım o hızla hızımı hiç kesmeden motosikleti tam taksinin sol köşesine çarptım neyseki kafamda kask vardı ama o çarpmanın etkisiyle cebimdeki tlefon ve kafamdaki kask benden önce havalanmıştı çarpma esnasında zaten şoktaydım kaskın kafamdan fırlaması bana 2. şoku yarattı. neyse ki hastaneye felan kaldırdılar sol yanım komlple ağrıyor işin ilginç tarafı o kadar kötü bi kazayı çok ufak 2 tane sıyrıkla atlattım ama testislerim ağır hasar gördü zaten fotoğraflar ne kadar acı çektiğimi gösterecektir size bu gün kaza raporunu aldım ve bütün suçu bana yüklemişler masrafımı sigortada ödemeyecek haliyle yani bu haberle 2. bi kaza daha geçirmiş oldum
Büyük gecmis olsun kardesim, Allah daha beterinden korusun , saklasın :!: _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
geçmiş olsun kardeşim.mal canın yongasıdır ama can tabiki daha kıymetli olsun üzülme.ama buradan çıkarman gereken bir ders var:kaskını takmışsın eyvallah!fakat kaskının kemerini bağlamamışsın anladığım kadarıyla.kaskı takmak kadar çene bağlantısını yapmakta önemli.çok geçmiş olsun. _________________ SÖYLESEM TESYRY YOK,SUSSAM GÖNÜL RAZI DE?YL...
HONDA - VARADERO
35 U 4358 B Rh(+)
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.08.2006 - 12:17 Mesaj konusu:
Gemiş olsun.Allah korumuş diyelim ama dikkatimizi arttırmamız lazım.
Ne olursa olsun yeşil ışıkta bile geçerken kırmızı yanan yoldan araba
çıkarmı diye kontrol ediyorum.
Önünde giden aracında her an duracağını düşünmek lazım ona göre
takip mesafesi bırakmak lazım.
Bu durumda suçu sana vermeleri normal arkadan vurmanın kurtuluşu yok
Tekrar geçmiş olsun. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Çok geçmiş olsun,hakikaten ucuz atlatmışsın daha kötüde olabilirdi,depoyu öyle görünce içim ürperdi. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız