Daha once sizlere danistigim ve karar kildigim Mct 250 yi yakin zamanda alacagim.(Ehliyeti bekliyorum) Fakat ehliyeti alana kadar bu motoru alip bir takim modifiye islemleride gerceklestirmek istiyorum. Örn: Airbrush, Camurluklarin sokulup mat bir renge boyamak yada carbondan yeni camurluk yapmak, 20-25 ledden olusan kendim tasarlayacagim bir stop lambasi, Jantlari krom kaplatmak gibi yada degistirmek, egzostu kesip guzel bir sekil vermek yada yeni bir egzost uygulamasi.
Uzerinde oynadigim bir resim var bu resim i biraz yorumlayabilirmisiniz. Tabi bahsettegim hersey bu resimde yok...
Not: Resim forumdaki bir arkadasin moturudur. Umarim kendi motorunu bu sekildede begenir. Google MCT konusunda yetersiz kaldida biraz :P
tek kelime ile mükemmel olmuş..her ne kadar sanal olsada..senin elinde bu aletin bunun gibi bişey olacağına inanıyorumm..tebrik ederim..bu aleti görünce kendisinin mct250 olduğuna inanamadım bi an..helal olsun
Tarih: 09.08.2006 - 15:33 Mesaj konusu:
madem bu kadar modifikasyona gideceksin uygun fiyata 98-99 model bir japon cruiser al onunla oyna .......çindir mindir , iyidir kötüdür o ayrı mesele ama yazık etme yep yeni alete...... _________________ Always Innovate , Never Imitate
madem bu kadar modifikasyona gideceksin uygun fiyata 98-99 model bir japon cruiser al onunla oyna .......çindir mindir , iyidir kötüdür o ayrı mesele ama yazık etme yep yeni alete......
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 09.08.2006 - 16:51 Mesaj konusu:
Abi inşallah istediğin gibi güzel olur.. Fotodaki süper olmuş. Ama motor'a verdiğin kadar parayı modifiye için mi harcicaksın yani Sonuçta bu bi çin malı (ben 1 senedir kullanıyorum fena motor değil MCT ama sonuçta çin malı) ne zaman ne yapacağı belli olmaz. İlerde canını sıkar satmak istersin yaptığın modifiyeye rağmen motoru ucuza satmak zorunda kalırsın vs vs... _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 09.08.2006 - 21:23 Mesaj konusu:
bence güzel olmuş ama renk birazdaha dikkat çekici olursa daha iyi olur birde kromajlı sisibar ve gene kromajlı sinyaller ve sis farları artı çok ledli stop yerine daha klasik küçük ama tatlı stop takarsan ve egsoz çıkışlarını sağlı sollu motorun iki tarafına çift çıkışlı yapıp yani 4 egzoz olacak sekilde birde gidon yerine ön maşaları uzatırsan mükemmel bi chopper olur _________________ www.tekizmk.com
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1274 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 09.08.2006 - 21:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
madem bu kadar modifikasyona gideceksin uygun fiyata 98-99 model bir japon cruiser al onunla oyna .......çindir mindir , iyidir kötüdür o ayrı mesele ama yazık etme yep yeni alete......
Modifiye gercekten bir zevk benim icin. El emegi olsun guzel olsun istiyorum. Zaten motoru alir almaz goturup sokecegim butun parcalarini ama biraz dusunmem lazim tam ne yapacagim konusunda.
akanzi ben begendim motorumu eline saglık bende airbrush falan aldım kafamda bişiler var ama daha air brush konusunu incelemem gerek bir yerlerde biraz çalışma yapmam gerek daha başlayamadım bir türlü depodaki renk dersen bende bu tonlarda düşünmüştüm ama biraz daha canlı olarak düz renk tabi ama bu şekild eyapınca ruhsata rengi işletmen gerekecek bende eger yaparsam yine giriye yakın gümüşi bir renk desen çalışması yapacagım tamamen gri tonlara boyayıp bişiler deneyebilirim bölellikle ruhsat derdimde olmayabilir
Akanzi, abi takdir ettim gerçekten çok tatlı görünüyo... merak ediyorum sanırım bu dediğin modifiyeleri kendin yapıcaksın?? ne işle uğraşıyosun? birde hangi şehir?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız