Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mct 250 Sanal Modifiye (Gercek olacak)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mct 250 Sanal Modifiye (Gercek olacak)

Mct 250 Sanal Modifiye (Gercek olacak)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Akanzi
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Mct 250 Sanal Modifiye (Gercek olacak) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar,

Daha once sizlere danistigim ve karar kildigim Mct 250 yi yakin zamanda alacagim.(Ehliyeti bekliyorum) Fakat ehliyeti alana kadar bu motoru alip bir takim modifiye islemleride gerceklestirmek istiyorum. Örn: Airbrush, Camurluklarin sokulup mat bir renge boyamak yada carbondan yeni camurluk yapmak, 20-25 ledden olusan kendim tasarlayacagim bir stop lambasi, Jantlari krom kaplatmak gibi yada degistirmek, egzostu kesip guzel bir sekil vermek yada yeni bir egzost uygulamasi.

Uzerinde oynadigim bir resim var bu resim i biraz yorumlayabilirmisiniz. Tabi bahsettegim hersey bu resimde yok...

Not: Resim forumdaki bir arkadasin moturudur. Umarim kendi motorunu bu sekildede begenir. Google MCT konusunda yetersiz kaldida biraz :P

Yorumlar icin simdiden tesekkurler.

Başa dön
Akanzi Çevrimdışı Akanzi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aderans82
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 09.08.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile mükemmel olmuş..her ne kadar sanal olsada..senin elinde bu aletin bunun gibi bişey olacağına inanıyorumm..tebrik ederim..bu aleti görünce kendisinin mct250 olduğuna inanamadım bi an..helal olsun
Başa dön
aderans82 Çevrimdışı aderans82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 09.08.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEğişik bişey olmuş walla Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 09.08.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem bu kadar modifikasyona gideceksin uygun fiyata 98-99 model bir japon cruiser al onunla oyna .......çindir mindir , iyidir kötüdür o ayrı mesele ama yazık etme yep yeni alete......
Akanzi
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik demiş ki:
madem bu kadar modifikasyona gideceksin uygun fiyata 98-99 model bir japon cruiser al onunla oyna .......çindir mindir , iyidir kötüdür o ayrı mesele ama yazık etme yep yeni alete......

Sence yazik mi olmus?

O yep yeni alet canavar bisi olack isallah...
Başa dön
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 09.08.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahane şahane süper olmuş walla çok beğendim kazası belasız sürüşler
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi inşallah istediğin gibi güzel olur.. Fotodaki süper olmuş. Ama motor'a verdiğin kadar parayı modifiye için mi harcicaksın yani ? Sonuçta bu bi çin malı (ben 1 senedir kullanıyorum fena motor değil MCT ama sonuçta çin malı) ne zaman ne yapacağı belli olmaz. İlerde canını sıkar satmak istersin yaptığın modifiyeye rağmen motoru ucuza satmak zorunda kalırsın vs vs...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 09.08.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel olmuş ama renk birazdaha dikkat çekici olursa daha iyi olur birde kromajlı sisibar ve gene kromajlı sinyaller ve sis farları artı çok ledli stop yerine daha klasik küçük ama tatlı stop takarsan ve egsoz çıkışlarını sağlı sollu motorun iki tarafına çift çıkışlı yapıp yani 4 egzoz olacak sekilde birde gidon yerine ön maşaları uzatırsan mükemmel bi chopper olur Dil çıkarıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 09.08.2006 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akanzi
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Modifiye gercekten bir zevk benim icin. El emegi olsun guzel olsun istiyorum. Zaten motoru alir almaz goturup sokecegim butun parcalarini ama biraz dusunmem lazim tam ne yapacagim konusunda.

Sedef boya konusundada dusuncelerim var yanar donerli boyami yapsam diyede dusunmuyo degilim..

yeni bir photoshop lamak lazim MCT yi.
:hıım
Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 09.08.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok orjinal bi sanal modifiye olmuş kardeşim bence de güzell Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 09.08.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MCT oldukça güzel görünüyor. Dil çıkarıyorum sende yap böle bişi
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WhiteCrow
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akanzi ben begendim motorumu Dil çıkarıyorum eline saglık bende airbrush falan aldım kafamda bişiler var ama daha air brush konusunu incelemem gerek bir yerlerde biraz çalışma yapmam gerek daha başlayamadım bir türlü depodaki renk dersen bende bu tonlarda düşünmüştüm ama biraz daha canlı olarak düz renk tabi ama bu şekild eyapınca ruhsata rengi işletmen gerekecek bende eger yaparsam yine giriye yakın gümüşi bir renk desen çalışması yapacagım tamamen gri tonlara boyayıp bişiler deneyebilirim bölellikle ruhsat derdimde olmayabilir Çok gülüyorum
Başa dön
WhiteCrow Çevrimdışı WhiteCrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eros_1983
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.08.2006 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akanzi, abi takdir ettim gerçekten çok tatlı görünüyo... merak ediyorum sanırım bu dediğin modifiyeleri kendin yapıcaksın?? ne işle uğraşıyosun? birde hangi şehir?
Başa dön
eros_1983 Çevrimdışı eros_1983 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 22.08.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten guzel fıkırler we guzel olms.ama bnce orjınal daha guzel.eglıyetın we motorun hayırlı ugurlu olsun
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal