Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehliyeti alırken

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehliyeti alırken

Ehliyeti alırken
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Ehliyeti alırken Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sertifikayı aldıktan sonra ; ehliyeti almak için dosya parası falan vermek gerekiyor mu ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GoneWithTheWind
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım
55 YTL civarı harç ödemen gerekiyor.
30 YTL Ehliyet bedeli
Başa dön
GoneWithTheWind Çevrimdışı GoneWithTheWind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.08.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklasık 100 YTL ye mal oluyor trafıktekı ıslemler..

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2006 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlık raporu var bide
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç defa sağlık raporu alıcaz ; kursa başlarken aldık ...
antiochos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben pazartesi günü ehliyetimi aldım 54.9 ytl maliye veznesine, 30 ytl de polise veriliyor. eğer önceden alınmış herhangi bir ehliyetiniz varsa dosyaya gerek yok sadece 1 ytl karşılığı bir form alıp dolduruyosun şoförler esnaf odasından onun dışında tek kuruş gerekmiyor.

cbr 125r

En son antiochos tarafından 09.08.2006 - 19:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
antiochos Çevrimdışı antiochos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 ytl. ehliyet kart bedeli. bunun dışında ücret gerekmiyor. (ancak sürücü kursları dosya bedeli diye [7 ytl.] bunu 25-30 ytl ye tanzim edip trafik bürosu/şubesi ne tanzim ediyorlar. aslın da başlangıçta bu ücret zaten verildi.)
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi biz bu dosya parasını vermek zorundamıyız ; yoksa bağış adı altındamı alıyorlar . . .
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sizin kurs ile aranızdaki aşka ve sizin yaklaşım kaabiliyetiniz ile sınırlı. Siz ehliyet kursuna gidiyorsunuz, size tam pansiyon vari bir ûslup ile vaad ediliyor, sonra bunlar çıkıyorsa hoop demeyi bileceksiniz. sizin kurs haricindeki gideriniz 29 ytl. Trf. büro/şubesin de ödeyeceğiniz kart bedeli (değerli kâğıt)
kumsalll
Üye
Üye

Nereden: Istanbul (Çanakkale)

MesajTarih: 10.08.2006 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim B ehliyetim var bu durum da A2 yi çıkarırken ne kadar ödeme yapmam gerekecek trafiğe?
Başa dön
kumsalll Çevrimdışı kumsalll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
evrenk
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de B ye A2 eklettim 5YTL dosya parası, 54,90 YTL vergi dairesine harç, 30 YTL kart bedeli toplam 90,00 YTL'ye patladı İzmir.

2004 Honda CBX 250 Twister
Başa dön
evrenk Çevrimdışı evrenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hem A2, hem B kaça mal oluyor
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28 ağustosta yapılacak sınav için evrakları en geç ne zaman teslim edebilirim?
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 10.08.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b den a2 almak yaklaşık kurs ücreti hariç 25 yazılı sınav.35 sağlık raporu. 50 direksiyon 89 trafikte veriliyor toplam 210 ytl civarı tutuyor eğer sıfırdan a2 alınacaksa bu biraz daha fazla ben yeni aldım tekirdağ...
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 10.08.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben bıraz once araba ehlıyetı ıcın verdım gerçı babama verdırdım o ıstedı almamı 30 ytl ıstedıler bende babam verır dedım Çok gülüyorum
+ polısten bahsedıyorum oburlerını unuttum cunku 6ay once kazanmıştım Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal