Arkadaşlar sertifikayı aldıktan sonra ; ehliyeti almak için dosya parası falan vermek gerekiyor mu ? _________________ BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ . . .
Tarih: 09.08.2006 - 19:47 Mesaj konusu:
ben pazartesi günü ehliyetimi aldım 54.9 ytl maliye veznesine, 30 ytl de polise veriliyor. eğer önceden alınmış herhangi bir ehliyetiniz varsa dosyaya gerek yok sadece 1 ytl karşılığı bir form alıp dolduruyosun şoförler esnaf odasından onun dışında tek kuruş gerekmiyor. _________________ herkes delirmi? yaw...
cbr 125r
En son antiochos tarafından 09.08.2006 - 19:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
29 ytl. ehliyet kart bedeli. bunun dışında ücret gerekmiyor. (ancak sürücü kursları dosya bedeli diye [7 ytl.] bunu 25-30 ytl ye tanzim edip trafik bürosu/şubesi ne tanzim ediyorlar. aslın da başlangıçta bu ücret zaten verildi.) _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Şimdi biz bu dosya parasını vermek zorundamıyız ; yoksa bağış adı altındamı alıyorlar . . . _________________ BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ . . .
o sizin kurs ile aranızdaki aşka ve sizin yaklaşım kaabiliyetiniz ile sınırlı. Siz ehliyet kursuna gidiyorsunuz, size tam pansiyon vari bir ûslup ile vaad ediliyor, sonra bunlar çıkıyorsa hoop demeyi bileceksiniz. sizin kurs haricindeki gideriniz 29 ytl. Trf. büro/şubesin de ödeyeceğiniz kart bedeli (değerli kâğıt) _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
ben de B ye A2 eklettim 5YTL dosya parası, 54,90 YTL vergi dairesine harç, 30 YTL kart bedeli toplam 90,00 YTL'ye patladı İzmir. _________________ .:. Kazasyz - Belasyz - Cezasyz sürü?ler .:.
b den a2 almak yaklaşık kurs ücreti hariç 25 yazılı sınav.35 sağlık raporu. 50 direksiyon 89 trafikte veriliyor toplam 210 ytl civarı tutuyor eğer sıfırdan a2 alınacaksa bu biraz daha fazla ben yeni aldım tekirdağ...
Tarih: 10.08.2006 - 11:05 Mesaj konusu:
valla ben bıraz once araba ehlıyetı ıcın verdım gerçı babama verdırdım o ıstedı almamı 30 ytl ıstedıler bende babam verır dedım
+ polısten bahsedıyorum oburlerını unuttum cunku 6ay once kazanmıştım _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız