Motoru aldıgım paranın 3/1 ceza aldım..
Kasksızlıktan 49 ytl.
Ehliyet yetersizliginden 600 ytl..
Kask cezasını ödedim,%25 indirim uyguladılar.Diger ceza için 9 (19'una kadar)gün sürem var,yani %25 indirimden faydalanmam için.
Birde belli bir süre içinde bu cezaya itiraz etme hakkım var,eger edersem ve itirazım kabul olmaz ise %25 lik indirim hakkımıda kaybedebilirim.
bu durumda ne yapabilirim,konuyla ilgili olarak bilgi verirseniz sevinirim _________________ Mondial 150HS//Kyrmyzy Elmaly?eker
Tarih: 10.08.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
gıdıp paşa paşa cezanı odeyeceksın bıde soruyomusun ne yapacagım dıe..
itiraz ne dıe edeceksınkı ehlıyetın yok kaskın yok.hayret bısesın sende he :hıım _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 10.08.2006 - 10:07 Mesaj konusu:
Tabi yardımcı oluruz sana Yapacağın şey ;
Önce bir kursa yazılıp ehliyet alıcaksın
Sonrada kask takıp trafiğe cıkıcaksın bukadar kolay işte _________________
Tarih: 10.08.2006 - 10:21 Mesaj konusu:
Motorunu bağlayıp park parası adı altında 150 YTL ceza kesmeyi , Motorunu bağlarken çekici diye dandirikten bi araç getirip parka çektirme parası altında 100 YTL yi unutmuş Polis arkadaşlar. Bu arada Çekici diye getirdikleri denyonun motorunu tekme tokat sürükleyerek heryerini kırıp döküp çizmemesi sayesindede 150-250 YTL arasında bi kar elde etmişsin. Yani 649 YTL bedava.
Ehliyetin yok bari kaskını montunu felan takta polisin gözüne biraz motorcu gibi görün belki cevirmezdi. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 10.08.2006 - 10:31 Mesaj konusu:
cok kötü olmuş gercekten gecmiş olsun.vatana millete hayır yaptım diye düşün artık giden para için.ehliyet almayıda unutma bidahakine....
bir nusubet bin nasihattan iyidir _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
spongebob gayet güzel akıl vermiş bencede.madem ehlıyetın yok,alana kadar full giyin,polislerle tebelleş olma.. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 10.08.2006 - 10:38 Mesaj konusu:
Full giyinsen ne olur topluca ceviriyorlar. Gecen topkapi kopru altindan gecen tum motorlari ceviriyorlardi _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
hocam senın o odedıgın ve bosa gıden parayı vermemek ıcın sevgımızı ıcımıze gomduk 1,5 aydır ehlıyet ıcın surunuyoruz ama ınat ettım bınmıyorum ehlıyetı alana kadar sen hem kasksız hem ehlıyetsız yola cıkıyosun yazık gunah parana,paradan onemlısı hayatına
Önce geçmiş olsun,sonra sıkıştığın belli ki siteye üye olmuşsun,bizler her zaman kanunlara göre hareket ederiz,senin derdini anladım "hani abiler bu işin bir oluru var mı?"demek istiyorsun ama nafile paşa paşa ödeyeceksin cezanı.Ehliyetsiz kasksız korumasız da bir daha asla çıkma,yada paran çoksa çık,gerçi oda kar etmez bir süre sonra trafiğe çıkman da engellenir ya.Soracağın başka konular varsa her zaman md içinde samimiyetle alacağın cevaplar olacaktır.Sevgiler. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız