Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 649 ytl Trafik cezası aldım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

649 ytl Trafik cezası aldım

649 ytl Trafik cezası aldım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tequilaboomboom
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Antalya//Yzmir

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:03    Mesaj konusu: 649 ytl Trafik cezası aldım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru aldıgım paranın 3/1 ceza aldım..
Kasksızlıktan 49 ytl.
Ehliyet yetersizliginden 600 ytl..
Kask cezasını ödedim,%25 indirim uyguladılar.Diger ceza için 9 (19'una kadar)gün sürem var,yani %25 indirimden faydalanmam için.
Birde belli bir süre içinde bu cezaya itiraz etme hakkım var,eger edersem ve itirazım kabul olmaz ise %25 lik indirim hakkımıda kaybedebilirim.
bu durumda ne yapabilirim,konuyla ilgili olarak bilgi verirseniz sevinirim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gıdıp paşa paşa cezanı odeyeceksın bıde soruyomusun ne yapacagım dıe..
itiraz ne dıe edeceksınkı ehlıyetın yok kaskın yok.hayret bısesın sende he :hıım
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehlıyetsızlıkten mahkemeye cıkmadıgına dua et sen

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi yardımcı oluruz sana Yapacağın şey ;
Önce bir kursa yazılıp ehliyet alıcaksın
Sonrada kask takıp trafiğe cıkıcaksın bukadar kolay işte Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
aynen takip edeceğin yol bu...... ama önce cezayı öde gecikmeye girip faiz işlemesin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun tequila kötü olmuş gerçekten
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorunu bağlayıp park parası adı altında 150 YTL ceza kesmeyi , Motorunu bağlarken çekici diye dandirikten bi araç getirip parka çektirme parası altında 100 YTL yi unutmuş Polis arkadaşlar. Bu arada Çekici diye getirdikleri denyonun motorunu tekme tokat sürükleyerek heryerini kırıp döküp çizmemesi sayesindede 150-250 YTL arasında bi kar elde etmişsin. Yani 649 YTL bedava.

Umarım sana ders olur Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be 10 depo benzin parasını saymış arkadaşım... Tıkır tıkır... Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetin yok bari kaskını montunu felan takta polisin gözüne biraz motorcu gibi görün belki cevirmezdi.
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, ne güzel akıl veriyorsun Öfkeliyim :!: :!: :!:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok kötü olmuş gercekten gecmiş olsun.vatana millete hayır yaptım diye düşün artık giden para için.ehliyet almayıda unutma bidahakine....
bir nusubet bin nasihattan iyidir Dil çıkarıyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spongebob gayet güzel akıl vermiş bencede.madem ehlıyetın yok,alana kadar full giyin,polislerle tebelleş olma..
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Full giyinsen ne olur topluca ceviriyorlar. Gecen topkapi kopru altindan gecen tum motorlari ceviriyorlardi
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
steeltiger
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam senın o odedıgın ve bosa gıden parayı vermemek ıcın sevgımızı ıcımıze gomduk 1,5 aydır ehlıyet ıcın surunuyoruz ama ınat ettım bınmıyorum ehlıyetı alana kadar sen hem kasksız hem ehlıyetsız yola cıkıyosun yazık gunah parana,paradan onemlısı hayatına
Başa dön
steeltiger Çevrimdışı steeltiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.08.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce geçmiş olsun,sonra sıkıştığın belli ki siteye üye olmuşsun,bizler her zaman kanunlara göre hareket ederiz,senin derdini anladım "hani abiler bu işin bir oluru var mı?"demek istiyorsun ama nafile paşa paşa ödeyeceksin cezanı.Ehliyetsiz kasksız korumasız da bir daha asla çıkma,yada paran çoksa çık,gerçi oda kar etmez bir süre sonra trafiğe çıkman da engellenir ya.Soracağın başka konular varsa her zaman md içinde samimiyetle alacağın cevaplar olacaktır.Sevgiler.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal