Topicler sadece ilk mesajlara göre degerlendirilmemeli,gelişme bölümünde belkide sizin yazacagınız mesajı kelalaka gösterecek yazılar yazılmıştır.
ÖRNEK:
"Motorum çalındı" diye bir topic açılıyor ve 7 sayfa oluyor,ancak topicin 2. sayfasında adam "Motorum bulundu " yazıyor ,fakat topicin tamamını okumayan sadece başlıgını ve ilk mesajını okuyanlar motosikletin bulundugunundan bihaber "Abi inşallah bulursun,çok üzüldüm" yazıyor..
Başka bir örnek:
Bir üyemiz topic açıyor ve ilk mesajında bizlere bir sıkıntısını yazıyor,neyse topic gelişiyor ve birkaç sayfa oluyor,ikinci sayfada herkezin ERKEK gözüyle baktıgı bu üye isminin ÖZLEM oldugunu yazıyor ve kendini tanıtıyor,fakat halen daha yazanlar "Abi,dostum,birader" şeklinde yazıyor..
Bu neden oluyor,topicde yazılanların tamamı okunmuyor hattta sadece ilk mesaj okunup yorum getiriliyor.Topicdeki gelişmelerden haberdar olmazsanız yazdıgınızla komik duruma düşebilirsiniz,belkide sisin getirdiğiniz yorum o konuyla hiç alakalı olmayadabilir.
ALLAH AŞKINA TOPİCLERİN TAMAMINI OKUMADAN YORUM YAPMAYIN. _________________
En son HakanDincer tarafından 27.11.2006 - 18:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.08.2006 - 14:03 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, forumun kanayan yarasına parmak basmışsınız. Birde şu arama yapmadan topik açanlara çare bulsakta forumumuz çöplük durumuna gelmese ne iyi olacak. Aynı konudan yüzlerce topik var. Beni asıl şaşırtan aynı kişilerin aynı topiklere aynı cevapları yazmaktan sıkılmamış olması _________________
Tarih: 12.08.2006 - 14:08 Mesaj konusu:
Birde bir arkadaşımız yeni motosiklet almış, bizlerle paylaşmış iyi güzel. Ama aradan 1-1.5 yıl geçmiş adam motoru satmış, halâ hayırlı olsun diye mesaj atanlar var.Forumun açılış tarihe bakan olmuyor...
En son Necromanger tarafından 12.08.2006 - 14:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.08.2006 - 14:09 Mesaj konusu:
aramadan bulupta 2003 yılının bile topiclerine yazanlar var.tabi bunlar ilk kez foruma giren arkadaslarımız.
hakan dincer ince bir ayar yapmış yine _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
Tarih: 12.08.2006 - 14:30 Mesaj konusu:
evet hakan dıncer haklısın.mesala demın okudum adam bır tane motor var alacagım dıyor ama modelını bılmıyormus alayım mı dıye soruyor _________________ SAMSUNLU
Tarih: 12.08.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
yaaa ilk msj ında adamlar topic açıyor yaaa.Hakan_Dincer, abi bilmiyorum ne düşünürsün ama bi sınırlama koysan 100 msj yazmadan topic açmak yasak olsa.bide az ve öz konuşanlar var tabii onlar içinde belli bi zaman olsun. _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
evet abi dogru bi konu mesela mehmet_rr veya sino abimiz motorlarını almışlar ve resimlerini koymuşlar 4-5 ay olmuş hayırlı olsun diyorlar ve tabiki her yeni üye olan arkadaşımızda bakıyor ve topic yeni konulara hemen yeni acılmış gibi cıkıyor yine yeni üyeler yazıyor bence bu topiclere bi düzen olsa gecenler DD abimizin gezi fotolarının oldugu 2004 yılındaki gezisi cıktı mesela yeni arkadaslar cıkardı topici ortaya forumun ayarlarını degiştirsen eskiler mesela 1 yıl önceki topicler baska yerde toplansın böylelikle son yazılanlara bile cıkmaz
Kayıt: May 02, 2006 Mesajlar: 1230 Nereden: kartal/istanbul
Tarih: 12.08.2006 - 20:38 Mesaj konusu:
hata yapanları asalım bak bidaha yapıyolarmı
anasayfa'da video sunu koyalım ilk giren üye onu görcek üstüne de yazılır arama yapmadan konu açan user'ın hazin sonu olabilir :hıım
Sana Katılıyorum Hakan.. Hakikaten bende çok gülüyorum bunlara.. :3 Tüm yorumları okumadan hemen yazmayalım Arkadaşlar.. Başkanım haklı.. En azından sonsayfaları bile okursanız gelişmelerden haberdar olursunuz.. Varol Hakan. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
bu konuda haklısınız. fakat benim diğer sıkıntım ise topic açılmış ve gerçekten güzel bir bilgi verilmiş. devamında bununla ilgili sorular ve başka bilgiler varmı diye bakıcam ama 8 sayfa olmuş ve bu sayfalarda emeğine sağlık. eline sağlık gibi kısaca yazılar nedeniyle forumun her sayfanına tek tek bakmaktan ne aradığımı unutuyorum. bu msj sayınız yükselip süper üye olunduğunda bir ödül varda benimmi haberim yok.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız