Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Forumları kullanmayı bilmeyenler için ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Forumları kullanmayı bilmeyenler için ...

Forumları kullanmayı bilmeyenler için ...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.08.2006 - 00:45    Mesaj konusu: Forumları kullanmayı bilmeyenler için ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topicler sadece ilk mesajlara göre degerlendirilmemeli,gelişme bölümünde belkide sizin yazacagınız mesajı kelalaka gösterecek yazılar yazılmıştır.

ÖRNEK:
"Motorum çalındı" diye bir topic açılıyor ve 7 sayfa oluyor,ancak topicin 2. sayfasında adam "Motorum bulundu " yazıyor ,fakat topicin tamamını okumayan sadece başlıgını ve ilk mesajını okuyanlar motosikletin bulundugunundan bihaber "Abi inşallah bulursun,çok üzüldüm" yazıyor..

Başka bir örnek:
Bir üyemiz topic açıyor ve ilk mesajında bizlere bir sıkıntısını yazıyor,neyse topic gelişiyor ve birkaç sayfa oluyor,ikinci sayfada herkezin ERKEK gözüyle baktıgı bu üye isminin ÖZLEM oldugunu yazıyor ve kendini tanıtıyor,fakat halen daha yazanlar "Abi,dostum,birader" şeklinde yazıyor..
Bu neden oluyor,topicde yazılanların tamamı okunmuyor hattta sadece ilk mesaj okunup yorum getiriliyor.Topicdeki gelişmelerden haberdar olmazsanız yazdıgınızla komik duruma düşebilirsiniz,belkide sisin getirdiğiniz yorum o konuyla hiç alakalı olmayadabilir.
ALLAH AŞKINA TOPİCLERİN TAMAMINI OKUMADAN YORUM YAPMAYIN.

En son HakanDincer tarafından 27.11.2006 - 18:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Haksız olmanızı dilerdim.Ancak, Ne yazık ki çok haklısınız sayın DİNÇER..
Kalınız sağlıcakla..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.08.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapadokya, bu topici açmak zorundaydım,forumlarda neyazıkki bu çok sıklıkla oluyor.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 12.08.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sen kuralları en iyisi herkese gönder sonrada sözlü yap. Çok gülüyorum

geçemeyenler olursa ceza verelim ^2
forumların tozunu alabilirler mesela ^1

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, forumun kanayan yarasına parmak basmışsınız. Birde şu arama yapmadan topik açanlara çare bulsakta forumumuz çöplük durumuna gelmese ne iyi olacak. Aynı konudan yüzlerce topik var. Beni asıl şaşırtan aynı kişilerin aynı topiklere aynı cevapları yazmaktan sıkılmamış olması Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, katılıyorum abi Alkışlıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birde bir arkadaşımız yeni motosiklet almış, bizlerle paylaşmış iyi güzel. Ama aradan 1-1.5 yıl geçmiş adam motoru satmış, halâ hayırlı olsun diye mesaj atanlar var.Forumun açılış tarihe bakan olmuyor...

En son Necromanger tarafından 12.08.2006 - 14:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramadan bulupta 2003 yılının bile topiclerine yazanlar var.tabi bunlar ilk kez foruma giren arkadaslarımız.
hakan dincer ince bir ayar yapmış yine Gülümsüyorum Bravo
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hakan dıncer haklısın.mesala demın okudum adam bır tane motor var alacagım dıyor ama modelını bılmıyormus alayım mı dıye soruyor Öfkeliyim

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 12.08.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa ilk msj ında adamlar topic açıyor yaaa.Hakan_Dincer, abi bilmiyorum ne düşünürsün ama bi sınırlama koysan 100 msj yazmadan topic açmak yasak olsa.bide az ve öz konuşanlar var tabii onlar içinde belli bi zaman olsun.

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi dogru bi konu mesela mehmet_rr veya sino abimiz motorlarını almışlar ve resimlerini koymuşlar 4-5 ay olmuş hayırlı olsun diyorlar ve tabiki her yeni üye olan arkadaşımızda bakıyor ve topic yeni konulara hemen yeni acılmış gibi cıkıyor yine yeni üyeler yazıyor bence bu topiclere bi düzen olsa gecenler DD abimizin gezi fotolarının oldugu 2004 yılındaki gezisi cıktı mesela yeni arkadaslar cıkardı topici ortaya forumun ayarlarını degiştirsen eskiler mesela 1 yıl önceki topicler baska yerde toplansın böylelikle son yazılanlara bile cıkmaz
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jeytan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.08.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın fakat acemilik işte hata yaparsak özür ksr bakmayın sakın
teşekkürler!!!
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 12.08.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hata yapanları asalım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bak bidaha yapıyolarmı Çok gülüyorum
anasayfa'da video sunu koyalım ilk giren üye onu görcek üstüne de yazılır arama yapmadan konu açan user'ın hazin sonu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum olabilir :hıım Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 12.08.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sana Katılıyorum Hakan.. Çok gülüyorum Hakikaten bende çok gülüyorum bunlara.. :3 Tüm yorumları okumadan hemen yazmayalım Arkadaşlar.. Başkanım haklı.. En azından sonsayfaları bile okursanız gelişmelerden haberdar olursunuz.. Varol Hakan. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2006 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda haklısınız. fakat benim diğer sıkıntım ise topic açılmış ve gerçekten güzel bir bilgi verilmiş. devamında bununla ilgili sorular ve başka bilgiler varmı diye bakıcam ama 8 sayfa olmuş ve bu sayfalarda emeğine sağlık. eline sağlık gibi kısaca yazılar nedeniyle forumun her sayfanına tek tek bakmaktan ne aradığımı unutuyorum. bu msj sayınız yükselip süper üye olunduğunda bir ödül varda benimmi haberim yok.
Başa dön
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal