Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - koçumun yeni hali (2006 r6 resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

koçumun yeni hali (2006 r6 resimli)

koçumun yeni hali (2006 r6 resimli)
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2006 - 16:54    Mesaj konusu: koçumun yeni hali (2006 r6 resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar fena can sıkıntısından ugrasmak zorunda kaldıgım caaanım motoruma bıkac ufak deısıklık yabtım

bakalım begenıcekmısınıs
ozellıkle jantları cok hosuma gıdıoo

motordakı deısıklıkler

on cam: puig mavi renk

egzos: komple evo serısı akrapovic

harrıs elcıkler
keıtı tankpad
arka camurluk ıptalı
xenon farlar.

ıste buda benım kocum

hee unutmadan buda ılk halı ve ustundekı benle bırlıkte bı kare..

kazasız surusler dılerım

ozgur
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 13.08.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş güzel olmuşşşş. jantlara şerit stiker da yap tam olsun Dil çıkarıyorum kazasız sürüşler..
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş. Sen de motora yakışıyosun vesselam...
Tekerin düz bassın...

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş Dil çıkarıyorum .kazasız sürüşler....
Başa dön
tgc Çevrimdışı tgc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş zaten maviye herşey uyuyor arkadaşımda kırmızı beyazı çok sırıtıyor
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika harika süper olmuş bizim burada motorcuyum diyenler daha vidalarını sökmeyi bile ciddiyim kazasız sürüşler kardeşim
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jantlar yakiyor =) süper olmus.. iyi sürüsler dostum..
Sorcy Çevrimdışı Sorcy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efil efil yakıyor alet zaten normalde ortalığı şimdi tam yakmaya başlamış süper olmuş kazasız sürüşler
rider46
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok güzel olmuş keyifli sürüşler
Başa dön
rider46 Çevrimdışı rider46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

easy_rider, tek kelime ile "süper" olmuş Dil çıkarıyorum keşke ne kadara mal olduğunu yazsaydın bilgimiz olması açısından Bravo
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmişlik gibi olmasın ama şunu hatırlatmak isterim..

Vites değiştirmeyeceksek parmaklarımızı debriyajdan çekelim.. Vites değiştireceksek debriyajı 4 parmağımızla kavrayalım.. :nono:
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 13.08.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper olmuş yaaa aşık oldum bu motora muhteşem inanılmaz güzel kazası sürüşler dilerim
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emre25
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli-darıca-bayramoglu

MesajTarih: 13.08.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abi manyak bi makina yamaha derim başka birşey demem. jantlarda yakışmış ama yanaklara mavi şerit ceksen mükemmel olur. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
emre25 Çevrimdışı emre25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 13.08.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah allah nazarlardan kazalardan korusun cok guzel olmus kazasız belasız surusler
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.08.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nazardan saklasın süper olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal