Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Ağustos Maşukiye Gezi Resimleri...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Ağustos Maşukiye Gezi Resimleri...

13 Ağustos Maşukiye Gezi Resimleri...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.08.2006 - 08:03    Mesaj konusu: 13 Ağustos Maşukiye Gezi Resimleri... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yıl düzenlediğimiz ilk Maşukiye gezimiz dostlarımızın katılımıyla yine HARİKA geçti Alkışlıyorum

SRADCAN gibi dostlarıyla eğlenmek yerine caddede piyasa yapmayı tercih eden satıcılar da bize katılsaydı, 20 civarındaki sayımız 30'ları geçerdi eminim Bravo

Güne, Opet tesislerinde toplanarak başladık. Yaklaşık 20 kişi (14 Motor ve 1 araba) saat 10.30 gibi yola çıktık. Hızlı ve yavaş olmak üzere grubu ikiye böldük ve 5-6 motor önden giderek otoban çıkışında bekledik. Sonra ben yola devam ederek çok acıkan arkadaşlarım için kahvaltıyı hazırlattım.

Hızlı bir kahvaltıdan sonra demlenmek ve sohbet etmek için Göl Evi'ne doğru yola çıktık. Saat 15.00'e kadar da orada eğlendik, sohbet ettik.

Kurtlu bazı arkadaşların yerinde duramaması yüzünden öğle sıcağında hep beraber dönüş yoluna çıktık ve çok şükür hiçbir problem yaşamadan sağ salim evimize geldik.

İnanır mısınız bilmem ama sevgili Moderatörümüz Kuzey ve eşi de geziye geldiler Şok oldum Evet inanılmaz olay gerçekleşti ve kuzey ortaya çıktı nihayet. Çok gülüyorum

Şimdi sıra resimlerde...

Bu resimdekiler ile kuzenim ve nişanlısı. Onlar da çok yakında motorcu olacak inşallah Çok gülüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 14.08.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkancım eline sağlık, güzel, keyif dolu bir geziydi.
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.08.2006 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya çok güselmiş.. İmrendim... Bir sonraki gezinize mutlaka geliyorum.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 14.08.2006 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gzl bir pazar günü gezintisini kacırmısım ama yeni motoruma alısmak hem
yol yapmak icin tek basıma izmir cesme yaptım,iyi geldi.Yalnızca sunu
cok iyi anladım zamanında racing i bosa almısım,yasasın varadero
gec oldu ama güc olmadı Dil çıkarıyorum
Artık enduromla beraber gezilerde bende varım...
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkan ellerine sağlık. Pek güzel bir gündü. Hele ki Mezarın, bakkalgaziyi hamakla göl kenarına taşıması harikaydı Çok gülüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, resimler çok güzel çıkmış süper ve eğlenceli bir geziydi
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşukiye Üzgünüm Kahvaltı Üzgünüm Ağlıyorum ..Orda bir market vardı,WC lerin yanında ..Orda bi tavşan beğenmiştim almamıştı Hakandinçer Öfkeliyim ^2 ^321 Ağlıyorum

Trendy o gözlük ne öyle Alpeeer..Kim dedi sana yakıştı bilader diye..Yakışmamış arkadaşım çıkar onu çıkar Çok gülüyorum :P
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gezı olmus Dil çıkarıyorum sorunsuz gecmesı cok guzel Alkışlıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemedikk................ Üzgünüm
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, sen bana basştan söyleseydin, dün alır ben sana yollardım Çok gülüyorum

Alperim, trendyim dün pek trendy idi zaten :P
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerin bolluğuna bakın çok eğlenmişsiniz halinizzden belli birde kroki koyabilirseniz çok sevinirim hem başka gitmek isteyen arkadaşlarada yol göstermiş olursunuz :3 :3
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 14.08.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel gezi olmuş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.08.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper gezi oldu kaçıranlar için üzgünüm.

Bu arada benim hamağı gölün dibine koyan arkadaşları sevgi ile öpüyorum. Çok gülüyorum
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.08.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakkalgazi, sen dua et senı kurtaran oldu yoksa bana kalsa senı göle atardım.... zaten kurtaran olmasa sen o hamakta 2 gun geçırırdın...

bana dıyorsun kılolusun dıye hamagın içinden kurtulamıyorsun daha ben bır hamlede içinden cıktım sen orda öyle kaldın... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal