Bu yıl düzenlediğimiz ilk Maşukiye gezimiz dostlarımızın katılımıyla yine HARİKA geçti
SRADCAN gibi dostlarıyla eğlenmek yerine caddede piyasa yapmayı tercih eden satıcılar da bize katılsaydı, 20 civarındaki sayımız 30'ları geçerdi eminim
Güne, Opet tesislerinde toplanarak başladık. Yaklaşık 20 kişi (14 Motor ve 1 araba) saat 10.30 gibi yola çıktık. Hızlı ve yavaş olmak üzere grubu ikiye böldük ve 5-6 motor önden giderek otoban çıkışında bekledik. Sonra ben yola devam ederek çok acıkan arkadaşlarım için kahvaltıyı hazırlattım.
Hızlı bir kahvaltıdan sonra demlenmek ve sohbet etmek için Göl Evi'ne doğru yola çıktık. Saat 15.00'e kadar da orada eğlendik, sohbet ettik.
Kurtlu bazı arkadaşların yerinde duramaması yüzünden öğle sıcağında hep beraber dönüş yoluna çıktık ve çok şükür hiçbir problem yaşamadan sağ salim evimize geldik.
İnanır mısınız bilmem ama sevgili Moderatörümüz Kuzey ve eşi de geziye geldiler Evet inanılmaz olay gerçekleşti ve kuzey ortaya çıktı nihayet.
Şimdi sıra resimlerde...
Bu resimdekiler ile kuzenim ve nişanlısı. Onlar da çok yakında motorcu olacak inşallah
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 14.08.2006 - 08:58 Mesaj konusu:
Gzl bir pazar günü gezintisini kacırmısım ama yeni motoruma alısmak hem
yol yapmak icin tek basıma izmir cesme yaptım,iyi geldi.Yalnızca sunu
cok iyi anladım zamanında racing i bosa almısım,yasasın varadero
gec oldu ama güc olmadı
Artık enduromla beraber gezilerde bende varım... _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Maşukiye Kahvaltı ..Orda bir market vardı,WC lerin yanında ..Orda bi tavşan beğenmiştim almamıştı Hakandinçer ^2 ^321
Trendy o gözlük ne öyle Alpeeer..Kim dedi sana yakıştı bilader diye..Yakışmamış arkadaşım çıkar onu çıkar :P _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
resimlerin bolluğuna bakın çok eğlenmişsiniz halinizzden belli birde kroki koyabilirseniz çok sevinirim hem başka gitmek isteyen arkadaşlarada yol göstermiş olursunuz :3 :3 _________________ elverengin@gmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız