Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16.08.2006 İst md geleneksel çarşamba toplantısı(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16.08.2006 İst md geleneksel çarşamba toplantısı(anadolu)

16.08.2006 İst md geleneksel çarşamba toplantısı(anadolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.08.2006 - 11:13    Mesaj konusu: 16.08.2006 İst md geleneksel çarşamba toplantısı(anadolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu hafta toplantımızı herkesin çok iyi bildigi ve beğendigi ÇAYIRÇİMEN de yapıyoruz... oyy oyy oyy çayıra uzanıcaz yine...

Bazı arkadaşlar, yinemi çayırçimen diyebilir, ama artık anadolu yakası ve istanbul M.D burayla bütünleşdi, Bizim amacımız motor üzerine 2-3 muhabbet etmek, birbirimize motor deneyimlerimizi anlatmak günün haftanın stresini atmak, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak,evet hadi okurken daha gitmem lazım bu toplantıya de ve gel, hadi ama utanma sadece selam mıllet deyıp yanaşıcan yanımıza gerisini biz tamamlarız....

Çayırçimen mekanımız yiyecek içeceklerinizi kendiniz getiriyorsun veya üşenmeden köşedeki bakkaldan alıp geliyorsunuz, herkese uygun cüzdanlar bakkala yeter sanırım istersen süpermarketten al gel orası kimseyi ilgilendirmez....

Saat: 19.00 sonra 23 kadar diyelim ilginç sorular gelmesin...
Yer: Çayırçimen cafe bar restorant disko ne dersenız oooo...
Adres:Kadiköy-bostancı sahil yolu suadiye mevki geçince sağda olan geniş otopark.... (motorlar ücretsiz ama arabalardan para alıyorlar)

uzaydan bir bakalım
...

önceki toplantimizdan bir göruntu....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık klasikleşmiş bir mekan ve organizasyon haline geldi... Her yerden ulaşım kolaylığı olan bir nokta, hepimize hayırlı olsun, görüşmek üzere... Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.08.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta gelememe durumum var, gelmeye çalışacağım ama muhtemelen olmayacağım Üzgünüm
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dontspeak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 13:17    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmek isterim fzr 1000 imle maltepedeyim bende ama motoru aldıgım kişiyi bulamıyorum motor biraz sorunlu çıktı inşallah kişiyi bulup anlaşıtrımda aranıza katılırım
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dontspeak, anah ciddimi ne sorunuymuş buu Üzgünüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 14.08.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav mezar bu satırları daha önce okumuşum gibi geldi bana.. yoksa yanlışımmı var. copy paste gibi bi his var içimde. :hıım Çok gülüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, yorma mezarımı, adam dün o kadar koca hamağı taşıdı göl kenarına, yoruldu tabii Gülümsüyorum
Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.08.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, evet öyle zaten işler yogun yetişemıyorum...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 14.08.2006 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bende ilk mesajı okurken acaba yanlıslıkla gecen haftayı mı okuyorum diye dusundum =)

Neyse carsamba gorusmek uzere...
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 14.08.2006 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200 nerde ben orda Çok gülüyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shara1979
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm millet bende gelmeye çalışcam motor aldım ve aranıza artık katılmak istiyorum çok iyi deilim motorda ama 3 kere karşıya gidip geldim
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 14.08.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK demiş ki:
Artık klasikleşmiş bir mekan ve organizasyon haline geldi... Her yerden ulaşım kolaylığı olan bir nokta, hepimize hayırlı olsun, görüşmek üzere... Alkışlıyorum

heryerdenmi Şok oldum bahçeşehirden çok kolay oluyor Çok gülüyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 14.08.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shara1979,
Alıntı:

hızlı yaşa genç öl resmin yakışıklı çıksın

Yanlış olmuş "hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun" derler. Gülümsüyorum
speedneedsnotranslat
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm beyler bayanlar...ben bu siteyi arkadaşımdan duydum...ama oda rasgele bulmuş.dünkü m.d. buluşmasını kaçırdığım için çok üzgünüm.işlerimn yoğunluğu dolayısı ile gelemedim.gerçi gelsemde sizlerden geri kalacağım kesindi..çünkü bende çin malı bir 125 lik varr.. Üzgünümböyle etkinlikler sık sık oluyomu bilimiyorum ama olursa çok sewinirim...herkese saygılar..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

hee şunuda eklemek isterim yarınki buluşmada olmak isterim ...hayırlısı bakalım
Başa dön
speedneedsnotranslat Çevrimdışı speedneedsnotranslat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, sen çok konuşma da toplantıya gel. Pazar günü geziye de geliyordun.... Noldu???? ^2

speedneedsnotranslat, hoşgeldin aramıza... Gelseydin geziye geride kalmazdın, çünkü grubun en acemisi olarak en geride ben varım, meraklanma ben sana eşlik ederim, sonra birlikte kayboluruz Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal