Evet bu hafta toplantımızı herkesin çok iyi bildigi ve beğendigi ÇAYIRÇİMEN de yapıyoruz... oyy oyy oyy çayıra uzanıcaz yine...
Bazı arkadaşlar, yinemi çayırçimen diyebilir, ama artık anadolu yakası ve istanbul M.D burayla bütünleşdi, Bizim amacımız motor üzerine 2-3 muhabbet etmek, birbirimize motor deneyimlerimizi anlatmak günün haftanın stresini atmak, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak,evet hadi okurken daha gitmem lazım bu toplantıya de ve gel, hadi ama utanma sadece selam mıllet deyıp yanaşıcan yanımıza gerisini biz tamamlarız....
Çayırçimen mekanımız yiyecek içeceklerinizi kendiniz getiriyorsun veya üşenmeden köşedeki bakkaldan alıp geliyorsunuz, herkese uygun cüzdanlar bakkala yeter sanırım istersen süpermarketten al gel orası kimseyi ilgilendirmez....
Saat: 19.00 sonra 23 kadar diyelim ilginç sorular gelmesin...
Yer: Çayırçimen cafe bar restorant disko ne dersenız oooo...
Adres:Kadiköy-bostancı sahil yolu suadiye mevki geçince sağda olan geniş otopark.... (motorlar ücretsiz ama arabalardan para alıyorlar)
Tarih: 14.08.2006 - 11:16 Mesaj konusu:
Artık klasikleşmiş bir mekan ve organizasyon haline geldi... Her yerden ulaşım kolaylığı olan bir nokta, hepimize hayırlı olsun, görüşmek üzere... _________________
Tarih: 14.08.2006 - 13:17 Mesaj konusu: selam
bende gelmek isterim fzr 1000 imle maltepedeyim bende ama motoru aldıgım kişiyi bulamıyorum motor biraz sorunlu çıktı inşallah kişiyi bulup anlaşıtrımda aranıza katılırım _________________ YAMAHA FZR 1000 EXUP GENESYS
Tarih: 14.08.2006 - 13:49 Mesaj konusu:
Yav mezar bu satırları daha önce okumuşum gibi geldi bana.. yoksa yanlışımmı var. copy paste gibi bi his var içimde. :hıım _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
slm millet bende gelmeye çalışcam motor aldım ve aranıza artık katılmak istiyorum çok iyi deilim motorda ama 3 kere karşıya gidip geldim _________________ hyzly ya?a genç öl resmin yaky?ykly çyksyn
slm beyler bayanlar...ben bu siteyi arkadaşımdan duydum...ama oda rasgele bulmuş.dünkü m.d. buluşmasını kaçırdığım için çok üzgünüm.işlerimn yoğunluğu dolayısı ile gelemedim.gerçi gelsemde sizlerden geri kalacağım kesindi..çünkü bende çin malı bir 125 lik varr.. böyle etkinlikler sık sık oluyomu bilimiyorum ama olursa çok sewinirim...herkese saygılar..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hee şunuda eklemek isterim yarınki buluşmada olmak isterim ...hayırlısı bakalım
sponqebob, sen çok konuşma da toplantıya gel. Pazar günü geziye de geliyordun.... Noldu???? ^2
speedneedsnotranslat, hoşgeldin aramıza... Gelseydin geziye geride kalmazdın, çünkü grubun en acemisi olarak en geride ben varım, meraklanma ben sana eşlik ederim, sonra birlikte kayboluruz
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız