Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 15.08.2006 - 10:21 Mesaj konusu: Resimli Bir Kaç Hikaye
Efendim Merhabalar,
Uzun zamandır sesimiz soluğumuz çıkmıyordu buna bol resimli bir kaç hikaye ile son verelim istedim. Hanımla birlikte şu Kıyıköy nasıl bir yer gorelim istedik, İstanbul'a yakınlığı ile çokca duyduğum yerlerden biriydi.
Kıyıköy manzara olarak beni çok mutlu etti, iki nehirin belki de çay demeliyiz Karadenize döküldüğü bir sahil kasabası. Köprü üzerinde bir kac poz verdik.
Bu gördüğünüz çay uzerinde kayık sefası da yaptık ve su kaplumbağalarını da gordük ama ne yazık kı kayığa binerken makinamı yanıma almamıştım. Su kaplumbağaları sazlıklarda küçük kütüklrin üzerinde güneşleniyorlardı.
Bütün gün boyunca tüm gücümüzü tüketinceye kadar Karadenizin dalgalarında eğlendik bakmayın siz resimlerde sakin gözükmesine ama gerçekten çok eğlenceliydi, ulkemde her şey var bir tek akıl yok.
Sonra bu şirin beldenin ara sokaklarında dolaştık, minik bir ablamız bize motoruyla poz verdi.
Çok fazla sokak köpeği vardı ve hepsi çok sevimliydi, bir enik bizimle ilgilendi.
Sonra da rin tin tin gibi kaşınmaya başladı.
Kıyıköy'de gece inanılmaz sivrisinek vardı ve biraz da bakımsızdı onun haricinde benim hoşuma gitti.
**************Bir Süre Sonra***************************
Aradan bir hafta geçmişti ki bu sefer de Yalova Çınarcık Armutlu Mudanya uzerinden eski adıyla Trilye yenı adıyla Zeytinbağı'nı gorelim dedik, biliyorsunuz bu yer ünlü olmaya başladı ve biz de yakında çirkinleşir diye korkup bir an önce görelim dedik.
Yol üzerinde en çok Esenköy'ü sevdik.
Deniz kenarında çayımızı içtik serinledik.
Sonra bize bir şelalenin varliğndan söz ettiler, hemen yola koyulduk.
Bu mola bize iyi geldi gerçekten serinledik.
Daha sonra ben kayıp düşme riskini göze alarak botların su geçirmezlik özelliğini test ettim, aslında bir yandan da kayıp suya duşsem de serinlesem diye de düşündüm,
Evet gercekten de su geçirmiyormuş.
Hava çok sıcaktı ve bol virajlı bir yoldu dolayısıyla foto için durmamaya karar verdık ve Trilye'ye kadar sadece benzin için durduk.
Trilye'deyiz, burada da çok da farklı bir şey goremedik ama sıcak kanlı insanları ve küçük ve sevimli evleri hoşumuza gitti. Bu arada yol boyunca iki kişiye yol sordum, birincisi deli ikincisi de dilsiz çıktı, kimseye yol sormamaya karar verdim.
Yaa uzay şelale falan iide sende tipli adammışsın şeklini koymuşun botları denerken sticker ları yollayanı valla çok merak ediodum i oldu bu _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
Güzel Resimler Güzel Gezi.. Ama En Güzel FALCON.. Çok sevdiğim güzel bir motosikletdir. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık. _________________ Baris der biraz tuzum ekmegim olsa
Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa
Bir de söyle püfür püfür bir çinar gölgesi
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Tarih: 16.08.2006 - 00:22 Mesaj konusu:
Uzay, yani cok kotusun,,hani bize gelcektinis bi haftasonu..hani beraber dolascaktiikkk 4 umuz...hani..haniii...askolsun...yengeme selamlar olsun bu arada..ve de gezinize bayildim.. _________________ CHIDO
DT: 02/01/1979
Etiler-Istanbul
0 RH+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız