Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Resimli Bir Kaç Hikaye

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Resimli Bir Kaç Hikaye

Resimli Bir Kaç Hikaye
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 15.08.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Resimli Bir Kaç Hikaye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Efendim Merhabalar,

Uzun zamandır sesimiz soluğumuz çıkmıyordu buna bol resimli bir kaç hikaye ile son verelim istedim. Hanımla birlikte şu Kıyıköy nasıl bir yer gorelim istedik, İstanbul'a yakınlığı ile çokca duyduğum yerlerden biriydi.
Kıyıköy manzara olarak beni çok mutlu etti, iki nehirin belki de çay demeliyiz Karadenize döküldüğü bir sahil kasabası. Köprü üzerinde bir kac poz verdik.

Bu gördüğünüz çay uzerinde kayık sefası da yaptık ve su kaplumbağalarını da gordük ama ne yazık kı kayığa binerken makinamı yanıma almamıştım. Su kaplumbağaları sazlıklarda küçük kütüklrin üzerinde güneşleniyorlardı.

Bütün gün boyunca tüm gücümüzü tüketinceye kadar Karadenizin dalgalarında eğlendik bakmayın siz resimlerde sakin gözükmesine ama gerçekten çok eğlenceliydi, ulkemde her şey var bir tek akıl yok.

Sonra bu şirin beldenin ara sokaklarında dolaştık, minik bir ablamız bize motoruyla poz verdi.

Çok fazla sokak köpeği vardı ve hepsi çok sevimliydi, bir enik bizimle ilgilendi.

Sonra da rin tin tin gibi kaşınmaya başladı.

Kıyıköy'de gece inanılmaz sivrisinek vardı ve biraz da bakımsızdı onun haricinde benim hoşuma gitti.

**************Bir Süre Sonra***************************

Aradan bir hafta geçmişti ki bu sefer de Yalova Çınarcık Armutlu Mudanya uzerinden eski adıyla Trilye yenı adıyla Zeytinbağı'nı gorelim dedik, biliyorsunuz bu yer ünlü olmaya başladı ve biz de yakında çirkinleşir diye korkup bir an önce görelim dedik.

Yol üzerinde en çok Esenköy'ü sevdik.

Deniz kenarında çayımızı içtik serinledik.

Sonra bize bir şelalenin varliğndan söz ettiler, hemen yola koyulduk.

Bu mola bize iyi geldi gerçekten serinledik.

Daha sonra ben kayıp düşme riskini göze alarak botların su geçirmezlik özelliğini test ettim, aslında bir yandan da kayıp suya duşsem de serinlesem diye de düşündüm,

Evet gercekten de su geçirmiyormuş.

Hava çok sıcaktı ve bol virajlı bir yoldu dolayısıyla foto için durmamaya karar verdık ve Trilye'ye kadar sadece benzin için durduk.

Trilye'deyiz, burada da çok da farklı bir şey goremedik ama sıcak kanlı insanları ve küçük ve sevimli evleri hoşumuza gitti. Bu arada yol boyunca iki kişiye yol sordum, birincisi deli ikincisi de dilsiz çıktı, kimseye yol sormamaya karar verdim.

Devam edecek......

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozzyozzy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzay,hayattan zevk almayı ve huzuru nerede bulacağını biliyorsun sen.. Dil çıkarıyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.
ozzyozzy Çevrimdışı ozzyozzy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
earthquick
Üye
Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel..

teşekkür paylaşım için Gülümsüyorum

iyi bayramlar....
eq
Başa dön
earthquick Çevrimdışı earthquick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highlander637
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 15.08.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika yerler gerçekten, şelale güzeldi Dil çıkarıyorum teşekkürler emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2006 gt 250 r siyahyndan
Başa dön
highlander637 Çevrimdışı highlander637 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 15.08.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi valla ozzyyozzy doru sölemiş gerçekten de huzurun nerde olduğunu biliyosun ben bakarken rahatladım sen komple pozitifleri yüklemişsindir valla Dil çıkarıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 15.08.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzay abi nerelerdesiniz siz yahu... kaç zamandır yoktunuz.. Şok oldum
gezi süper olmuş... paylaşım için teşk. Dil çıkarıyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 15.08.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar durun daha devamı var su an vaktım yok yarın ıkı ve ucuncu bolumlerı de koyacagım...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 15.08.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şelale çok güzelmiş......

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 15.08.2006 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa uzay şelale falan iide sende tipli adammışsın şeklini koymuşun botları denerken Çok gülüyorum sticker ları yollayanı valla çok merak ediodum i oldu bu
ergungoksen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık güzel bir gezi olmuş bizleride bilgilendirdin sağol Dil çıkarıyorum

Racing ERGÜN
Başa dön
ergungoksen Çevrimdışı ergungoksen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 15.08.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi gerçekten mükemmel yer yerinde olmak isterdim :3
Başa dön
ruhkanseri Çevrimdışı ruhkanseri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 15.08.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Resimler Güzel Gezi.. Ama En Güzel FALCON.. Çok sevdiğim güzel bir motosikletdir. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
krmjabreel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Başa dön
krmjabreel Çevrimdışı krmjabreel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SHRETRA
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 16.08.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzay, yani cok kotusun,,hani bize gelcektinis bi haftasonu..hani beraber dolascaktiikkk 4 umuz...hani..haniii...askolsun...yengeme selamlar olsun bu arada..ve de gezinize bayildim..
0 RH+
Başa dön
SHRETRA Çevrimdışı SHRETRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal