arkadaşlar kaza şöyle gelişti
sevdigim ve yakından tanıdıgım dursun abinin 1000rr yla düştük,yaklaşık 200metre uzunlukta caddeye baglanan bi düzlükteyiz,(dursun abiyi tanısanız bukadar sakin,bukadar paniksiz,bukadar riske atmayan,bukadar güvenli kullanan bir race pilotu olamaz)adamın içine şeytanmı girdi neolduysa düzlügün bitimine 100metreden dahaaz bi mesafe kala gaz açtı ve dursun abiden hiç beklemedigm bi biliçsizlik yaptı caddeye dönerken duramadık veee inanın caddeye uçarak girdik,bir taxi ye ortadan girmeye ramak kalmıştı taxiye çarpsaydık ikimizde camlardan girerdik.neyse kafamı kaldırdım ve bende kaskta yok.
ben,motor,dursun abi,sağ gövde gıranajı ve fren maneti ayrı yerlerde
olayı kol ve bacaklamızdaki ciddi sıyrıklarla atlattık,dursun abinin nokta çizik olmayan 2006 model 1000rr perişan durumdaydı
3dak önce sıfırdan farksız çiçek gibi makinayı o halde görüncü içim kan agladı ,dursun abi okadar üzüldükü anlatamam yarn saat boyunca hiiç konuşmadı.arkadaşlar ibret olsun allah kimseyi bu durulara düşürmesin özellikle raceng kullananlar bu motorlar sokak aralarna çok yabancı sakın şeytan dürtülerine uymayın,tüm arkadaşlara kazasız üzüntüsüz keyifli sürüşler.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 15.08.2006 - 23:50 Mesaj konusu:
MaGICLeF, sagol inan kendi motorumla eve gelirken ayaklarm titredi sesinden ürktüm ya.çok kötü abi bu kaza olayı,düşmanıma vermesin nedym.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Kardeş öncelikle geçmiş olsun, bende bugün bi kaza atlattım, ben kullanmıyuodum motoru, motorunu almayı düşündüğüm şahıs kullanıyodu, tabi motoru bana beğendirmek için her fırsatta gaz köklüyodu bi de böyle trafikte ani manevralar filan yapıyodu ama maalesef ki kaza tehlikesini bunlar yüzünden atlatmadık, maalesef diyorum çünkü motorun en pis yönü hayatınız sadece size bağlı değil, aynı zamanda trafikteki diğer sürücülere de bağlı, özellikle motosiklette bu durum böyle, biz sağ şeritten giderken arabanın bi tanesi orta şeritten birden üzerimize kırdı, önümüze değil ha yan yana giderken direk üzerimize kırdı allahtan biraz sağa kaçtık ve o da durumu az da olsa farkettide kurtardık...
ayrıca eklemek istiyorum, dizlerinin bağı çözülmesi deyimini bugün cidden anladım ve bizzat yaşadım abi
En son eros_1983 tarafından 15.08.2006 - 23:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çok geçmiş olsun Allah bir daha kaza bela vermesin.Gerçekten kötü olmuş . _________________ Baris der biraz tuzum ekmegim olsa
Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa
Bir de söyle püfür püfür bir çinar gölgesi
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Tarih: 16.08.2006 - 01:21 Mesaj konusu:
sevgili Donald_Duck, kesinlikle haklısın bende çok kızdım kendime.ve tüm samimiyetimle söylüyorm benim yolculugum caddeye kadardı,kısa mesafe oldug için kendi motoruma binmedm.ve gidicegm 250 metre yolda askalsın canımdan olucaktım.artık motor çalışırken bile kask takıcam _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Gerçekten verilmiş sadakanız varmış Allah başka kaza bela vermisin _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız