Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:11    Mesaj konusu: trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar.dün gece 10.30 gibi evime dönerken 1 metre uzunluk ve genişliğinde ki naylon yoldan havalanmaya başladı.aramızda 5-6 mt. vardı ki benim aklıma gelen başıma geldi.havalanan naylon şak diye kaskıma yapıştı bir de rüzgarın etkisiyle dolandı.tabi yolu göremez hale geldim bir anda.Bu arada da gecenin rahatlığıyla arkamdan bir İETT otobüsü kapatmış geliyor.Bunun farkında olmama rağmen hemen durdum ve arkayı Allaha emanet ettim.Tabi o ara o naylonu yola atana neler söylediğimi burda yazmasam iyi olur.Naylonu öyle dolanmış ki sağolsun durakta bekleyen bir adam gelip çözmeme yardım etti.Bu arada ben naylondan kurtulur kurtulmaz arkama baktım.SAnırım otobüs son anda vurmaktan kurtarmış ve kuyruğuma dayanmış beni bekliyordu.Sinirimden yardım eden adama bile teşekür edemeden basıp gittim.,
yani arkadaşlar şı İstanbul trafiğinde bir bununla karşılaşmamıştım ki bunu da gördüm.Görecek günümüz varmış ki önümde araba yoktu ve otobüs arkadan durabilmiş.yolda uçuşan naylon görürseniz uzaklaşın derim...
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed, ucuz atlatmışsın gerçekten.Geçmiş olsun
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası ıstanbulllllll.gecmıs olsun ucuz atlatmıssın

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.Birdaha buna benzer durumlarla karşılaşmaman dileğiyle.
Başa dön
pers Çevrimdışı pers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası türkiye be dostum bence normal gibi geliyor bu tür şeyler geçenlerde tvdeki motor kazasını seyirettinmi bilmem yine istanbulda yolun sol şeridine belediye kaldırım için işaat kumu dökmüşler ve akşam karanlığında göremeyip arkadaşıyla beraber uçmuşlar ordan allah türkü korusun demekten başka ne denir ...
Chopper yola dü?mez imi?, Chopper yola dü?meyince Rider yüzü gülmez imi?, Rider hevestir sürmeye Chopper´a binip gezmeye, Cager bundan ne anlaya benim adym MUSTAFA Demetgül mah.Bagdat cd.Belediye semt hali no:A/4
0312 3873932
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.. Bence trafiğin son marifeti bu hınzır motorcuları poşetliyorlar.... Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu tuttum.poşetliyorlar artık bizi. Dil çıkarıyorum
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nelerle karşılaşmıyoruz ki şu İstanbul'da . . .
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam gercekten ucuz atlatmissin..gecmis olsun

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.08.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok tikat temeliyiz moto binerken görebiliyoruzki her an herşey başımıza gelebiliyo ofdmed, geçmiş olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 16.08.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun Dil çıkarıyorum tabı durum türkiyede olunca pek sasırmıyoruz artık hiç kımse düsünmezmi bir insanın canından olabilecegini Öfkeliyim ? yazık diyorum cok yazık Ağlıyorum tekrar gecmiş olsun Dil çıkarıyorum

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de yollara pet şişe atıyorlar. Hani su içilmiş bitmiş; bilirsiniz işte.. Üzerlerinden geçmeye tırsıyorum..Hani olmaz olmaz kayar vs bir puştluk yapar diye tedirgin oluyorum..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun ucuz atlatmıssın...bende yolda basıma gelen bır olayı nalatayım....E-5 den gıdıyorum aksam saat 22.00 gibi arabam var hızım 90km cıvarı tel.ile konusuyorum daha yola cıkalı 200m ancak oldu ılerden benzın alacagım yavastan gıdıyorum...trafık lambalarının yarısı yanmıyor atlamı yanıyor yanı bazı yerlerde kesık kesık neyse bırden onumde duran uzun bir cısım gordum bır de baktım kı 5'e 10 kalas yolda sag serıtte yanlamasına yatıyor 2 serıtlı yolun yarısı kapalı hemen arkama bakıp kendımı sola attım kı ıyıkı arkadan araba gelmıyodu...yolda kortugum 2 garıp cısımden ılkı buydu 2. daha da kotuydu kı umarım hıcbırının basına boyle bırsey gelmez......gozumuzu her zaman 4 acalım
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 16.08.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun !! Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 16.08.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ucuz atlatmışsın daha kötüsüde olabilirdi allah seni korumuş o naylonu yere düşüreninde allah belasını wersin inş kimsenin başına böle bişi gelmez
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal