İster motor kullanın ister araba,150 lik süren veya motorla iş yapan zatların nedir bu komplexi kardeşim ^2
Vaka 1 : bahçelide eşimle ufak ufak gidiyoruz yanımdan yukarda bahsettiğim bi vaatandaş geçti bana bakarak 1 metre mesafe var önümde tek teker yapmak için motorun önünü kaldırmaya çalıştı arkadaş bu esnada dedim ya aramızda 1 metre var az kalsın tost oluyoduk birlikte sonra arkadaşa o sinirle sağa çekip giriştim tabi ^2
Vaka 2: Sabın köründe sıkışık trafikte her zamanki gibi desturlu bir şekilde
ilerlemeye çalışıyoruz bi tane kanuni 150 lik süren bi arkadaşı solladık arkadan oda ne vay senmisin beni geçen şaha kalktığı gibi geldi motoru önüme kırdı birde ters ters bakıyo severmisin sabaha mı bırakırsın ya kardeşim arkadaşı sağa çektik daha 20-25 yaşlarında bi delikanlı aslan kardeşim derdin diye sorunca ne olacak niye sinirleniyosun sen de bassaydın biraz oynardık dedi trafikte şöyle sağdan soldan
bilmiyorum paylaşmak istedim diyoruzki bilinçli motorcu olalım motorculuğu sevdirelim bırak abicim insan olmayı beceremeyen bir toplumda sen bulşaşmasan adamlar seni rahat bırakmıyoki sen yoluna bakasın çok yol almamız lazım sevgili motor severler çok
Tarih: 17.08.2006 - 07:48 Mesaj konusu:
eee şu klişe lafı ilk ben diyeyim
Burası Türkiye kardeşim :!: :!: :!:
insanlar motoru sadece zıpırlık yapmak için eğlence aracı olarak görürse biz bu durumlara daha çooookkk düşeriz.motor kullanmak yaşam felsefesi arkadaşlar sadece haftasonu binipte hız yapmak trafikte oynamak ya da milleti rahatsız etmek için kullananlara diyorum:
siz insan değilsiniz insan suretinde bi h.. ^2 vansınız _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Yol hakkı çinli motorlarındır kızdırmayın onları :P Sakın olada gecmeyin :3 Ben aynadan görünce yol veriyorum _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
çekirgenin dediği gibi arkadaşlar insanımız motoru sadece bir hava atma aracı olarak algılayıp bak bak altına motoru çekmiş hava atıyo dur şunun bir önüne kırıyım tarzı yaklaşıyor. komik bir anı : tren garını önünde kardeşimin motru yüklemek için beklerken motorun alarmı çaldı bi hışımla motorun yanına gidince motun üstünde bir adam oturuyordu
Baba kolay gelsin hayırdır deyince adam verecek cevap bulamadı herhalde çünkü ben araba kullanmayı biliyorumda bi bunu kullanamıyorum diye cevap verince abicim ne olursan ol git diye kovaladık vatandaşı ne ülke ama dimi :P :P
750likle gezerken dedigin olaylar dogru bu bahsettigin arkadaslada hep bi eziklik hep bi gecme icgudusu oluyor ama 125 likle gezdigimde sempatik yaklasimlarla da karsilasmiyor degilim _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 17.08.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
bir de şu race makine süren arkadaşlar, dibinizden bir anlık gökgürültüsü sesi ile geçip ödünüzü patlatmasa olmuyormu?? tamam anladık, altındaki makine en büyük, en hızlı, en güçlü, iyi de niye beni tehlikeye atıyorsun?? şöyle biraz daha uzağımdan geçsen, ya da geçerken biraz daha makul bir hızla geçsen de ben de allak bullak olmasam olmuyormu??
olacak tabii böyle beyinsizler de biz ne yapacağız.
sorunu sağa çekip döverek mi halledelim.
bir zamanların amerikasında olduğu gibi gruplar halinde motorsikletlerle gezip sataşanları benzetip motorsiklelleri öcü mü yapalım?
çözüm bunlar mı? bilmyorum. . .
ben şehir trafiğinden kaçmayı tecih ediyorum. taktiklerimden birisi de motorumu araçlrın arasındaki koridorlardan geçirip agresiv kullanmakta buldum. bu tarz bir motorsiklet kullanımına karşıyken şimdilerde mecburen bunu yapıyorum. daha az önce dikmen kavşağından kızılaya döndüğüm yönde efendi gibi araçların arkasından gidip koridorlara grimezken inatla sıkıştıran bir sarı minibüsten bu şekilde kaçtım.
minibüsün içinde 2 tane insan görünümünde sirk maymunu vardı. teyp de arabesk ve sonuna kadar açık. ikisi de kulaklarına kadar yayılan bir şempanze gülümsemesinde arkaDAKİ bayan arkadaşımı kesiyorlarken iki defa devirmeye yönelik tam teşebbüste bulundular. üçüncüye izin veremezdim ve o lanet akrobasilere girdim ve koridorlardan faydalanıp çıktım.
allah sonumuzu hayır etsin. cidden çok zor işimiz. sokaktan toplanan tüm beyinsizlerde ehliyet varken, ehliyet parayla satın alınan bir lisans ken, ehliyet almak için herhangi bir IQ testi yokkken, ve en kötüsü önüne gelen motorsiklete binebilirken başkalarını öldürmek de kendimizi de öldürmek de çok kolaylaşmış...
sevgiler. kazasız günler. _________________ kama burda
Abiler bunnardan yolda yürürken bile var napcaz işte..sırf motora binerken yaşanan bi problem olsa bilinçsizlik dersin ama ben şahsen istanbulun göbeğinde kız arkadaşımla yolda yürürken bazen sağa çekip girişesim gelio adamlara. Motor alırım bunnarla muhatap olmam diodum bak burda da çıktılar karşıma.Bu gidişle silah alıcam heralde Allah sonumuzu hayretsin.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 17.08.2006 - 11:52 Mesaj konusu:
ne yazık ki bunları yapanlar çok var, halbuki adam gibi gidip kimseyi rahatsız etmeden ve başkalarının hayatını riske atmadan binilse şu melete ne olur anlamıyorum.Sonuçta arabada değilsin en ufak bir hata büyük kazalara sebep olabiliyor ayrıca bu tür hareketleri sanki hiçbirşey olmayacamış gibi yapıyorlar pek akıllı işi değil bence.Zaten ne hikmetse mesaj başlığında olduğu gibi bazı motor kullananlar, minibüs,halk otobüsleri, özel ve ticari araç kullanıcıları yoğun trafikte bile yarış edercesine gidiyorlar ^2 . Dilerim bu gibi sorumsuz kişiler başkalarının canını yakmazlar. _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız