Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Komplexlerinizden kurtulup çıkın şu trafiğe kardeşim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Komplexlerinizden kurtulup çıkın şu trafiğe kardeşim

Komplexlerinizden kurtulup çıkın şu trafiğe kardeşim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.08.2006 - 07:40    Mesaj konusu: Komplexlerinizden kurtulup çıkın şu trafiğe kardeşim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İster motor kullanın ister araba,150 lik süren veya motorla iş yapan zatların nedir bu komplexi kardeşim ^2
Vaka 1 : bahçelide eşimle ufak ufak gidiyoruz yanımdan yukarda bahsettiğim bi vaatandaş geçti bana bakarak 1 metre mesafe var önümde tek teker yapmak için motorun önünü kaldırmaya çalıştı arkadaş bu esnada dedim ya aramızda 1 metre var az kalsın tost oluyoduk birlikte sonra arkadaşa o sinirle sağa çekip giriştim tabi ^2
Vaka 2: Sabın köründe sıkışık trafikte her zamanki gibi desturlu bir şekilde
ilerlemeye çalışıyoruz bi tane kanuni 150 lik süren bi arkadaşı solladık arkadan oda ne vay senmisin beni geçen şaha kalktığı gibi geldi motoru önüme kırdı birde ters ters bakıyo severmisin sabaha mı bırakırsın ya kardeşim arkadaşı sağa çektik daha 20-25 yaşlarında bi delikanlı aslan kardeşim derdin diye sorunca ne olacak niye sinirleniyosun sen de bassaydın biraz oynardık dedi trafikte şöyle sağdan soldan Şok oldum Şok oldum Şok oldum
bilmiyorum paylaşmak istedim diyoruzki bilinçli motorcu olalım motorculuğu sevdirelim bırak abicim insan olmayı beceremeyen bir toplumda sen bulşaşmasan adamlar seni rahat bırakmıyoki sen yoluna bakasın çok yol almamız lazım sevgili motor severler çok
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 17.08.2006 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abisi TRde günesin etkisi altinda kallan cok kisi var demek...

Sakil ol diyecegim, ama kendim bile sakin durmam öyle bir anda... Gülümsüyorum

Allah yardimcin olsun. Seytana nalet et, devam et yolluna... Çok gülüyorum

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 17.08.2006 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum eee şu klişe lafı ilk ben diyeyim
Burası Türkiye kardeşim :!: :!: :!:
insanlar motoru sadece zıpırlık yapmak için eğlence aracı olarak görürse biz bu durumlara daha çooookkk düşeriz.motor kullanmak yaşam felsefesi arkadaşlar sadece haftasonu binipte hız yapmak trafikte oynamak ya da milleti rahatsız etmek için kullananlara diyorum:
siz insan değilsiniz insan suretinde bi h.. ^2 vansınız

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 17.08.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler Türkiye degil, insanimiz böyle...

Hele bir Hamburg'a gelin, yüzde 98'i kizlara hava atmak icin aliyor motoru. Süremesini birak, binmesini bile bilmiyorlar.

Ne yapalim biz bizi bilelim, baskalarini .... edelim...

^321 ^321 ^321

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamadıgım bunları 150 lık motorla yapan salatalık (oyun oynıcakmış ya) acaba kazayla gercek bi 600 luk sahıbı felan olsa nelere kalkısır acaba Üzgünüm :hıım
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yol hakkı çinli motorlarındır kızdırmayın onları :P Sakın olada gecmeyin :3 Ben aynadan görünce yol veriyorum Bravo
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çekirgenin dediği gibi arkadaşlar insanımız motoru sadece bir hava atma aracı olarak algılayıp bak bak altına motoru çekmiş hava atıyo dur şunun bir önüne kırıyım tarzı yaklaşıyor. komik bir anı : tren garını önünde kardeşimin motru yüklemek için beklerken motorun alarmı çaldı bi hışımla motorun yanına gidince motun üstünde bir adam oturuyordu Şok oldum
Baba kolay gelsin hayırdır deyince adam verecek cevap bulamadı herhalde çünkü ben araba kullanmayı biliyorumda bi bunu kullanamıyorum diye cevap verince abicim ne olursan ol git diye kovaladık vatandaşı ne ülke ama dimi :P :P
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

750likle gezerken dedigin olaylar dogru bu bahsettigin arkadaslada hep bi eziklik hep bi gecme icgudusu oluyor ama 125 likle gezdigimde sempatik yaklasimlarla da karsilasmiyor degilim Çok gülüyorum
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterli yemek taşıyan kuryeleri görünce bazen durup bile yol veriyorum maşallah hepsi rossi Dil çıkarıyorum
berya33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir de şu race makine süren arkadaşlar, dibinizden bir anlık gökgürültüsü sesi ile geçip ödünüzü patlatmasa olmuyormu?? tamam anladık, altındaki makine en büyük, en hızlı, en güçlü, iyi de niye beni tehlikeye atıyorsun?? şöyle biraz daha uzağımdan geçsen, ya da geçerken biraz daha makul bir hızla geçsen de ben de allak bullak olmasam olmuyormu??
Başa dön
berya33 Çevrimdışı berya33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kama
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olacak tabii böyle beyinsizler de biz ne yapacağız.

sorunu sağa çekip döverek mi halledelim.

bir zamanların amerikasında olduğu gibi gruplar halinde motorsikletlerle gezip sataşanları benzetip motorsiklelleri öcü mü yapalım?

çözüm bunlar mı? bilmyorum. . .

ben şehir trafiğinden kaçmayı tecih ediyorum. taktiklerimden birisi de motorumu araçlrın arasındaki koridorlardan geçirip agresiv kullanmakta buldum. bu tarz bir motorsiklet kullanımına karşıyken şimdilerde mecburen bunu yapıyorum. daha az önce dikmen kavşağından kızılaya döndüğüm yönde efendi gibi araçların arkasından gidip koridorlara grimezken inatla sıkıştıran bir sarı minibüsten bu şekilde kaçtım.

minibüsün içinde 2 tane insan görünümünde sirk maymunu vardı. teyp de arabesk ve sonuna kadar açık. ikisi de kulaklarına kadar yayılan bir şempanze gülümsemesinde arkaDAKİ bayan arkadaşımı kesiyorlarken iki defa devirmeye yönelik tam teşebbüste bulundular. üçüncüye izin veremezdim ve o lanet akrobasilere girdim ve koridorlardan faydalanıp çıktım.

allah sonumuzu hayır etsin. cidden çok zor işimiz. sokaktan toplanan tüm beyinsizlerde ehliyet varken, ehliyet parayla satın alınan bir lisans ken, ehliyet almak için herhangi bir IQ testi yokkken, ve en kötüsü önüne gelen motorsiklete binebilirken başkalarını öldürmek de kendimizi de öldürmek de çok kolaylaşmış...

sevgiler. kazasız günler.
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi burası türkiye yani herşey beklenir öle bi duruma geldikki herkonuda herşeyde bi dengesizlik war
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 17.08.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzmanx, patlatsaydın yüzünün ortasına bi tane Çok gülüyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
guitarhero
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.08.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler bunnardan yolda yürürken bile var napcaz işte..sırf motora binerken yaşanan bi problem olsa bilinçsizlik dersin ama ben şahsen istanbulun göbeğinde kız arkadaşımla yolda yürürken bazen sağa çekip girişesim gelio adamlara. Motor alırım bunnarla muhatap olmam diodum bak burda da çıktılar karşıma.Bu gidişle silah alıcam heralde Gülümsüyorum Allah sonumuzu hayretsin.
Başa dön
guitarhero Çevrimdışı guitarhero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 17.08.2006 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yazık ki bunları yapanlar çok var, halbuki adam gibi gidip kimseyi rahatsız etmeden ve başkalarının hayatını riske atmadan binilse şu melete ne olur anlamıyorum.Sonuçta arabada değilsin en ufak bir hata büyük kazalara sebep olabiliyor ayrıca bu tür hareketleri sanki hiçbirşey olmayacamış gibi yapıyorlar pek akıllı işi değil bence.Zaten ne hikmetse mesaj başlığında olduğu gibi bazı motor kullananlar, minibüs,halk otobüsleri, özel ve ticari araç kullanıcıları yoğun trafikte bile yarış edercesine gidiyorlar ^2 . Dilerim bu gibi sorumsuz kişiler başkalarının canını yakmazlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal