Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 91 model honda cbr600 alimmi sizce

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

91 model honda cbr600 alimmi sizce

91 model honda cbr600 alimmi sizce
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 18.08.2006 - 03:34    Mesaj konusu: 91 model honda cbr600 alimmi sizce Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar biraz masraflı bi motor var alınırmı sızce
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2006 - 04:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim fikrimi sorarsan alınmaz. 15 yaşında race Şok oldum . kaçlira diyorlar onuda söyle bari.
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.08.2006 - 06:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, Ne hasar var.. adamlar alete ne kadar istiyor.. motorun neresinde sorun var.. bunlar isöyleki bizde sana ona göre yorum yapalim.. HEa bide şu var.. 100ytl veririm ben belki Çok gülüyorum
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 18.08.2006 - 06:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebel_punto, 15 yaşında diye bi cümle kullaanmış.yoksa sen 15 yaaşında race mi kullanmaya niyetlisin :hıım

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yawww yazdığım şey sanki sen 15 mişinde seni kınıyomuşum gibi olmuş.demek istediğim 15 yaşında bi race çok çok çok çoooook yorulmuştur.bence astarı yüzünü geçer hiç bulaşma derim...arabanın bile 15 seneliğini alırken düşünmek lazım ki hele motor Şok oldum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.08.2006 - 06:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alınmazmı vergiden bile muaf Çok gülüyorum sakın pişman olursun
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 18.08.2006 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Salona filan güzel dekor olur, biblo niyetine. Üzerinde boya çalışılabilir, post-modern sanat olur. Başka da bir nane olmaz... Çok gülüyorum
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 18.08.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alırsım ilk motorum diye kümesin bir yerine atarsın 100 sene sonra torunun antika diye satar başka işe yaramazda Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala çalısıyor ve satılacak durumda haaa işte yaaa diyorum size honda bu!! valla 91 model vfr var bi dostumda adamda kesinlikle satmak taraftarı diil 230.bin km civarındaydı bodrum gezisindeyken yaz basında!!
94-95 900rr lar hala taş gibi gazlıyolar haa zamanın gerisinde tabiki ama hatta video bile koydular ekamba kardesimin R1 iyle kalkan 900RR 95 modeldi sanırım tamam R1 cizdi doğal olarak ama 11yıl sonra acaba o R1 yurucekmi??? Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, CBR'ların makinalarına kolay kolay bişi olmaz durumu nedir ne diğildir önemli tabii. link vs varsa yollarsan bakarım.
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 yaşında makine parana yazık bence
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsada alma kardeşim 15yaşında makina
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://wwww.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2890208
http://wwww.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2572945
http://wwww.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2634581
http://wwww.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2293468

Sahibindende bunlar var bunlardan birisimi..???
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bukadar seneye ragmen fotolardan gördüğüm kadarıyla gercekten hayran kaldım ya!!çok diri duruyor aletler 15 yasında motor bunlar ya enaz 150binde dir ama honda diyorum baska bişey demiyorum!! Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alınır alınır ama kullanılırmı bılmıyorum ama son sahıbı olacagın kesın 1 sene sonrada hurdacıya satarsın artık o motoru sakın bulasma
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hele bi BWS varbendee

çok merak ettim yaff resmini koysana berhan hoca

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal