Pirelli Diablo Corsa III alacagim birkac haftadir bekliyorum hala piyasada yok, gozume Metzeler M3 ilisti, acaba beklemeyip bu lastigi mi alsam diye dusunuyorum. M3 lastik kullanan arkadaslar, bu lastik hakkinda yorum yaparlarsa sevinirim. Yol tutusu nasil ve omru nasil yazarsaniz sevinirim. Tabikide bunlar goreceli kavramlar o yuzden ondan once kullandiginiz lastiklerle kiyaslayabilirsiniz.
Esasinda ilk tercihim Michelin Pilot Power 2CT idi ama bu lastik ne piyasda var nede Turkiyeye gelme ihtimali var.
Tarih: 22.08.2006 - 01:08 Mesaj konusu:
1 on lastik yaklasik 2 arka lastik kadar gidiyor, o yuzden buyuk ihtimal ne alirsam onla devam edecegim bir sure.
Son Mesajdan 40 saat 43 dakika sonra eklendi:
Diablo Corsa 3 hala gelmemis, gelmesi zaman alacakmis, Michelin PP 2CT'de gelmediginie gore Diablo Corsa ve Metzeler M3 arasindan secim yapacagim. Yok mu bu iki lastik hakkinda deneyim ve bilgi sahibi olup, tavsiyede bulunacak arkadas.
Tarih: 12.12.2007 - 01:28 Mesaj konusu:
d,ablo corsa çok iyi bir lastik ama m3 için kötü diyende yok hani, desen yüzünden ben m3'ü seçerdim bir sonraki lastiğim olarak ama viraj benim için herşey dersen corsanın performansı %5-10 daha iyidir diye tahmin ediyorum, zaten 190 lık lastiği de gerçekte 190 olmayıp aslında 183 gibi, yani daha iyi virajın bir etkenide bu olabilir. PP 2 ct neden gelmiyor anlamadım, yoksa deneyeceğim ilk lastiktir. _________________ meleklerinizin uçabileceginden hizli gitmeyin
http://www.youtube.com/watch?v=RphuWXv3t2k http://www.youtube.com/watch?v=8EtejsGn5WI
buz motora sor ıstanbul 2ct olması lazım m3 superdır hemen ısınır dıablodan daha cabuk ama cabuk bıter hatta m1 takan var 2katı cabuk bıtıyo ama tadını alıyosun motorun ızmırdeysen pm at yardımcı olurum
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.12.2007 - 00:32 Mesaj konusu:
suanda en son nokta SC3 prelli!! ama M3 te fazlasıyla yeterli ve güvenli bi lastik. yeni bişeyler denemek için ön lastik SC3 arka M3 olarak devam etcem bu sene!! ön daha yumusak olcak yani arka biraz daha sert!! _________________
Tarih: 14.12.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
Arkadaşım ben şuanda Metzeler sportec m1 kullanıyorum yol tutuşu olarak lastikle ilgili hiç bir problemim olmadı.Malum m3 serisi daha sonra çıktı ve burada kullanan arkadaşlarım var daha önce onlarda m1 kullanıyordu.kesinlikle yoldaki performansının m1 den daha iy olduğunu söylüyorlar,artık benimde sezon itibariyle lastik değiştirme zamanım geldi.Hiç düşünmeden sportec M3 takacağım.En güzel yanıda suda da pek problem yaşamaması,ısındıktan sonra gerisini düşünme
Bende m3 taktım,daha rodajı bitmediği için cok bişi söyleyemem ama ilk dikkatimi ceken hemen ısınması oldu.fren kabiliyetide cok daha fazla arttı motorumun.yani kısacası suana kadar m3ten cok memnunum.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız