Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru

Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 20.08.2006 - 01:32    Mesaj konusu: Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pirelli Diablo Corsa III alacagim birkac haftadir bekliyorum hala piyasada yok, gozume Metzeler M3 ilisti, acaba beklemeyip bu lastigi mi alsam diye dusunuyorum. M3 lastik kullanan arkadaslar, bu lastik hakkinda yorum yaparlarsa sevinirim. Yol tutusu nasil ve omru nasil yazarsaniz sevinirim. Tabikide bunlar goreceli kavramlar o yuzden ondan once kullandiginiz lastiklerle kiyaslayabilirsiniz.

Esasinda ilk tercihim Michelin Pilot Power 2CT idi ama bu lastik ne piyasda var nede Turkiyeye gelme ihtimali var.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.08.2006 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzeler m3 çok süper bi lastik..gerçekten tak we arkana bakma.. Dil çıkarıyorum gerçi çabuk bitiyor ama Çok gülüyorum bidahaki sefer de pirelli alırsın olur biter ^1
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 22.08.2006 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 on lastik yaklasik 2 arka lastik kadar gidiyor, o yuzden buyuk ihtimal ne alirsam onla devam edecegim bir sure.

Son Mesajdan 40 saat 43 dakika sonra eklendi:

Diablo Corsa 3 hala gelmemis, gelmesi zaman alacakmis, Michelin PP 2CT'de gelmediginie gore Diablo Corsa ve Metzeler M3 arasindan secim yapacagim. Yok mu bu iki lastik hakkinda deneyim ve bilgi sahibi olup, tavsiyede bulunacak arkadas.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 12.12.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet ya yorum yapan yokmu bende düşünüyorum almayı???
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 12.12.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AuSSiE-STYLE, motoru daha çok nası bi yolda kullanıyosun otoban yada cadde ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 12.12.2007 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d,ablo corsa çok iyi bir lastik ama m3 için kötü diyende yok hani, desen yüzünden ben m3'ü seçerdim bir sonraki lastiğim olarak ama viraj benim için herşey dersen corsanın performansı %5-10 daha iyidir diye tahmin ediyorum, zaten 190 lık lastiği de gerçekte 190 olmayıp aslında 183 gibi, yani daha iyi virajın bir etkenide bu olabilir. PP 2 ct neden gelmiyor anlamadım, yoksa deneyeceğim ilk lastiktir.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
panizzi555
Üye
Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buz motora sor ıstanbul 2ct olması lazım m3 superdır hemen ısınır dıablodan daha cabuk ama cabuk bıter hatta m1 takan var 2katı cabuk bıtıyo ama tadını alıyosun motorun ızmırdeysen pm at yardımcı olurum
Başa dön
panizzi555 Çevrimdışı panizzi555 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.12.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suanda en son nokta SC3 prelli!! ama M3 te fazlasıyla yeterli ve güvenli bi lastik. yeni bişeyler denemek için ön lastik SC3 arka M3 olarak devam etcem bu sene!! ön daha yumusak olcak yani arka biraz daha sert!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.12.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım ben şuanda Metzeler sportec m1 kullanıyorum yol tutuşu olarak lastikle ilgili hiç bir problemim olmadı.Malum m3 serisi daha sonra çıktı ve burada kullanan arkadaşlarım var daha önce onlarda m1 kullanıyordu.kesinlikle yoldaki performansının m1 den daha iy olduğunu söylüyorlar,artık benimde sezon itibariyle lastik değiştirme zamanım geldi.Hiç düşünmeden sportec M3 takacağım.En güzel yanıda suda da pek problem yaşamaması,ısındıktan sonra gerisini düşünme Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
optican
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.12.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaşlar şu anda gsr 600 kullanıyorum bende m3 takacağım bence en iyisi bu olacak
Başa dön
optican Çevrimdışı optican Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karar verdim alıyo Gülümsüyorum rum m3 bakalım nasıl bir lastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende m3 taktım,daha rodajı bitmediği için cok bişi söyleyemem ama ilk dikkatimi ceken hemen ısınması oldu.fren kabiliyetide cok daha fazla arttı motorumun.yani kısacası suana kadar m3ten cok memnunum.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f, karar verdim takıcam bende Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tak ya güzel lastik,600ytl'ye aldım ben piyasasıda o civar sanırım.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 06.01.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m3 hariadır tawsiye ederim lastikler ısınınca virajlar harika.yalnız biras çabuk bitiyor söyliyeyim...bu arada 190 lık lastik m3 rr 6oo de
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal